Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Tieto znamenia zverokruhu majú najväčšiu šancu byť bohaté. Ste na zozname aj vy?

25.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Gecko Studio). Od čoho závisí naša finančná situácia? Na našom vzdelaní, profesii, pracovitosti a podnikavosti – každá z týchto vecí má určite veľký význam....

25.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Gecko Studio).

Od čoho závisí naša finančná situácia? Na našom vzdelaní, profesii, pracovitosti a podnikavosti – každá z týchto vecí má určite veľký význam. Významný vplyv na túto záležitosť majú aj hviezdy. Naše znamenie zverokruhu veľa vypovedá o našom vzťahu k peniazom, šetreniu a materiálnym statkom. Prečítajte si o piatich znameniach zverokruhu, ktoré majú najväčšie astrologické predispozície na nahromadenie veľkého majetku.

Ktoré znamenia zverokruhu majú najväčšie astrologické predispozície na nahromadenie veľkého majetku?
Foto: shutterstock/Gecko Studio

Býci milujú luxus!

Radi vlastnia: majetok, nehnuteľnosti, predmety, peniaze. Sú skutočne šťastní, keď sa môžu obklopiť tým, čo je krásne a očarujúce, a viesť pohodlný, prosperujúci život. To im dáva pocit istoty a naplnenia. Život Býka to je neustále hľadanie podnikateľského alebo investičného nápadu.

Mnohým ľuďom v tomto znamení zverokruhu sa podarí zbohatnúť. Je to nielen vďaka ich dobrým nápadom a podnikateľskému umu, ale aj vďaka ich osobnostným vlastnostiam. Ľudia v tomto znamení sú totiž pracovití, pevne ukotvení v realite, praktickí, sústredení a špecifickí.

Tí, ktorí si myslia, že Býci dávajú prednosť bohatstvu pred medziľudskými vzťahmi, sa však mýlia. Naopak, sú mimoriadne emocionálni, s vrstvami láskavosti a empatie. Vážia si vzťahy so svojimi blízkymi a peniaze často považujú za nástroj na vyjadrenie podpory. A radi dávajú darčeky!

Škorpióni si vážia život na vysokej úrovni


Pre mnohých Škorpiónov je kariéra a získanie veľkého bohatstva prvoradým cieľom, ktorého dosiahnutie výrazne ovplyvňuje priebeh ich života. Niektorí hovoria, že spomedzi všetkých vášní sú pre Škorpiónov peniaze vášňou číslo jeden.

„Kto má peniaze, má moc“ – hovorí populárne príslovie. Presne to je bohatstvo pre Škorpióna: nástroj na vykonávanie kontroly nad svojím okolím a niečo, čo im dáva pocit, že sú stredobodom pozornosti a veľa od nich závisí. S dostatkom na bankovom účte sa preto Škorpióni cítia bezpečne a pokojne. Okrem toho si cenia aj luxus a život na vysokej nohe.

Ako Škorpióni prichádzajú k bohatstvu? Ľudia v tomto znamení zverokruhu majú cit pre investovanie a dobre vedia, kam umiestniť svoje finančné prostriedky! K dobrým finančným rozhodnutiam im pomáha aj povaha Škorpiónov: sú bystrí pozorovatelia, skvelí analytici reality, majú tiež výbornú pamäť a dokážu chladne kalkulovať.

Škorpióni urobia veľa pre to, aby zarobili čo najviac a nebudú váhať siahnuť po riešeniach na hrane zákona. Dokážu byť draví a vo finančných záležitostiach sa neboja riskovať.

Nadobudnuté bohatstvo si cenia a nie vždy sú ochotní sa oň podeliť. Môžu byť lakomí.

Peniaze a všetko, čo s nimi súvisí, sú pre leva skvelým spôsobom, ako zdôrazniť svoje postavenie.
Foto: shutterstock/4 PM production

Levy milujú peniaze


Lev – kráľ zvierat – je rád stredobodom pozornosti. Rád žiari, získava si obdiv a uznanie okolia. Peniaze a všetko, čo s nimi súvisí, sú pre leva skvelým spôsobom, ako zdôrazniť svoje postavenie.

Levy sú odvážne, nekompromisné a majú vrodené vodcovské schopnosti, vďaka ktorým je Lev prirodzeným vodcom takmer každého tímu. Mnoho Levov vďaka tomu urobí rýchlo kariéru a vyšplhá sa na vrchol firemného rebríčka. Za povýšením nasledujú aj peniaze, ku ktorým Lev príde vďaka tvrdej práci a sile charakteru.

Lev má totiž vlastnosti, ktoré mnohým ľuďom chýbajú: odvahu, ochotu riskovať, statočnosť. Levy sú tiež veľmi pracovité, veľké percento workoholikov tvoria ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu.

Barani – ambiciózni dobyvatelia


Barani sa vyznačujú veľkou životnou energiou a nevyčerpateľnou vitalitou, ktorá im umožňuje odvážne napredovať. Títo jedinci majú optimistický pohľad na život, sú zvedaví na svet a túžia po vzrušení. V dôsledku toho majú široké spektrum záujmov, z ktorých často vznikajú životné vášne a skvelé podnikateľské nápady.

Barani sú tiež pracovití, húževnatí a odolní voči únave, čo z nich robí skvelých, oddaných a lojálnych zamestnancov. Tešia sa úcte ľudí, dokážu ich presvedčiť o svojich argumentoch a zapojiť ich do svojich iniciatív. Sú nesmierne ambiciózni a radi vyhrávajú v každej súťaži.

Naše znamenie zverokruhu veľa vypovedá o našom vzťahu k peniazom, šetreniu a materiálnym statkom.
Foto: shutterstock/Gorodenkoff

Panny – perfektní zamestnanci

Aké sú Panny podľa zverokruhu? Starostlivé, sústredené, pracovité, tvrdohlavé. Všetky tieto vlastnosti sú priaznivé pre šetrenie, finančnú disciplínu a dlhodobú stratégiu výdavkov, ktorú si Panny dokážu zostaviť a potom trpezlivo dodržiavať. Vďaka tomu majú na účte vždy značné úspory a „niečo na čierny deň“.

Panny sú tiež opatrné, nemajú sklon k finančnému riziku a extravagancii a každú investíciu si päťkrát premyslia. Sú zodpovedné, úprimné a dá sa na ne spoľahnúť.

Tieto vlastnosti robia z Panny aj dobrého zamestnanca, ktorý zapadne do organizácie, povýšia ho a zarobí stále viac.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zvoľte si účes podľa vášho znamenia zverokruhu!

Znamenia zverokruhu, ktoré v sekunde vyvolajú háku. „Kráľovné drámy“ neznášajú nudu


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Ste toto znamenie zverokruhu? Choďte si zahrať lotériu. Je to šanca zbohatnúť

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Monkey Business Images). Astrologická predpoveď na máj bude špeciálna pre dve znamenia zverokruhu. Ich šance na výhru v lotérii…

Tieto znamenia zverokruhu často hovoria rýchlejšie, ako myslia

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Olena Yakobchuk). Nie každý si uvedomuje význam hovorených slov. Hviezdy ukazujú na tri znamenia zverokruhu, ktoré majú tendenciu rozprávať…

Denný horoskop na nedeľu – 5. mája

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 5. mája. Blíženci budú smutní. Rak ukončí jednu etapu svojho života. A čo prinesie…

Horoskop na máj 2024. Toto znamenie zverokruhu je naozaj šťastné. Osud mu pripravuje príležitosť

4.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Thongden Studio). Na rozdiel od predchádzajúcich mesiacov bude máj pre jedno zo znamení zverokruhu v horoskope prelomovým obdobím. Astrologická…

Tu sú najhoršie manželky medzi znameniami zverokruhu podľa horoskopu. Je lepšie sa im vyhnúť

4.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Master1305). Chcete viesť šťastný a pokojný život s milujúcou manželkou? Venujte pozornosť dátumu narodenia svojej vyvolenej. Vďaka tomu budete…

Auto Trendy

Blíži sa facelift modelu Kia EV6. Čo môžeme očakávať?

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Kia predstaví aktualizáciu elektrického modelu EV6. Aké zmeny prinesie facelift, ktorý bude uvedený na trh v roku 2024? Kia predstaví aktual

Nové kontroly vozidiel. Budú sa ukladať pokuty? Stačí prejsť okolo

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na Slovensko možno čoskoro príde nový spôsob kontroly vozidiel. V Dánsku sa už úspešne používa. Hlavný dopravný inšpektorát bude môcť účinne bojovať proti znečisťovaniu ovzdušia.

Volkswagen ID.3 dostane výkonnejší motor a rýchlejšie nabíjanie

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Volkswagen oznamuje sériu významných aktualizácií pre elektrifikované vozidlo ID.3. Patrí medzi ne výkonnejší motor a väčší výkon nabíjania batérie.

Spoločnosť Stellantis tvrdí, že do svojich elektromobilov bude montovať spaľovacie motory, ak si to budú zákazníci želať

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Stellantis vidí klesajúci predaj elektromobilov a tvrdí, že svoje nové elektrické modely môže ponúkať aj s spaľovacími motormi. Zač

Hypercar Red Bull RB17 bude debutovať na Goodwood Festival of Speed ​​​​2024

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Red Bull Racing oznamuje, že jeho prvý hypercar bude mať premiéru na tohtoročnom festivale rýchlosti v Goodwoode. Auto vzniklo s pomocou inžiniera Adriana Neweya.

Ferrari 12 valcov: Nový taliansky superautomobil využíva atmosférický dvanásťvalec s výkonom 830 koní

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Nové Ferrari 12Cilindri debutuje s prirodzene nasávaným motorom V12 bez hybridnej pomoci s výkonom 830 koní. Je to najvýkonnejší model Ferrari, ktorý kedy používal čisto…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov