Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop – 20. apríl. Čo sa stane v sobotu?

20.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 20. apríla. Baranovi bude chýbať čerstvý vzduch. Býk si bude užívať domáci život. A čo tvoje znamenie zverokruhu? Ako strávite...

20.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee).

Denný horoskop na 20. apríla. Baranovi bude chýbať čerstvý vzduch. Býk si bude užívať domáci život. A čo tvoje znamenie zverokruhu? Ako strávite túto sobotu? Skontrolujte si svoj denný horoskop a pripravte sa na každú príležitosť.

Čo sa stane v sobotu – 20. apríla?
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Denný horoskop – Baran


Baranovi bude chýbať čerstvý vzduch. Aj keď počasie nie je na prechádzky priaznivé, neodmietajte a vyjdite von, alebo využite záhradu, terasu či balkón. Ak však z nejakého dôvodu neuspejete, budete po zvyšok dňa podráždení.

Denný horoskop – Býk


Býk si dnes bude užívať domáci život. Budete sa pozerať na potreby svojich blízkych a tráviť s nimi čas. Môže to byť naozaj pekné, hoci to vlastne nikto nečakal. Tak či onak, túto sobotu dostanete príležitosť užiť si ju.

Denný horoskop – Blíženci


Blíženci konečne naberú na sile. Cez týždeň ste toho mali veľa a niet divu, že sa cítite unavení. Sobota vám môže priniesť trochu relaxu a tak vám umožní konečne si oddýchnuť. Pamätajte, že pracovať nonstop nie je recept na úspech.

Denný horoskop – Rak


Rak strávi sobotu rozhovormi, hlavne telefonicky. Ani si neviete predstaviť, ako rýchlo sa vám môže začať vybíjať batéria. Zrazu sa ukáže, že veľa ľudí vám má veľa vecí čo povedať. Večer budete mať tohto typu komunikácie dosť na ďalší týždeň.

Denný horoskop – Lev


Lev sa dnes bude cítiť dobre. Nič vám nespôsobí problémy ani nepohodlie. Nasledujúce hodiny strávite v sladkom leňošení, ktoré potrebujete. Nebojte sa, že vám to niekto bude vyčítať – veď aj vy máte právo tráviť čas tak, ako chcete.

Denný horoskop – Panna


Panna strávi sobotu medzi priateľmi. Bude to skvelý, povznášajúci deň, ktorý vám pomôže načerpať nové sily. Uvidíte, ako skvele sa cítite v spoločnosti najbližších ľudí a pochopíte, že ste tam, kde máte byť.

Denný horoskop – Váhy


Váhy môžu žiarliť. Doteraz ste boli vždy stredobodom pozornosti a zrazu to niekto preberie. Ostatných budú nápady tejto osoby fascinovať a vy sa budete hnevať, že ste na ne neprišli sami. Oddýchnite si a nerobte si z toho ťažkú hlavu.

Denný horoskop na 20. apríla.
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Denný horoskop – Škorpión


Škorpión sa bude cítiť lepšie kvôli neočakávanej spoločnosti určitej osoby. Môžete sa s ňou naozaj dobre zabaviť, hoci budete trochu vystrašení. Neváhajte jej povedať svoj názor – určite vám bude rozumieť.

Denný horoskop – Strelec


Strelec sa bude sťažovať na spoločnosť. Okolo vás sa bude nachádzať osoba, ktorú určite nemáte radi, no vy s tým nič nenarobíte. Namiesto toho, aby ste boli podráždení a sťažovali sa, hľadajte nejaké dobré stránky tejto situácie. Uvidíte, že to vôbec nie je také ťažké.

Denný horoskop – Kozorožec


Kozorožec sa potrebuje zapojiť do náročného rozhovoru. Doteraz si od neho utekal, ako sa len dalo. Ak opäť uhnete, pohár horkosti môže pretiecť a výrazne prehráte. Pozbierajte odvahu a povedzte druhému svoju pozíciu. Nebude to také zlé, ako si predstavuješ.

Denný horoskop – Vodnár


Vodnár pocíti konečne o niečo príjemnejšiu atmosféru. Niektorí ľudia konečne prestanú robiť problémy a na niektorých detailoch sa s nimi dohodnete, čo bolo donedávna prakticky nemožné. Skúste si užiť to, čo máte.

Denný horoskop – Ryby


Ryby zistia, koľko majú spoločného s určitou osobou. Budete sa s ňou radi rozprávať a tráviť s ňou čas. S nikým ste nikdy nemali toľko spoločných vecí. Určite to využite a neváhajte ani chvíľu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nové znamenia zverokruhu. Zistite, ako môže Ophiuchus (Hadonos) zmeniť váš horoskop

Tri znamenia zverokruhu si musia dať v apríli pozor. Finančné problémy číhajú za rohom


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Aká je vaša životná cesta? Vypočítajte si osud podľa dátumu narodenia

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Vplyv dátumu narodenia na nás a náš život je obrovský - väčší, než si myslíte. Určuje naše…

Denný horoskop na piatok – 3. mája

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuttertsock/New Africa). Denný horoskop na 3. mája. Baran bude chcieť tento piatok využiť naplno. Býk sa bude cítiť vo…

Anjel vo sne – význam. Uistite sa, že neodmietate niečiu lásku a podporu

02.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/MDL80). Anjeli, ako duchovné bytosti, vždy fascinovali ľudstvo a často sa objavujú v snoch alebo víziách. Od úžasu až…

Denný horoskop na štvrtok – 2. mája 

2.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 2. mája. Baran musí zapnúť pozitívne myslenie. Býk by nemal robiť nič nasilu. A…

Ženy týchto znamení zverokruhu sú skutočné pokušiteľky. Stačí zažmurkať a môžu mať kohokoľvek

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). Umenie zvádzania sa snaží zvládnuť mnoho žien. Niektoré na tom musia trochu popracovať. Zdá sa, že iné…

Auto Trendy

Formula E získa pohon všetkých štyroch kolies. Do rýchlosti 100 km/h nemá šancu ani F1

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Formula E nie je veľmi populárna, ale nič nenasvedčuje tomu, že by sa tento seriál mal zrútiť. Naopak, neustále rastie a práve predstavila vozidlo Gen3Evo,…

Facelift crossoverov Cupra Leon a Formentor: agresívnejší dizajn a vyšší výkon

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Cupra oficiálne predstavila aktualizácie modelov Leon a Formentor. Oba modely profitujú z agresívnejšieho dizajnu a teraz ponúkajú vyšší výkon.

Uzatvárame dôležité tunely. Ťažkosti pre vodičov

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - NDS sa rozhodla na niekoľko dní uzavrieť tunely na diaľnici D3. To môže znamenať problémy aj pre vodičov, ktorí sa chystajú stráviť májové sviatky cestovaním…

Renault by mohol spolupracovať so spoločnosťou Xiaomi na nových automobilových technológiách

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Renault by mohol spolupracovať s čínskymi výrobcami na vývoji nových technológií pre elektromobily. Medzi nimi je aj spoločnosť Xiaomi.

Nehoda auta bez vodiča. Žiadni vinníci

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Auto v priekope, bez vodiča a so spolujazdcom - tak by sa dal v skratke opísať obraz, ktorý našli žitomírski policajti, ktorí prišli na miesto…

Tragédia na diaľnici A1 odvrátená na poslednú chvíľu. Vodič nasnímaný, ako jazdí po nesprávnej strane cesty

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na diaľnici A1 sa v poslednej chvíli podarilo zabrániť tragédii, keď bol vodič nasnímaný, ako jazdí po nesprávnej strane cesty.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov