Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Zvoľte si účes podľa vášho znamenia zverokruhu!

24.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/hedgehog94). Aký účes zvoliť, čo mi pristane, ako v tom budem vyzerať? Tieto a ďalšie otázky nás občas napadajú. Zvlášť pokiaľ sa odhodláme na...

24.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/hedgehog94).

Aký účes zvoliť, čo mi pristane, ako v tom budem vyzerať? Tieto a ďalšie otázky nás občas napadajú. Zvlášť pokiaľ sa odhodláme na zmenu účesu. Vedzte, že aj hviezdy môžu napovedať, čo je práve pre vás to pravé. Chcete vedieť, aký účes sa hodí k vášmu znameniu?

Chcete vedieť, aký účes sa hodí k vášmu znameniu?
Foto: shutterstock/hedgehog94

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Baran


Ohnivý, neustále v pohybe Baran sa môže cítiť obzvlášť dobre v krátkom pixie strihu. Toto riešenie je módne už niekoľko sezón a zároveň pre toto znamenie mimoriadne praktické. Tento účes nepokazí ani jeho závratné životné tempo.

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Býk


Pre praktického a elegantného Býka môže byť skvelým riešením bobový účes. Ide o klasický strih, ktorý mu dodá pocit tlmenej elegancie – a zároveň si nebude vyžadovať dlhé hodiny strávené dokonalým špendlíkovaním.

Pre praktického a elegantného Býka môže byť skvelým riešením bobový účes.
Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Blíženci


Zhovorčiví Blíženci by si mali dávať pozor na výrazné farby. Červené, ružové, fialové im môžu dodať viac sebavedomia a splynúť s ich farebným charakterom a prchavou mysľou.

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Rak


Romantický a citlivý Rak by si tentoraz mal zvoliť dlhé alebo stredne dlhé vlny. Tento účes vám dodá ešte zasnenejší vzhľad a zdôrazní váš jemný, éterický charakter.

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Lev


Akékoľvek strapaté účesy sa môžu ukázať ako mimoriadne dobrý nápad pre Leva. Je ťažké udržať túto energiu na jednom mieste, tak prečo by tam mali byť aj vaše vlasy ? Levy by sa tiež mali rozhodne vyhýbať bobovým účesom alebo úzkym strihom.

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Panna


Altruistická a prírodu milujúca Panna by mala venovať pozornosť jemným a mierne neupraveným účesom. To je znak perfekcionistov a často až pedantov – preto by im trochu ležérny vzhľad pomohol prekonať prísnosť.

Hollywoodske vlny sú skvelým nápadom pre zasnené a koketné Váhy.
Foto: shutterstock/Pavel Vinnik

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Váhy


Hollywoodske vlny sú skvelým nápadom pre zasnené a koketné Váhy. Milujú byť stredobodom pozornosti a pútajú najmä mužskú pozornosť. Vďaka tomuto účesu sa budete cítiť ako na skutočnom červenom koberci.

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Škorpión


Sexuálne a mimoriadne záhadné ženy narodené v znamení Škorpióna milujú zvádzať ľudí okolo seba očami. V ich prípade môže fungovať dlhšia ofina, ktorá mierne klesá smerom k očiam. Zdôrazní ich zmyselný charakter a dodá účesu trochu temnoty.

Tento účes zdôrazní zmyselný charakter Škorpióna a dodá účesu trochu temnoty.
Foto: instagram/@ahmetcobain

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Strelec

Strelcom pristanú dlhé, prirodzene vlnité vlasy a rôzne účesy v štýle hippies. Tento vzhľad vyhovuje ich potrebe slobody a nezávislosti.

Účesy vhodné pre znamenie zverokruhu – Kozorožec

Kozorožci, známi svojou vernosťou a pracovitosťou, uprednostňujú elegantný štýl, ktorý odráža ich zodpovednú povahu. Vlasy po kľúčnu kosť sú praktické, sofistikované a nadčasové, čo z nich robí dokonalý štýl pre toto ambiciózne zemské znamenie.

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Vodnár


Rozpustené vlasy a vrkoče dokážu Vodnárom v tomto jemnom a zároveň veľmi ženskom účese spôsobiť, že sa budú cítiť ako ryba vo vode. Pretože v čom sa bude ich vnútorný aktivista cítiť lepšie ako v modernom hippie looku?

Strelcom pristanú dlhé, prirodzene vlnité vlasy.
Foto: shutterstock/luxora

Účesy vhodné pre znamenia zverokruhu – Ryby


Duchovné a veselé Ryby si zamilujú dlhý bobový strih. Na ich veselú povahu to nebude príliš vážne a zároveň im to umožní zachovať si veľmi svieži a žiarivý vzhľad, ktorý vyhovuje ich temperamentu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Znamenia zverokruhu, ktoré nestarnú. Toto je ich tajomstvo!

Do ružového splnu mesiaca zostáva už len pár dní. Títo ľudia pocítia jeho účinky obzvlášť silno


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Každá maličkosť ho dokáže vytočiť. Toto znamenie zverokruhu sa rozčuľuje nad všetkým

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu určujú nielen náš charakter, ale aj našu osobnosť. Rozlišujú jedno znamenie, ktoré…

Ste toto znamenie zverokruhu? Choďte si zahrať lotériu. Je to šanca zbohatnúť

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Monkey Business Images). Astrologická predpoveď na máj bude špeciálna pre dve znamenia zverokruhu. Ich šance na výhru v lotérii…

Tieto znamenia zverokruhu často hovoria rýchlejšie, ako myslia

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Olena Yakobchuk). Nie každý si uvedomuje význam hovorených slov. Hviezdy ukazujú na tri znamenia zverokruhu, ktoré majú tendenciu rozprávať…

Denný horoskop na nedeľu – 5. mája

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 5. mája. Blíženci budú smutní. Rak ukončí jednu etapu svojho života. A čo prinesie…

Horoskop na máj 2024. Toto znamenie zverokruhu je naozaj šťastné. Osud mu pripravuje príležitosť

4.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Thongden Studio). Na rozdiel od predchádzajúcich mesiacov bude máj pre jedno zo znamení zverokruhu v horoskope prelomovým obdobím. Astrologická…

Auto Trendy

Toyota Corolla Cross má zaujímavejšiu alternatívu. Je to skvelý plán B s väčšími schopnosťami za podobnú cenu

6.5.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota Corolla sa stala skutočným etalónom vo svojom segmente. Je jedným z najregistrovanejších modelov v Európe, čo dokazuje, že Japonci opäť odviedli vynikajúcu prácu. Pri…

Čínsky gigant najíma nového dizajnéra. Budú modely MG také krásne ako kupé Audi A5?

6.5.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant SAIC, ktorý vlastní značku MG Motor, najal nového dizajnéra. Ten je známy fanúšikom značiek Volkswagen, Audi, Bugatti a dokonca aj Škoda. Kto je…

Elektrický posilňovač riadenia: princípy fungovania, výhody a nevýhody

6.5.2024 Redakcia Auto trendy - Vďaka posilňovaču riadenia je jazda po meste pohodlnejšia. Elektrická verzia má jednoduchšiu konštrukciu a nezvyšuje spotrebu paliva ako hydraulický posilňovač riadenia. Má nejaké nevýhody?

Blíži sa facelift modelu Kia EV6. Čo môžeme očakávať?

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Kia predstaví aktualizáciu elektrického modelu EV6. Aké zmeny prinesie facelift, ktorý bude uvedený na trh v roku 2024? Kia predstaví aktual

Nové kontroly vozidiel. Budú sa ukladať pokuty? Stačí prejsť okolo

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na Slovensko možno čoskoro príde nový spôsob kontroly vozidiel. V Dánsku sa už úspešne používa. Hlavný dopravný inšpektorát bude môcť účinne bojovať proti znečisťovaniu ovzdušia.

Volkswagen ID.3 dostane výkonnejší motor a rýchlejšie nabíjanie

5.5.2024 Redakcia Auto trendy - Volkswagen oznamuje sériu významných aktualizácií pre elektrifikované vozidlo ID.3. Patrí medzi ne výkonnejší motor a väčší výkon nabíjania batérie.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov