Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia – 12 najlepších kombinácií

19.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/pink panda). Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia, majú väčšiu šancu na harmonický vzťah. Hľadáte svoju druhú polovičku? Zistite, prečo by ste mali...

19.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/pink panda).

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia, majú väčšiu šancu na harmonický vzťah. Hľadáte svoju druhú polovičku? Zistite, prečo by ste mali začať so svojím horoskopom.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia, majú väčšiu šancu na harmonický vzťah.
Foto: shutterstock/pink panda

Kompatibilita znamení zverokruhu nie je mýtus 

Prečo nás niektorí ľudia priťahujú ako magnet, zatiaľ čo v iných prípadoch hneď vieme, že to skončí priateľstvom? Na tému naplnenej lásky existuje mnoho teórií. Namiesto čakania na ďalšie milostné fiasko sa oplatí hneď na začiatku overiť kompatibilitu znamení zverokruhu. Nižšie uvádzame 12 spojení s popisom.

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia a pravdepodobne prežijú všetky búrky? 

V skutočnosti spojenie podporuje osobný úspech, dobrý vzťah je najlepšou možnou investíciou. Zaujíma vás, s kým pôjdete? Skontrolujte prvé tri pripojenia. Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia a majú šancu prežiť všetky búrky ? 

Baran a Vodnár

Medzi Baranom a Vodnárom nemôže byť reč o nude, akonáhle sa stretnú, vytvoria vzrušujúce spojenie plné nehy a starostlivosti o toho druhého. Spája ich vášeň pre dobrodružstvo a objavovanie nových krajín. Tvoria výnimočne zohratý tím, ktorý spolu dokáže veľa dosiahnuť. Cenia si svoj spoločný čas, ale rešpektujú aj priestor toho druhého.

Býk a Rak

Býk a Rak sú receptom na vážny vzťah. Tieto dve znamenia zverokruhu si dobre rozumejú a zdieľajú fyzickú a citovú blízkosť, ktorá poskytuje veľmi dobrú prognózu do budúcnosti. Vzájomný rešpekt a uznanie partnerových úspechov robia z týchto dvoch neprekonateľný tandem v dobrom aj zlom. 

Blíženci a Vodnár

Nezvyčajná kombinácia na mentálnej a emocionálnej úrovni. Zvonku pripomínajú tak trochu starý dobrý manželský pár, ale to neznamená, že toto duo je nudné. Rešpektujú vzájomný priestor a neuspokojujú sa s časom stráveným oddelene. Úplná dôvera je ich cestou k harmónii a šťastiu.

Kto má šancu dotiahnuť film do konca? 
Foto: shutterstock/G-Stock Studio

Ktoré znamenia zverokruhu do seba zapadajú ako puzzle?

Ďalšia kombinácia znamená ďalšie tri šance na dobrý vzťah. Každý, kto vyššie nenašiel svoje znamenie zverokruhu, to teraz môže skúsiť znova. Zistite, či patríte medzi tri dvojice ďalších šťastlivcov. Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia? Kto má šancu dotiahnuť film do konca? 

Rak a Ryby 

Spája ich mystické puto založené na vzájomnej fascinácii a úcte. Dvojica individualistov, ktorí spoločne vytvárajú novú kvalitu. Ryby potrebujú spoločnosť, Rak sa drží trochu bokom, ale napriek tomu sa na konci dňa vrátia do náručia toho druhého. Aj keď im osud zamotá cesty, stále si k sebe nájdu cestu.

Lev a Strelec

Tieto dve ohnivé znamenia si vedia naplno užívať život. Spoločne sa ženú za svojimi snami a odškrtávajú si ďalšie položky na svojom zozname. Navzájom sa podporujú a majú úplné pochopenie pre rozhodnutia toho druhého. 

Váhy a Blíženci 

Kompatibilita znamení zverokruhu na intelektuálnej úrovni. Myseľ je pre nich veľmi zaujímavou súčasťou tela. O svojich vášňach dokážu rozprávať celé hodiny. Váhy a Blíženci sú známi aj tým, že si vážia druhých, čo z nich robí vynikajúcich partnerov. Tento typ páru má rád pokoj a bude sa oň usilovať, čo však neznamená, že v ňom nie je oheň. Práve naopak, ale skôr, ako sa oheň rozhorí nadobro, bude medzi nimi vládnuť harmónia.

Zhoda znamení zverokruhu – šťastné kombinácie 

Staré príslovie hovorí, že kto má smolu v kartách, má smolu aj v láske. A ako to bude v nasledujúcich prípadoch, je zhoda znamení zverokruhu čarovnou ingredienciou, ktorá zaručuje šťastie? 

Strelec a Baran

Spája ich láska a oddanosť spoločným vášňam. Spoločne dokážu hory prenášať a výborne sa vedia vysporiadať aj s potenciálnym nebezpečenstvom. Nereagujú na pokušenia a sú si verní.

Vodnár a Blíženci

Hoci sa všeobecne hovorí, že protiklady sa priťahujú, tieto dve znamenia dokazujú, že spoločné vášne a témy vás môžu ešte viac priblížiť k cieľu, ktorým je harmonické manželstvo a šťastná partia detí. 

Kozorožec a Býk 

Nekonečné zbožňovanie, tak by sa dal v skratke opísať ich vzťah. Hoci sú tak trochu v oblakoch, spoločne sa vždy zmobilizujú k činom a na čo siahnu, to premenia na zlato.

Je zhoda znamení zverokruhu čarovnou ingredienciou, ktorá zaručuje šťastie? 
Foto: shutterstock/Goksi

Znamenia zverokruhu – dokonalé páry? 

Na konci zoznamu sú tri skutočné istoty, ktoré spolu vytvoria silný a mocný základ. Znamenia zverokruhu, ktoré tvoria dokonalé páry? Aké je ich tajomstvo?  

 Vodnár a Býk

Dohoda bez slov – tak by sa dal tento vzťah opísať v telegrafickej skratke. Spoločne dosiahnu všetky svoje ciele, aj keď sa niekedy musia smiať cez slzy.

Ryby a Strelec 

Nie je to jasná voľba, ale v týchto dvoch je prvotná sila, ktorej nedokážu odolať. Keď zabudnú na celý svet, dokážu jeden druhého jemne, ale pevne priviesť k zemi. 

Vodnár a Panna 

Milovníci luxusu sa neuspokoja s ničím menším. Spoločne sa usilujú o dokonalosť, niekedy na úkor svojho vzťahu, ale majú potenciál na dobré manželstvo. Tradícia je pre nich mimoriadne dôležitá.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto tri znamenia zverokruhu čaká príjemné prekvapenie. Stačí počkať do druhej polovice apríla

Ženy s týmito menami sú usilovné a mimoriadne pracovité. Zistite, či patríte medzi ne


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop na štvrtok – 2. mája 

2.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 2. mája. Baran musí zapnúť pozitívne myslenie. Býk by nemal robiť nič nasilu. A…

Ženy týchto znamení zverokruhu sú skutočné pokušiteľky. Stačí zažmurkať a môžu mať kohokoľvek

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). Umenie zvádzania sa snaží zvládnuť mnoho žien. Niektoré na tom musia trochu popracovať. Zdá sa, že iné…

Tri znamenia zverokruhu čaká zlatý májový víkend. Ste na zozname?

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuuterstock/Andrey_Popov). Prvý májový víkend bude pre tri znamenia zverokruhu prelomový. Dá sa dokonca povedať, že tých, ktorí sa narodili…

Týmto trom znameniam zverokruhu sa v máji vyhne smola – na koho sa vzťahujú?

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Môžu naše rozhodnutia a voľby zvrátiť priebeh udalostí? Podľa astrológov dôkladná analýza hviezd jasne ukazuje, že existujú tri…

Denný horoskop na stredu – 1. mája

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 1. mája. Barani by mali byť veľmi sústredení na to, čo robia. Býk by…

Auto Trendy

Hodí Kia EV9 rukavicu Tesle Model X? Variant GT je už na ceste

2.5.2024 Redakcia Auto trendy - Značka Kia predstavila svoje plány na konferencii pre investorov. Medzi nimi aj „extrémne výkonnú“ verziu veľkého elektrického SUV EV9. S akými modelmi môže takéto auto…

Akú vzdialenosť smiete prejsť s prázdnou pneumatikou?

2.5.2024 Redakcia Auto trendy - Ak pneumatika praskne alebo je prázdna, musíte ísť do pneuservisu alebo pneumatiku vymeniť na mieste. Tu nájdete informácie o tom, akú vzdialenosť smiete prejsť s…

Tu je pretekárska Škoda. Pocta klasike spred 67 rokov

2.5.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda vstupuje do sveta virtuálnych pretekov. Do Gran Turismo 7 mieri nové vozidlo inšpirované klasikou z 50. rokov. Škoda vstupuje do sve

Májový víkend v Miami? Čas na víkend F1 na Floride. Jeden z najlepších počas celej sezóny?

2.5.2024 Redakcia Auto trendy - Už tento víkend sa F1 presunie na Floridu, presnejšie do Miami. Od samého začiatku sa okolo tohto podujatia robil veľký rozruch a dokonca aj kontroverzie.…

Zapol autopilota a zaspal. Polícia sa ho pokúšala zastaviť 40 km

2.5.2024 Redakcia Auto trendy - Unavený vodič Tesly Model X nastavil svoje vozidlo na autopilota. Skôr než sa nazdal, padol do náručia Morfea. Prebudil sa asi o 40 km ďalej…

Ceny čínskych áut v Európe sú na smiech. Sú príliš vysoké

2.5.2024 Redakcia Auto trendy - Hoci európski politici dlhodobo varujú pred lacnými autami z ríše stredu, v skutočnosti ich čínski výrobcovia predávajú na našom trhu za niekoľkonásobne vyššie ceny. Podľa…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov