Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu. Hovorí o úspechu a neúspechu

6.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Čo sa stane v nasledujúcich dňoch? S čím môže počítať Baran a na čo by si mal Býk dávať pozor?Prečítajte si váš...

6.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna).

Čo sa stane v nasledujúcich dňoch? S čím môže počítať Baran a na čo by si mal Býk dávať pozor?Prečítajte si váš aktuálny týždenný horoskop, ktorý vám odhalí čo vás čaká a na čo si treba dať pozor.(6.-12.5.2024).

Týždenný horoskop, ktorý vám odhalí čo vás čaká a na čo si treba dať pozor.
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Týždenný horoskop pre Barana


Čaká vás príjemný týždeň. V práci sa s chuťou pustíte do práce, pretože nuda vám neprospieva a máte veľa inovatívnych nápadov. Zaneprázdnených Baranov bude zaťažovať prítomnosť partnera a budú chcieť tráviť viac času osamote. Urobte to však tak, aby ste ho neurazili. Slobodomyseľní Barani naberú odvahu a pozvú na rande niekoho, kto sa im už dlho páči. Cez víkend neodmietajte pozvania do spoločnosti.

Týždenný horoskop pre Býka


Tento týždeň sa vám bude dariť. V práci vám nič nebude stáť v ceste k dosiahnutiu cieľov, ktoré ste si stanovili. Zaneprázdnení Býci budú počas spoločných rozhovorov prejavovať viac nežnosti svojmu partnerovi. Voľní si zasa dovolia byť sexuálne aktívni s niekým, kto sa im páči, aj keď vedia, že medzi nimi nie sú žiadne vyhliadky na vzťah. Cez víkend budete doma relaxovať.

Týždenný horoskop pre Blížencov


Začiatok týždňa prinesie milostnú revolúciu. Zaneprázdnení Blíženci premenia diskusie s partnerom na festival klebiet, čo samozrejme prispeje k ďalšiemu zhoršeniu ich vzťahu. Na druhej strane, slobodné ženy bude zastrašovať dominantný Kozorožec. V práci sa vám podarí vybaviť rôzne dôležité záležitosti, ktoré vám nedali spať. Cez víkend budete mať chuť vyraziť na veľké nákupy, ktoré prinesú uvoľnenie.

Týždenný horoskop Raka


Aura tohto týždňa vám prinesie skvelé nápady. V práci vás šéf ocení tým, že vás povzbudí, aby ste sa zúčastnili lukratívneho školenia, ktoré organizuje firma. Zaneprázdnení Raci sa budú cítiť osamelo, pretože partner zaneprázdnený vlastnými záležitosťami sa o nich bude málo zaujímať. Slobodomyseľní naopak zmenia svoj pohľad na niekoho, kto o nich už pred časom prejavil záujem.

Týždenný horoskop pre Leva


Tento týždeň sa budete vyhýbať náročným domácim prácam. V práci vám šéf uloží toľko úloh, že nebudete schopní všetko stihnúť a hneď budete meškať. Zaneprázdnení Levi by sa namiesto trhania starých rán mali otvoriť spoločnej budúcnosti. Slobodní naopak opäť vstúpia do vzťahu s Baranom, ktorý ich dráždi. Cez víkend si budete chcieť oddýchnuť na krásnom mieste.

Týždenný horoskop pre Panny


Od pondelka budete musieť riešiť úradné záležitosti. V práci získate potrebné informácie, aby ste sa konečne mohli pustiť do nového projektu. Zaneprázdnené Panny nebudú mať príliš zmierlivú náladu, čo prinesie viac času stráveného oddelene ako spolu. Na druhej strane sa voľné opäť vrátia k vzťahu s Rybami, ktoré ich priťahujú ako magnet, hoci nie vždy nájdu spoločnú reč.

Týždenný horoskop pre Váhy


Májová aura prinesie problémy so sústredením. V práci budete mať problém sústrediť sa na aktuálne úlohy, pretože vaše myšlienky budú blúdiť úplne inde, ako by mali. Zaneprázdnené Váhy sa budú snažiť zlepšiť negatívnu atmosféru, ktorá bola spôsobená vašou neprítomnosťou. Voľné si naopak budú rozumieť s tvrdohlavým Škorpiónom a strávia spolu pekné chvíle. Nanešťastie sa ukáže, že táto známosť bude mať krátke trvanie.

Týždenný horoskop pre Škorpióna


Tento týždeň si zavediete lepší režim. V práci vám dobrá organizácia pomôže prijať chaos vytvorený novým tímom. V piatok sa od šéfa dočkáte peknej pochvaly. Zaneprázdnení Škorpióni si dovolia viac romantiky a spontánnych schôdzok vo dvojici. Voľní sa zasa budú snažiť oživiť náklonnosť v srdci osoby, ktorá ich opustila a zaplietla sa s niekým iným, ale teraz je opäť voľná. Cez víkend budete túžiť po pokoji a tichu v prírode.

Tento týždeň sľubuje pre Strelca príjemné chvíle.
Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

Týždenný horoskop pre Strelca


Tento týždeň sľubuje príjemné chvíle. V práci vás isté stretnutie bude motivovať k tomu, aby ste začali konať a zbavili sa priateľstiev, ktoré vám len kradnú drahocennú energiu. Zamestnaní Strelci budú mať viac problémov a dilem ako bežnej lásky. Možno by ste mali porozmýšľať o zorganizovaní času len pre vás dvoch. Na druhej strane by sa Strelci nemali hneď vrhnúť na novú známosť, pretože sa môže ukázať, že nie je taká super, ako si myslia.

Týždenný horoskop pre Kozorožca


Tento týždeň si neberte na seba viac, ako dokážete zvládnuť. V práci vám bude chcieť nová osoba prerásť cez hlavu. Zobuďte sa a nenechajte sa zamotať do cudzích záležitostí. Zaneprázdnení Kozorožci sa budú držať ďalej od partnerovej zlej nálady, ale do piatku sa dostanete na romantickú vlnu a spoločné chvíle budú zábavné. Na druhej strane, tí voľnomyšlienkárski budú takí zaneprázdnení, že na milostné vzplanutia nebudú mať čas.

Týždenný horoskop pre Vodnára


Májová aura prinesie šťastie v oblasti financií. V práci si nedovoľte zaostávať, inak sa budete musieť spovedať nadriadeným. Zaneprázdnení Vodnári budú potrebovať viac voľnosti a vyčítajú partnerovi, že ich uväznil. Tí slobodní zasa budú odpovedať na oneskorené správy od Býka, ktorý s nimi už dlho flirtuje. Výlet mimo mesta cez víkend vám urobí dobre.

Týždenný horoskop pre Ryby


Aura tohto týždňa prináša intenzívne dni. V práci budete mať dobré nápady, ale aj menej stresu, pretože istá lenivá osoba sa konečne pustí do práce. Zamestnané Ryby si vyjasnia staré nedorozumenia a presmerujú svoju pozornosť na to, čo je dobré. Voľné by zasa mali dať niekomu šancu a dohodnúť si rande, najmä ak vám táto osoba už dlho dvorí. Cez víkend sa dobre bavte a nekazte si náladu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Týmto trom znameniam zverokruhu sa v máji vyhne smola – na koho sa vzťahujú?

Blíži sa krásny máj. Pre tieto znamenia zverokruhu však nebude šťastný


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Tieto znamenia zverokruhu sú najviac plytvajúce. Šetrenie je pre nich skutočným utrpením

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Pre mnohých ľudí je sporenie skutočnou výzvou. Aj keď zarábajú veľa peňazí, nedokážu si na sporiaci účet…

Aké farby sa hodia k znameniam zverokruhu? Tieto farby prinášajú šťastie a najlepšie odrážajú ich charakter

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sergiy Katyshkin). Farby môžu mať pozitívnu energiu, ktorá posilňuje jednotlivé znamenia zverokruhu. Prinášajú veľa šťastia, radosti a pomáhajú zvládať…

Denný horoskop na sobotu – 18. mája

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr). Denný horoskop na 18. mája. Baran získa nové skúsenosti. Býk pocíti úľavu. A čím vás prekvapí sobota?…

Tieto číslice sú najsilnejšie a predstavujú úspešných ľudí! Skontrolujte, či ich máte v dátume narodenia

17.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Každé číslo v numerológii nesie špecifickú vibráciu. Vďaka tomu je každé z nich svojím spôsobom jedinečné a označuje…

Meno romantickej ženy s umeleckými schopnosťami. Aké ďalšie povahové črty sa za ním skrývajú?

17.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Look Studio). Bianka je inteligentná žena s umeleckou dušou, meno, ktoré ilustruje ženy, ktoré sú kreatívne, ale zároveň silné…

Auto Trendy

Mazda oznámila, že nová generácia CX-5 bude využívať hybridné motory vyvinuté vo vlastnej réžii

19.5.2024 Redakcia Auto trendy - Mazda potvrdzuje, že uvedie na trh novú generáciu SUV CX-5. Japonci tvrdia, že nový model bude využívať hybridné motory vlastnej konštrukcie.

Cyklista v Prahe zbil matku finalistky Miss. Žena zraneniam podľahla. Muž má dostať podmienku

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Finalistka Miss Českej republiky Vanesa Červová zdieľala na Instagrame príspevok, v ktorom opísala tragický príbeh smrti svojej matky. Tá utrpela vážne zranenia pri prudkej zrážke…

Tisíce protestujúcich pred továrňou Tesla. Požadujú jedno

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Ďalší protest sa konal pred nemeckou továrňou Tesla a zúčastnili sa ho tisíce ľudí. Rovnako ako predtým demonštranti požadovali, aby Elon Musk zmenil svoje rozhodnutie…

Vezmite si do auta uterák. Tento trik by mal poznať každý vodič. Otravný problém zmizne

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Uterák na palubnej doske je jeden z trikov, ktorý už mnohí vodiči v južnej Európe používajú. Tento patent funguje obzvlášť dobre počas horúcich dní. O…

Ako sa zbaviť chrobákov a mušiek prilepených na čelnom skle a kapote. Existuje dokonalá metóda?

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na jar a v lete robia mušky, čmeliaky a iné "mušky" vodičom a motocyklistom problémy. Tu sa dozviete, ako sa môžete zbaviť chrobákov prilepených na…

Senzácia! Mazda CX-80 je až na 90 % na výber s turbodieselom.

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Mazda CX-80 sa práve dostala do EU cenníkov. Ešte pred tým, ako Japonci oznámili jej cenu, sa však až 90 % zákazníkov rozhodlo pre dieselovú…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov