Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop na utorok – 7. mája

7.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 7. mája. Baran bude túžiť po blízkosti. Býk sa sústredí na povinnosti. A čo sa stane vám? Čo prinesie utorok...

7.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy).

Denný horoskop na 7. mája. Baran bude túžiť po blízkosti. Býk sa sústredí na povinnosti. A čo sa stane vám? Čo prinesie utorok pre vaše znamenie zverokruhu? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

horoskop
Denný horoskop na utorok – 7. mája. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Denný horoskop – Baran


Baran túži po blízkosti. Každá spoločnosť bude užitočná, dokonca aj tá, ktorú zvyčajne považujete za otravnú. Nakoniec prežijete príjemné chvíle spolu s niekým, koho máte naozaj radi. To vám dnes výrazne zlepší náladu.

Denný horoskop – Býk


Býk sa sústredí na svoje povinnosti. Na ničom inom vám nezáleží. Budete sa snažiť dobehnúť veci, ktoré sa vám v poslednom čase trochu nahromadili. Hádky a nervozitu berte s rezervou, sú to nepodstatné hlúposti.

Denný horoskop – Blíženci


Blíženci narazia na niekoho, koho už dlho nevideli. Budete sa musieť rozhodnúť, že sa s touto osobou úprimne porozprávate, inak zmeškáte dôležitú príležitosť pre seba. Radšej buď sám sebou a nič neskrývaj.

Denný horoskop – Rak


Rak sa nebude sťažovať na nedostatok spoločnosti. Okolo vás sa budú neustále objavovať noví ľudia a vy sa tým môžete cítiť trochu preťažení. Večer si vydýchnete, keď zostanete sami.

Denný horoskop – Lev


Lev bude mať príliš veľa publicity. V dôsledku vašej neopatrnosti by ste mohli prezradiť cudzie tajomstvo. Ťažko sa vám to potom bude ospravedlňovať. Bohužiaľ, takto to niekedy býva. Možno budete musieť zmeniť niektoré svoje plány.

Denný horoskop – Panna


Panny by si nemali veci príliš komplikovať. Nechajte veciam voľný priebeh. Ak sa začnete s vecami zahrávať, uškodíte len sami sebe. Dávajte si pozor, aby ste si náhodou nepokazili život.

Denný horoskop – Váhy


Váhy potrebujú získať určitý odstup. V poslednom čase ste vo všetkom príliš emocionálni. Ak v tom budete pokračovať, premárnite príležitosť. Možno sa vo vašej kariére čoskoro udeje obrat k lepšiemu.

Denný horoskop na 7. mája.
Foto: shutterstock/Paolo Gallo

Denný horoskop – Škorpión


Škorpión bude mať skvelú náladu. Je to na vás nepodobné, ale zrazu začnete vtipkovať a smiať sa na všetkom, čo vám ostatní povedia. Buďte odhodlaní a ku všetkému pristupujte s plnou vážnosťou. Dnes získate vplyv.

Denný horoskop – Strelec


Strelcom sa uľaví. Ide o problém v práci, s ktorým si pravdepodobne vôbec neviete poradiť. Zrazu zistíte, že to nie je také zložité, ako ste si mysleli. Na novú situáciu si rýchlo zvyknete.

Denný horoskop – Kozorožec


Kozorožcom sa dnes bude tvrdo pracovať. Našťastie sa aspoň popoludní stretnete s priateľmi. To vám pomôže uvoľniť sa a zrelaxovať. Až večer pochopíte, prečo ste to tak veľmi potrebovali.

Denný horoskop – Vodnár


Vodnár musí zostať pokojný. Niekto sa vás bude snažiť vyprovokovať k hádke. Bude mať záujem ukázať ostatným vašu citovú nestálosť. V žiadnom prípade mu alebo jej nemôžete poskytnúť toto uspokojenie.

Denný horoskop – Ryby


Ryby budú z niekoho silne sklamané. To, čo vám táto osoba sľúbila, sa ukáže ako lož. Budete sa preto cítiť silne oklamaní, čo ovplyvní vašu náladu. Našťastie sa môžete spoľahnúť na podporu zo strany priateľov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ľudia v týchto znameniach zverokruhu sa zdráhajú deliť. Sú prefíkaní, nielen čo sa týka peňazí

Tieto znamenia zverokruhu sú mimoriadne vynaliezavé. Neexistuje problém, ktorý by nedokázali vyriešiť


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop na nedeľu – 19. mája

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 19. mája. Baran bude mať dnes únavný deň. Býk sa prestane hnevať na svojich blízkych.…

Tieto znamenia zverokruhu majú šancu vyhrať v lotérii – vaša svetlá budúcnosť je napísaná vo hviezdach

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Zúčastňujete sa hazardných hier a nie ste si istí, či to má zmysel? Zoznámte sa s tromi znameniami…

Tieto znamenia zverokruhu sú najviac plytvajúce. Šetrenie je pre nich skutočným utrpením

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Pre mnohých ľudí je sporenie skutočnou výzvou. Aj keď zarábajú veľa peňazí, nedokážu si na sporiaci účet…

Aké farby sa hodia k znameniam zverokruhu? Tieto farby prinášajú šťastie a najlepšie odrážajú ich charakter

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sergiy Katyshkin). Farby môžu mať pozitívnu energiu, ktorá posilňuje jednotlivé znamenia zverokruhu. Prinášajú veľa šťastia, radosti a pomáhajú zvládať…

Denný horoskop na sobotu – 18. mája

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr). Denný horoskop na 18. mája. Baran získa nové skúsenosti. Býk pocíti úľavu. A čím vás prekvapí sobota?…

Auto Trendy

Volkswagen Golf dostane nové pohonné jednotky PHEV

19.5.2024 Redakcia Auto trendy - Volkswagen Golf je teraz k dispozícii s dvoma novými motormi PHEV. Výkonnejší z nich, ktorý sa nachádza v modeli Golf GTE, dosahuje výkon 272 k.

Zbohom, Jaguar F-Pace! SUV dostáva špeciálnu edíciu na konci kariéry

19.5.2024 Redakcia Auto trendy - Jaguar F-Pace sa blíži ku koncu svojej kariéry a britský výrobca pripravil špeciálnu edíciu svojho vôbec prvého SUV.

Nový Bentley Continental GT bude používať hybridný motor V8 s výkonom 780 koní

19.5.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Bentley zverejnila prvé oficiálne obrázky a informácie o novej generácii modelu Continental GT. Model dostane nový hybridný motor V8 s výkonom viac ako 780…

Spoločnosť Alpine sa pohrala s vozidlom Renault Rafale, výsledkom čoho je hybrid s pohonom všetkých kolies s výkonom 300 koní

19.5.2024 Redakcia Auto trendy - Renault predstavil nový Rafale E-Tech 4×4 s výkonom 300 koní. Nová verzia dokáže na jedno nabitie prejsť v čisto elektrickom režime až 100 km.

Opel bude od roku 2025 v Európe predávať len elektromobily

19.5.2024 Redakcia Auto trendy - Opel potvrdzuje, že od roku 2025 bude predávať len elektromobily. Správu priniesla samotná šéfka Opelu Florina Huettlová. Opel bude od roku

Alfa Romeo predstavila špeciálnu edíciu SuperSport pre Giulia a Stelvio Quadrifoglio

19.5.2024 Redakcia Auto trendy - Alfa Romeo predstavila limitovanú edíciu svojich výkonných modelov Giulia a Stelvio Quadrifoglio. Limitovaná edícia s názvom SuperSport vzdáva hold prvému víťazstvu talianskej značky v pretekoch…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov