Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Ako ovplyvňuje znamenie zverokruhu povahu dieťaťa?

20.4.2024 Redakcia Vášeň v Tebe (Foto: shutterstock/SpiritArt). Znamenie zverokruhu, v ktorom sme sa narodili, má silný vplyv na náš charakter a to už od útleho veku. Deti narodené v každom...

20.4.2024 Redakcia Vášeň v Tebe (Foto: shutterstock/SpiritArt).

Znamenie zverokruhu, v ktorom sme sa narodili, má silný vplyv na náš charakter a to už od útleho veku. Deti narodené v každom z dvanástich znamení majú určité spoločné vlastnosti. Oplatí sa ich spoznať, oceniť a predovšetkým rozvíjať ich talenty.

Ako ovplyvňuje znamenie zverokruhu povahu dieťaťa?
Foto: shutterstock/SpiritArt

Ohnivé znamenia

Ohnivé znamenia, teda Barani, Levy a Strelci, sršia energiou. Zábava je pre ne najdôležitejšia! Sú veľmi aktívne, preto nečakajte, že budú pokojne spať až do poludnia. Sú neustále v pohybe a ľahko sa dokážu sústrediť na niečo nové, ale ťažšie je pre nich udržať si koncentráciu.

Barani sú milí, ale zároveň vedia byť nezbední, preto musia mať rodičia trpezlivosť. Keď niečo chcú, musia to mať okamžite. Malý Baran si nenechá oklamať, nie znamená nie a hotovo. Rýchlo sa chce sám rozhodnúť, čo bude robiť a s kým sa bude hrať. Často zabúda, že je hladný alebo ospalý a potom je veľmi nervózny. Jeho talent sa môže prejaviť v športe, tanci a tiež v rôznych hrách.

Levy potrebujú od malého dieťaťa uznanie, preto mu nikdy nehovorte, že je horšie ako iné dieťa alebo že by mohlo byť lepšie. Na Levy funguje len pozitívne posilnenie a pochvala a komplimenty ich budú motivovať k učeniu. A každý Lev je rodený spevák alebo herec! Umelecký talent sa skôr či neskôr prejaví, preto sa oplatí prihlásiť vášho malého Leva na hodiny divadla, baletu alebo tanca.

Strelci sú nezávislejší ako ich rovesníci. Chcú objavovať svet a sú mimoriadne zvedaví. Nemajú taký strach z cudzích ľudí ako iné deti. Dokážu utiecť z ihriska a potom aj zo školy, pretože vnútorný hlas im hovorí, aby preskúmali neznáme. Majú mimoriadnu predstavivosť a veľký kontakt s duchovným rozmerom reality. Talent Strelcov sa zvyčajne rozvíja v škole, keď majú prístup k vedomostiam. Krásne píšu a rozprávajú príbehy.

Zemské znamenia

Zemské znamenia, teda Býk, Panna a Kozorožec, potrebujú pravidelný životný štýl a jedlo v pravidelnom čase, aby sa v rodine cítili bezpečne. Sú to pokojné a prirodzene slušné, ale keď im na niečom záleží, sú neskutočne tvrdohlavé.

Nenúťme Býka, aby sa delil o svoje hračky s cudzími deťmi, pretože má veľmi silný zmysel pre vlastníctvo. Ak malému Býkovi sľúbime, že niečo dostane, dodržme slovo, pretože stratí dôveru. Svet malého Býka musí byť pekný a príjemný, je to dieťa veľmi citlivé na dotyk, preto ho neobliekajme do škrabavého a škaredého oblečenia. Má umelecké, ale aj kulinárske nadanie, pretože od malička vie, čo je pekné a dobré.

Panna od malička miluje pravidlá a poriadok, preto nemeňme to, na čo je malá Panna zvyknutá. Vyrastá tu vnímavý kritik, ktorý všetkých pozorne sleduje. Vďaka svojmu mimoriadnemu intelektu a schopnosti logicky uvažovať sa malé Panny rýchlo naučia čítať a písať, pretože sa chcú zaoberať vážnymi vecami. Venujme sa knihám, vzdelávaniu, hrám a logickým hrám.

Malý Kozorožec vôbec nechce byť dieťaťom a len čaká, kedy vyrastie, aby mohol konečne robiť to, čo chce. Preto nepriťahuje pozornosť druhých, je zdvorilý a cení si pokoj a ticho. Od škôlky sa zdá byť vyspelejší a často vládne všetkým v skupine. Je však citlivý a obáva sa, ako to rodina zvládne. Nezaťažujme ho príliš problémami dospelých. Naopak, má talent na plánovanie a riadenie.

Znamenie zverokruhu, v ktorom sme sa narodili, má silný vplyv na charakter a to už od útleho veku.
Foto: shutterstock/Vitalinka

Vzdušné znamenia

Vzdušné znamenia, teda Blíženci, Váhy a Vodnár, sa chcú predovšetkým rozprávať so svojimi rodičmi. Sú to otvorené, zvedavé a prekvapivo inteligentné deti. Sú veľmi živé, ale zároveň už na začiatku dbajú na spoločenské normy, takže sa správajú slušne.

Blíženec začína hovoriť skoro, tak ho učme jazyky hneď. Toto dieťa sa doma nudí, ale miluje herne a rado sa vozí v aute. Sníva o tom, kedy konečne pôjde do školy a niečo sa naučí. Túži chodiť na rôzne aktivity, ale musíte ho nechať zmeniť jeho rozhodnutia a záujmy. Všetko ho rýchlo omrzí, ale každá zručnosť sa mu bude v budúcnosti hodiť.

Váhy chcú, aby ich všetci v dome potrebovali, ale už od útleho veku majú vodcovské pohnútky. Sú to zdvorilé deti s veľkou potrebou, aby ich okolie akceptovalo. Nechcená, nemilovaná Váha je najstrašnejšia detská tragédia. Preto milujme, maznajme a zarábajme peniaze, pretože výdavky na oblečenie a pomôcky pre malé Váhy budú vysoké. Deti v tomto znamení od malička uprednostňujú veci, ktoré sú luxusné. Majú veľký umelecký talent.

Vodnár sa nebude držať ďalej od počítača a telefónu. Je to veselé dieťa s mimoriadnou predstavivosťou, ale zo vzdušných znamení je najnezávislejšie a najtvrdohlavejšie. Zlomiť odpor Vodnára nie je ľahké a niektorí dokonca hovoria, že Vodnára nemožno vychovať. Narodí sa taký, aký má byť a rodina sa mu musí prispôsobiť. Má talent na vedu a informatiku.

Vodné znamenia

Vodné znamenia, teda Rak, Škorpión a Ryby, prežívajú silné emócie. Preto sa musíte mať na pozore, zostať blízko, nesklamať ich dôveru. V balíčku s malým anjelom dostávajú rodičia záchvaty hnevu a strach. Dospievanie pre vodné deti znamená naučiť sa zaobchádzať s vlastnými emóciami.

Rak je najcitlivejší. Mama je dlho na prvom mieste a umiestnenie malého Raka do jaslí alebo škôlky je ťažký moment. Najviac sa cíti v známom, bezpečnom priestore a dlho sa bojí cudzích ľudí. Keď je starší, naučí sa využívať iných a svoju rodinu si omotá okolo prsta, malí Raci sú majstri citového vydierania! Majú umelecký a literárny talent.

Škorpióni neznášajú od svojich rodičov žiadne prekvapenia. Nemeňme to, čo bolo zavedené a nehýbme s jeho vecami, keď o tom nevie, aby sme nenarušili jeho krehký pocit bezpečia. Akonáhle rodič odhalí tajomstvá malého Škorpióna iným, nenávratne stratí jeho dôveru. Všetky tajomstvá však nájde, takže niektoré veci je lepšie držať v zamknutej zásuvke.

Ryby sú čisté zlatíčka, ale rozprávky a filmy sú pre ne v reálnom svete dlhé. Dospelí sú prekvapení ich vynaliezavosťou a asociáciami. Malé Rybky sa však o to, čo vedia alebo cítia, nepodelia s každým. Bezpečnosť a pokoj sú pre ne dôležité, preto ich nevyháňajme na ihrisko. Deti v tomto znamení sa často cítia osamelé, ale predstierajú, že sú šťastné, aby nikoho neznepokojovali. Majú pozoruhodný talent vidieť to, čo je pred ostatnými skryté. Niekedy sa oplatí im načúvať.

Redakcia Vášeň v Tebe.

Súvisiace články:

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia – 12 najlepších kombinácií

Zlatý čas pre jedno znamenie zverokruhu. Príjemné prekvapenie v druhej polovici apríla


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Tieto znamenia zverokruhu majú cit pre podnikanie a obchod. Vďaka tomu sa nesťažujú na svoje financie

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Gorodenkoff). Ako dosiahnuť úspech? Túto otázku si kladie mnoho ľudí. Ukazuje sa, že niektoré znamenia zverokruhu môžu mať väčší…

Aká je vaša životná cesta? Vypočítajte si osud podľa dátumu narodenia

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Vplyv dátumu narodenia na nás a náš život je obrovský - väčší, než si myslíte. Určuje naše…

Denný horoskop na piatok – 3. mája

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuttertsock/New Africa). Denný horoskop na 3. mája. Baran bude chcieť tento piatok využiť naplno. Býk sa bude cítiť vo…

Anjel vo sne – význam. Uistite sa, že neodmietate niečiu lásku a podporu

02.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/MDL80). Anjeli, ako duchovné bytosti, vždy fascinovali ľudstvo a často sa objavujú v snoch alebo víziách. Od úžasu až…

Denný horoskop na štvrtok – 2. mája 

2.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 2. mája. Baran musí zapnúť pozitívne myslenie. Býk by nemal robiť nič nasilu. A…

Auto Trendy

Tu sú vozidlá SUV s vysokou spoľahlivosťou. Tieto ojazdené vozidlá sa oplatí kúpiť

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Vozidlá SUV si už niekoľko desaťročí získavajú z roka na rok viac priaznivcov. Mnohí vodiči na celom svete, vrátane Slovenska, si vyberajú tieto modely automobilov.…

Tu sú prvé fotografie nového Bugatti. Nástupca Chironu bude poháňaný motorom V16

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Miliardári a fanúšikovia superaut už môžu odpočítavať dni. Bugatti 20. júna predstaví nástupcu modelu Chiron. Vozidlo je už na ceste a médiá hýria fámami o…

Číňania vyvinuli jedinečného robota. Na tejto čerpacej stanici sú ľudia nahraditeľní

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Zastavíte na čerpacej stanici a zrazu zbadáte človeka, ktorý tankuje do vášho auta. Tento pohľad sa v Číne stáva minulosťou. Hoci vodiči ešte stále nebudú…

Formula E získa pohon všetkých štyroch kolies. Do rýchlosti 100 km/h nemá šancu ani F1

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Formula E nie je veľmi populárna, ale nič nenasvedčuje tomu, že by sa tento seriál mal zrútiť. Naopak, neustále rastie a práve predstavila vozidlo Gen3Evo,…

Facelift crossoverov Cupra Leon a Formentor: agresívnejší dizajn a vyšší výkon

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Cupra oficiálne predstavila aktualizácie modelov Leon a Formentor. Oba modely profitujú z agresívnejšieho dizajnu a teraz ponúkajú vyšší výkon.

Uzatvárame dôležité tunely. Ťažkosti pre vodičov

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - NDS sa rozhodla na niekoľko dní uzavrieť tunely na diaľnici D3. To môže znamenať problémy aj pre vodičov, ktorí sa chystajú stráviť májové sviatky cestovaním…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov