Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Aká bude druhá polovica júna pre jednotlivé znamenia zverokruhu?

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Druhá polovica júna prináša mnoho astrologických zmien, ktoré ovplyvnia náš citový život, financie a náladu. Venuša vstupujúca do znamenia Raka nás urobí...

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Druhá polovica júna prináša mnoho astrologických zmien, ktoré ovplyvnia náš citový život, financie a náladu. Venuša vstupujúca do znamenia Raka nás urobí sentimentálnejšími a Merkúr prechádzajúci do toho istého znamenia môže vyvolať nostalgiu a túžbu spomínať na minulosť. Čaká nás búrlivé obdobie v oblasti lásky alebo možno finančnej stability? Zistime, aké prekvapenia si pre nás hviezdy pripravili v horoskope na koniec júna.

Druhá polovica júna prináša mnoho astrologických zmien, ktoré ovplyvnia náš citový život, financie a náladu.
Foto: shutterstock/Billion Photos

Baran

17. júna vstúpia Merkúr a Venuša do štvrtého domu, čo znamená začiatok mierneho reštartu. Využite tento čas na bilancovanie toho, ako ďaleko ste sa dostali a venujte viac času rodine a blízkym priateľom, najmä okolo letného slnovratu o niekoľko dní neskôr.

Barani by mali tento mesiac uprednostniť seba a svoje potreby a dočkajú sa mnohých pozitívnych zmien. Počúvajte svoju intuíciu a robte to, po čom už tak dlho túžite.

    Býk


    Mars je 9. júna vo vašom znamení a prináša nový prílev energie, ktorý môžete využiť realizáciou plánu, ktorý zahŕňa všetko, čo chcete uskutočniť. Máte v sebe viac odvahy, než si uvedomujete a jún je ideálny čas, aby ste si to pripomenuli.

    Blíženci


    Keďže koncom júna sa začína obdobie Raka, nenechajte sa odradiť, ak sa váš spoločenský život trochu zastaví. Namiesto toho využite tento čas na trochu introspekcie. Počúvajte hlas svojho srdca a snažte sa pochopiť, ktoré potreby by ste mali naplniť, aby ste sa cítili o niečo lepšie.

    Rak


    Začiatok mesiaca sa vám môže zdať pomalý a ospalý, ale počkajte, kým 20. júna nezačne letný slnovrat, ktorý sa zhoduje s obdobím Raka. Je to váš čas, aby ste sa zbavili šedivosti zimy a využili všetky možnosti, ktoré vám leto ponúka – najmä obdobie narodenín.

    Merkúr a Venuša vstúpia 17. júna do znamenia Raka, takže dni pred vašimi narodeninami sú ideálne na romantický výlet s vašou polovičkou.

    Lev


    Obdobie od začiatku júna do konca leta je vaším časom, kedy môžete zažiariť. Pamätáte si na príslovie o húsenici, ktorá sa vyliahne z kukly ako motýľ? Tento mesiac ste to presne vy. V júni budete žať ovocie z kontaktov, ktoré ste nadviazali v uplynulých mesiacoch.

    Keď Merkúr a Venuša 20. júna vstúpia do vášho vysnívaného dvanásteho domu, zistíte, že možno budete potrebovať chvíľu na dobitie spoločenských batérií, takže to určite urobte, aby ste zvyšok leta mohli stráviť obklopení ľuďmi, ktorých máte radi.

    Panna


    Ak ste prvú polovicu mesiaca strávili bojom s problémami v komunikácii, určite vás poteší, že druhá polovica tohto mesiaca má tento tlak zmierniť. Zamerajte sa na konkrétne úlohy a využite výhody svojej usilovnosti.

    Keď Merkúr 14. júna zasiahne váš desiaty dom, vstúpia do vás nové tvorivé sily. Je to ideálny čas na to, aby ste vzali osud do vlastných rúk a uskutočnili svoje najodvážnejšie sny.

    Váhy


    Od 14. júna sa vám naskytne stály prísun príležitostí na nadväzovanie kontaktov a rozvíjanie vedomostí vo zvolenej oblasti. Po letnom slnovrate 20. júna sa začne vo vašej kariérnej oblasti vyvíjať veľká planetárna aktivita, preto sa neustále sústreďte na svoje osobné ciele.

    Ak existuje rozdiel medzi tým, kde sa nachádzate a tým, kde chcete byť, zamerajte sa na veci, ktoré môžete urobiť, aby ste zmenili realitu.

    Aké prekvapenia si pre nás hviezdy pripravili v horoskope na koniec júna?
    Foto: shutterstock/sarayut_sy

    Škorpión


    Jún bude ideálnym obdobím na prehodnotenie niektorých vzťahov. V posledných júnových týždňoch konečne ustúpia ťažké zážitky, s ktorými ste sa v poslednom čase vyrovnávali. Usporiadajte si večeru s obľúbenými priateľmi a nechajte si úľavou vydýchnuť. To najlepšie vás ešte len čaká.

    Strelec


    Začiatok mesiaca vám priniesol niekoľko pracovných výziev. Práve v druhej polovici júna môžete očakávať množstvo príležitostí, ktoré by ste mali prijať s otvorenou náručou.

    Keď sa 20. júna začne obdobie Raka, vtedy sa vám skutočne otvoria nové dvere, len nezabudnite neupadnúť do starých vzorcov, ktoré môžu blokovať požehnanie, ktoré sa snaží naplniť váš život. Zostaňte otvorení a vďační za to, čo ste už dostali a šťastie vám samo zaklope na dvere.

    Kozorožec


    Po slnovrate 21. júna vstúpi Kozorožec do splnu, ktorý prinesie do vášho života zlom. Možno pôjde o každodenný rituál, ktorý ste sa snažili zaviesť, alebo o dôležitý projekt. Jedno je isté, koniec júna prinesie úspech v oblasti, na ktorej ste tvrdo pracovali, preto si nájdite trochu času na oslavu.

    Vodnár


    Čokoľvek si tento mesiac zaumienite, dokážete to. Najviac to platí pre dlho zanedbávaný milostný život. Dňa 19. júna sa Vesta presunie do znamenia Leva, čo bude pre všetky vzťahy, o ktoré môžete usilovať, mimoriadnym požehnaním. Hľadáte spätnú väzbu? Tento mesiac vám prinesie viac než len odpoveď od niekoho, kto vás zaujal.

    Ryby


    Vplyv Saturna bol v druhom júnovom týždni veľmi citeľný. Bude však narastať s blížiacim sa 29. júnom, keď bude Saturn vo vašom znamení retrográdny. Možno teraz nebudete mať toľko príležitostí, koľko by ste chceli a to môže spôsobiť, že sa budete cítiť trochu uzavretí. Vyhraďte si pre seba trochu viac času.

    Redakcia Vášeň v tebe.

    Súvisiace články:

    Prinášajú prosperitu a šťastie. Každé znamenie zverokruhu by ho malo nosiť so sebou

    5 signálov, ktoré vám prezradia, že máte pri sebe anjela strážneho. Takto sa vás snaží varovať


    Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


    Varovanie

    Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



    Odporúčame

    Čo nás čaká v novembri. Jedno znamenie zverokruhu získa najviac

    21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Čas na zamyslenie alebo na veľké zmeny? Čo prinesie november? Na aké zaujímavosti by sa mali znamenia zverokruhu pripraviť? Zistite, čo…

    Tri najkontroverznejšie znamenia zverokruhu. Vyvolávajú veľké emócie

    21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/microcosmos). Konkrétne znamenia zverokruhu sú obdarené špecifickými povahovými vlastnosťami, jedinečnými darmi a talentmi, ale aj nedostatkami. S niektorými z…

    Denný horoskop – 21. októbra

    21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 21. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú dnes čeliť nečakaným výzvam, zatiaľ…

    Vidíte tento čas na hodinkách? Tu je to, čo vám chce vesmír povedať

    20.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pornchai oom) V ezoterike má takmer všetko symbolický význam - aj hodiny. Aj tu sa ezoterika spája s numerológiou, ktorá…

    Denný horoskop – 20. októbra

    20.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 20. októbra 2024 sľubuje mnohým znameniam zverokruhu deň plný prekvapení a úvah. Baran pocíti…

    Auto Trendy

    Čudný a nepríjemný zápach v aute. Ako to zmeniť

    22.10.2024 Redakcia Auto trendy - Auto je pre mnohých ľudí miestom, kde trávia značnú časť svojho dňa. Jazdíme do práce, na nákupy, na výlety a často dokonca aj na dovolenky.…

    Unikla rýchlosť bezdrôtového nabíjania Tesla Cybercab

    22.10.2024 Redakcia Auto trendy - Na X sa objavili fotografie a videá zachytávajúce robotaxi na indukčnej doske s neuspokojivým výkonom Na X sa objavili fotografie a videá za

    Naučte sa, ako zacúvať na parkovacie miesto v podzemnej garáži za 30 sekúnd!

    21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Cúvanie na parkovacie miesto v pozemnej garáži je zručnosť, ktorú sa mnohí vodiči musia naučiť a zdokonaliť, aby mohli efektívne a bezpečne parkovať svoje vozidlá…

    Jesenná ranná hmla je pre vodičov, ako zlý sen. Ako si s ňou poradiť

    21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Ráno sa prebúdzate do sveta zahaleného jemnou, takmer tajomnou hmlou. Je to jedno z tých rán, keď sa všetko zdá byť pokojné a tiché, no…

    Je preprava bicykla na aute dovolená? Existuje niekoľko obmedzení

    21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Vodiči, ktorí chcú prepravovať bicykel vo svojom aute, si musia byť vedomí zákazov vyplývajúcich zo zákona o cestnej premávke. Dôležité je tiež dodržiavať ustanovenia o…

    Potrebujete mať prehľad, čo sa deje vedľa a za vozidlom

    21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Šikovní šoféri sa často musia popasovať s rôznymi úlohami pri údržbe svojich vozidiel. Jednou z častí auta, ktorej treba venovať pozornosť, sú spätné zrkadlá. Tieto…

    Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

    Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
    Nemám nad 18 rokov