Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Blíži sa krásny máj. Pre tieto znamenia zverokruhu však nebude šťastný

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Máte niekedy pocit, že vás prenasleduje smola? Možno to nie je ilúzia, ale skutočnosť vyplývajúca z toho, aké je vaše znamenie zverokruhu. Ukázalo...

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee).

Máte niekedy pocit, že vás prenasleduje smola? Možno to nie je ilúzia, ale skutočnosť vyplývajúca z toho, aké je vaše znamenie zverokruhu. Ukázalo sa, že šťastie v živote určujú rôzne veci vrátane vášho dátumu narodenia. Ak ste znamenie Býka, Leva, Panny, Kozorožca alebo Rýb, máme pre vás varovanie – máj vám môže naozaj priniesť smolu. Aby ste tento mesiac v pohode prežili, mali by ste sa na to patrične pripraviť.

Ak ste znamenie Býka, Leva, Panny, Kozorožca alebo Rýb, máme pre vás varovanie – máj vám môže naozaj priniesť smolu.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Prichádza máj – tieto znamenia zverokruhu sa musia mať na pozore!

Rok 2024 so sebou prináša kozmické otrasy, pretože Pluto vstupuje do priestoru Vodnára. V máji sa tento astrologický tanec hviezd zdá byť obzvlášť intenzívny a jeho vplyv môžu pocítiť najmä vybrané znamenia zverokruhu. Býk, Lev, Panna, Kozorožec a Ryby čelia výzvam, ktoré môžu preveriť ich silu a vytrvalosť.

Astrologické predpovede naznačujú, že tieto znamenia zverokruhu môžu byť v nadchádzajúcom období náchylnejšie na neúspechy a problémy. Je to len náhoda alebo kozmické usporiadanie hviezd? Nech už je dôvod akýkoľvek, smola v máji pre nich bude znamenať finančné a emocionálne problémy.

Horoskop na máj 2024 sa zdá byť dosť nešťastný, ale hoci výzvy vyzerajú zdrvujúco, existujú aj príležitosti, ako ich premeniť na niečo pozitívne. Situácie a riziká, ktoré sme opísali v praxi, sa stanú podnetom k hlbšiemu pochopeniu seba samého a svojich cieľov. V máji 2024 musia byť vybrané znamenia zverokruhu pripravené na boj, ale aj otvorené pozitívnym zmenám s dlhodobými účinkami.

Býk – neplánované výdavky a finančné problémy


Pre ľudí v znamení Býka, bude máj finančne mimoriadne náročný. Môžu sa vyskytnúť neplánované výdavky (nemusia nevyhnutne súvisieť len s májovým výletom). Je dobré, aby ste na ne boli pripravení. Mať finančnú rezervu nestačí na to, aby sa Býk v máji vyhol smole. Faktom je, že zásoba peňazí sa môže rovnako rýchlo premrhať, ak sa urobia nesprávne rozhodnutia.

Býk by si mal uvedomiť, že prácou sa dajú zarobiť peniaze, ale na výplatu si musíte počkať. Preto sa vyhýbajte situáciám, ktoré by mohli zaťažiť domáci rozpočet. Nerobte unáhlené investície, nerobte neuvážené nákupy a nepožičiavajte peniaze ľuďom, ktorým nedôverujete. Takto sa môžete vyhnúť smole, ktorú vám zvestujú hviezdy. Zároveň buďte ostražití, pretože smolu vo financiách môžu znamenať aj iné udalosti, napríklad strata určitej sumy peňazí alebo zabudnutie nákupnej tašky v obchode.

Hoci má Lev charizmu, odhodlanie a ochotu prevziať kontrolu nad situáciou, v máji ho budú prenasledovať problémy v oblasti lásky.
Foto: shutterstock/fizkes

Lev a partnerské vzťahy

Máj je pre Leva dobrým mesiacom z hľadiska nálady a sebadôvery. To je mimochodom charakteristické pre osoby narodené v znamení Leva, ktoré sa vyznačujú silnou osobnosťou a prirodzenou dôverou vo vlastné schopnosti a zručnosti. Hoci majú charizmu, odhodlanie a ochotu prevziať kontrolu nad situáciou, v máji ich bude prenasledovať smola. Títo jedinci často vyžarujú energiu a svojou prítomnosťou dokážu upútať pozornosť ostatných – bude to v nadchádzajúcom mesiaci predzvesťou problémov? Môže sa stať, že áno a problémy sa objavia v oblasti lásky.

Sebavedomie Levov totiž môže byť pre ich okolie (v tomto prípade partnera) najväčšou devízou, ale aj výzvou. Niekedy môžu byť príliš namyslení alebo dokonca trochu pohŕdaví, čo vedie ku konfliktom s ostatnými. Nanešťastie môžu spôsobiť, že týmto spôsobom urazia city svojho partnera. Žiaľ, v tomto jarnom mesiaci namiesto romantickej extázy môžete zažiť pokojné dni, ak milovaného človeka urazíte kritikou alebo nezohľadníte jeho názor pri rozhodovaní.

Panna a impulzívne nakupovanie


Panny sa v máji môžu cítiť v pokušení impulzívnych nákupov, ale hviezdy varujú, že toto potešenie bude jednorazové. Pri rozhodnutiach o nákupoch urobených na základe momentálneho impulzu hrozí neúspech a strata peňazí. Horoskop naznačuje, že v tomto mesiaci je potrebná finančná opatrnosť, aby ste nepremrhali svoje úspory a nemuseli odpočítavať dni do ďalšej výplaty. Rozhadzovanie peňazí privedie Panny do problémov s rozpočtom a dokonca do situácie, keď bude účet vyprázdnený niekoľko dní pred výplatou od zamestnávateľa.

Dá sa smole predísť? Astrologické upozornenia poukazujú na potrebu vedomého plánovania výdavkov na jar. Panny by sa mali pozrieť na svoje financie a vytvoriť si realistický rozpočet, ktorý im umožní udržať rovnováhu medzi výdavkami a úsporami. V máji je čas zamerať sa na potreby namiesto rozmarov. Ak budete nakupovať menej, vyhnete sa smole (nepreplatíte alebo si zaobstaráte predmet, ktorý sa rýchlo pokazí).

Okrem finančných aspektov horoskop naznačuje, že je to aj chvíľa na zamyslenie sa nad materiálnymi hodnotami. Panny môžu zistiť, že skutočné uspokojenie neprinášajú okamžité nákupy, ale rozumné plánovanie a investovanie do dlhodobých cieľov. Je to ideálna príležitosť venovať pozornosť tomu, na čom v živote skutočne záleží a o čo sa usilujete.

Kozorožec a vyhorenie

Hoci horoskop na máj pre Kozorožca neuvádza, či ide o profesionálne alebo rodinné vyhorenie, ľudia tohto znamenia by sa mali mať na pozore. Hektické životné tempo a nedostatočná rovnováha medzi pracovným a súkromným životom si môžu vybrať svoju daň. Hoci jar pozitívne vplýva na náladu a dodáva energiu, nešťastní Kozorožci ju nemusia pocítiť na vlastnej koži.

Pre ľudí v znamení Kozorožca je teraz dôležité starať sa o seba a svoje potreby. Je to vhodný čas na to, aby ste sa na chvíľu zastavili, zhodnotili svoje priority a našli spôsob, ako dosiahnuť rovnováhu. Môže to znamenať obmedzenie pracovných povinností, venovanie viac času rodine alebo obľúbenému koníčku, ale aj otvorenie sa podpore zo strany blízkych.

Kľúčom k úspechu je uvedomiť si, že starostlivosť o seba nie je prejavom slabosti, ale múdrym krokom na udržanie duševného a fyzického zdravia. Pozitívne myslenie môže nielen zlepšiť vašu pohodu, ale aj odohnať smolu. Pre Kozorožcov, ktorí sa cítia zahltení povinnosťami a tlakom, je teraz čas zastaviť sa a začať sa starať o seba.

Kľúčom k úspechu je uvedomiť si, že starostlivosť o seba nie je prejavom slabosti, ale múdrym krokom na udržanie duševného a fyzického zdravia.
Foto: shutterstock/Stanislaw Mikulski

Ryby a nešťastné rozhodnutia


Ako jedno z najcitlivejších a najintuitívnejších znamení zverokruhu môžu byť Ryby v máji obzvlášť zraniteľné voči nepriaznivým vplyvom vesmírnych energií. Horoskop na rok 2024 im predpovedá rad výziev, ktoré ich môžu viesť k tomu, že sa budú rozhodovať skôr pod vplyvom impulzov alebo spoločenského tlaku, než aby sa riadili vlastnou intuíciou.

Neuvážené finančné investície sa môžu ukázať ako pasca pre Ryby, ktoré sa nebudú riadiť rozumom, ale nechajú sa uniesť momentálnymi emóciami alebo návrhmi okolia. To môže viesť k ťažkým finančným situáciám, ako v prípade rozhadzovačných Panien. Bude si vyžadovať čas a úsilie, aby sa dali do poriadku.

Okrem toho môžu mať Ryby sklon ustupovať v medziľudských vzťahoch namiesto toho, aby vyjadrovali svoje vlastné potreby a názory. To je obzvlášť nebezpečné v máji 2024, pretože to môže viesť k pocitom frustrácie a strate vlastnej identity. Na nešťastie sa u nich v tomto období nahromadí stres a únava, čo je výbušná zmes, ktorá neveští nič dobré.

Náš tip pre Ryby je jednoduchý, ale dôležitý – nájdite si čas na oddych a regeneráciu. Odpočinuté a emocionálne vyrovnané sa s väčšou pravdepodobnosťou vyhnú nástrahám smoly alebo aspoň zmiernia jej účinky. Meditácia, prechádzky na čerstvom vzduchu alebo čas venovaný koníčkom môžu Rybám pomôcť udržať si duševnú čistotu a rovnováhu.

Milostné údery, osamelosť a odmietnutie – pre tieto znamenia zverokruhu bude máj nepríjemný


Ryby, Kozorožec, Panna, Lev a Býk sú znamenia zverokruhu, ktoré si máj nebudú nevyhnutne spájať s bezstarostným leňošením, radosťou a vôňou orgovánu. Hoci sa v ich živote zrejme udeje veľa dobrých vecí, mali by zostať ostražití (najmä v oblasti emócií a peňazí).

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto tri znamenia zverokruhu sú považované za užitočné a prospešné. Vždy vypočujú a pomôžu v núdzi

Aká je vaša najsilnejšia charakterová vlastnosť? Bola vám pridelená vo hviezdach


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Ľudia narodení v týchto mesiacoch sú výnimoční. Ste aj vy tá „vyvolená“?

21.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sjale). Podľa rôznych ľudových predstáv alebo astrológie sa ľudia narodení v určitých mesiacoch, v určitom ročnom období, vyznačujú niečím…

Denný horoskop na utorok – 21. mája

21.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 21. mája. Škorpión dnes bude mať úspech v práci. Váha bude dnes opatrná. A čo čaká…

Úspech v každej oblasti. Jún bude patriť týmto znameniam zverokruhu

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio). Veríte, že postavenie hviezd ovplyvňuje váš život, určuje úspechy a pozitívne udalosti? Blíži sa jún a s ním…

Patrí medzi najstaršie mená na svete. Na Slovensku je tretím najfrekventovanejším ženským menom

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BestPhotoStudio). Môže sa zdať, že najstaršími menami na svete sú Adam a Eva, veď to boli prví ľudia. Je…

Denný horoskop na pondelok – 20. mája

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 20. mája. Baran bude povýšený. Býk stratí motiváciu.  A čím vás prekvapí pondelok? Prečítajte si…

Auto Trendy

Cadillac vstupuje do Európy. Vyzýva nemecké prémiové značky

21.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na európsky trh vstupuje nová značka, hoci vyrába autá už od roku 1902. Americký Cadillac sa rozhodol pre tento odvážny krok a chce na starom…

Vodiči chcú týmto spôsobom ušetriť trochu paliva. Robia však chybu

21.5.2024 Redakcia Auto trendy - Pri pohľade na červenú mnohí vodiči zvoľnia tempo, aby ušetrili drahé palivo. Robia však chybu; existujú lepšie spôsoby, ako sa dostať na červenú, ktoré ušetria…

Ako znížiť náklady na palivo? 7 osvedčených metód na úsporu paliva

21.5.2024 Redakcia Auto trendy - Nie každý vodič má možnosť natankovať do svojho vozidla lacné palivo LPG. Ale každý, bez ohľadu na svoje auto, môže urobiť niekoľko zmien v štýle…

Superrýchle vlaky po celom svete. V ktorých krajinách premávajú a akou rýchlosťou?

21.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na modernizovaných úsekoch hlavného železničného koridoru Bratislava - Košice dosahujúrýchliky a expresy 160 km/h (na niektorých úsekoch). Pendolino u nášho severného suseda dosahuje maximálnu rýchlosť…

Koľko paliva spotrebuje klimatizácia v aute? Každý stupeň je dôležitý

21.5.2024 Redakcia Auto trendy - Klimatizácia je dnes súčasťou každého nového auta. Niet sa čomu čudovať, pretože tento vynález robí jazdu nielen pohodlnejšou, ale aj bezpečnejšou. Za príjemný chládok v…

Potrebujeme ho na všetko. Čaká v… kanalizácií

21.5.2024 Redakcia Auto trendy - Nárast počtu elektrických vozidiel a iných batériových technológií znamená, že dopyt po lítiu bude v nasledujúcich rokoch rýchlo rásť. Výsledky novej štúdie zasa poukazujú na…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov