Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Krása, Tipy,

Jednoduchý trik, ako si odpočítať roky. Nepotrebujete skalpel, stačia nákupy

18.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anelo). Väčšina žien si slovo „omladenie“ spája s botoxom, plastickou chirurgiou a inými estetickými zákrokmi. Medzitým, aby ste vyzerali mladšie, všetko, čo musíte urobiť,...

18.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anelo).

Väčšina žien si slovo „omladenie“ spája s botoxom, plastickou chirurgiou a inými estetickými zákrokmi. Medzitým, aby ste vyzerali mladšie, všetko, čo musíte urobiť, je… vybrať si správnu farbu oblečenia. Navrhujeme, ktoré farby dodajú energiu, rozžiaria vašu pleť a vďaka ktorým budete vyzerať mladšie!

Farby, ktoré odčítajú roky – noste ich každý deň!
Foto: shutterstock/Anelo

Červená – pristane blondínkam aj brunetkám

Ohnivá červená je farba, ktorá pristane brunetkám aj blondínkam. Krásne vyzerá aj so sivými vlasmi. Pre dámy, ktoré sa neboja vyniknúť, sú skvelou voľbou červené šaty a pre tie, ktoré si radšej potrpia na výrazné detaily, šál, kabelka alebo ihličkové topánky. Nezabudnite, že červená farba vyzerá lepšie napríklad s tmavomodrou alebo sivou ako s čiernou. Kombinácia s čiernou vyznieva trochu neohrabane, preto tento kontrast nechajme na starých fotkách. Ak radi experimentujete, skombinujte červenú s ružovou alebo oranžovou. A ak sa rozhodnete pre kombináciu červenej a modrej, každý bude vedieť, že má do činenia s pravým módnym nadšencom.

Červené šaty sú nesmrteľnou klasikou – presne ako malé čierne šaty. Nie všetky sa však dokážeme presvedčiť, aby sme ich nosili, rovnako ako červené blúzky alebo kabáty. Ak teda nemáte dosť odvahy na to, aby ste do svojho šatníka zaradili viac červenej farby, skúste ju využiť v doplnkoch. Túto sezónu sú veľmi trendy farebné tenisky a balerínky – smelo do toho, červené topánky sú hitom. Omladia váš štýl, a teda aj vás.

Pastelové farby rozjasňujú pleť

Pastelové farby krásne rozjasňujú pleť a hodia sa na každodenné nosenie (napr. na bavlnené blúzky alebo šaty) aj na spoločenské udalosti (napr. v čipkovanom prevedení). Okrem toho sa krásne kombinujú s denimom, bielymi a kvetinovými látkami. Pastelové farby sa kedysi nosili výlučne na jar a v lete, ale teraz sa objavujú aj na zimných svetroch a čiapkach a šáloch. Brigitte Macron je špecialistkou na pastelové farby a často ich nosí od hlavy po päty.

Stojí za to pripomenúť, že pastelové farby sa nehodia len k pastelovým farbám. Ak sú pre vás takéto farby príliš jemné, kombinujte ich s výraznejšími. Pastelové farby sa dobre hodia k čiernej, fuksiovej, leopardím vzorom a károvanej farbe.

Biela pristane každej pleti

Biela farba dobre odráža svetlo, takže naša tvár vyzerá žiarivejšie, lepšie oddýchnutá a… mladšia.
Foto: shutterstock/Anna Zhuk

Biela je rovnako nadčasová ako čierna, navyše omladzuje a hodí sa ku každej pleti. Biela sa dobre kombinuje s tmavomodrou, pastelovými farbami, sivou a vzormi. Oplatí sa zariskovať a namiesto klasickej bielej košele zvoliť napríklad elegantné šaty.

Biela pristane všetkým bez ohľadu na vek, typ postavy alebo farbu vlasov a očí. Ak sa vám nepáči snehobiela, môžete zvoliť špinavobielu farbu, ale nie príliš tmavú! Vyberajte ju dobre, pretože nesprávny odtieň vám môže ublížiť namiesto toho, aby vám pomohol. A ako nám nosenie bielej „pomáha“? Biela farba dobre odráža svetlo, takže naša tvár vyzerá žiarivejšie, lepšie oddýchnutá a… mladšia.

Žltá dodáva energiu

Žltá farba sa skvele hodí k námorníckej modrej, ktorá je navyše úžasne omladzujúca. Jej horčicové odtiene dobre fungujú na jeseň a v zime.

Naopak, kanáriková alebo citrónová farba vyzerá dobre na letných šatách a blúzkach. Žltá pôsobí pozitívne, rozžiari a rozjasní pleť. Dobre vyzerá aj na doplnkoch: kabelkách, šatkách a náramkoch.

Námornícka modrá je elegantná

Štylisti sa zhodujú, že námornícka modrá je taká elegantná a nadčasová, že je skvelou náhradou za starnúcu čiernu. Najlepšie vyzerá na šatách, sakách a nohaviciach. Možno ju kombinovať s bielou (námornícky štýl úžasne omladzuje), bordovou, červenou, žltou a ružovou.

Fuchsia uberá roky

Výrazná fuksiová farba má tiež schopnosť odčítavať roky, takže nikdy nemôžeme zostať nepovšimnutí. Táto výrazná farba skvele zlepšuje náladu a sebavedomie a omladzuje tvár (samozrejme, ak nosíte topy v tejto farbe).

Táto výrazná farba skvele zlepšuje náladu a sebavedomie a omladzuje tvár.
Foto: shutterstock/Anna Zhuk

Tyrkysová a ultramarínová zvýrazňujú farbu očí

Tyrkysová a ultramarínová sú ďalšie výrazné farby, ktorých by sme sa nemali báť ani po päťdesiatke. Krásne vyzerajú v kombináciách s bielou alebo sivou, ale aj samostatne – na šatách alebo dokonca na obleku, ktoré vám okamžite odrátajú roky. Odvážnu kreáciu v ultramarínovej farbe kedysi predviedla aj famózna Jennifer Lopez.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chystajú sa zaplaviť ulice. Nohavice v tejto farbe sú úplným „must-have“ na celý rok

Džínsová móda pokračuje a 50-ročné ženy si to dobre uvedomujú. Ich štýly sú baňou inšpirácie


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Tento účes nosili „manželky mafiánov“. Je stelesnením odvahy a sebavedomia. Vracia sa vo veľkom

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rawpixel.com). Bob je už roky na vrchole najobľúbenejších účesov. Vzniklo mnoho variácií, vrátane „mob bobu“, ktorý odkazuje na štýl…

Cibuľu prekrojíme na polovice a napichneme na vidličku. Pred májovým víkendom ušetríte čas aj peniaze

30.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Prvý máj 2024 je už len deň pred nami. Ako vyčistiť grilovací rošt od sadzí a pripálenín?…

Upokojuje vás a uľahčuje zaspávanie. Šálka denne stačí na to, aby ste spali ako dieťa

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/iva). Mnoho ľudí bojuje s nespavosťou. Predtým, ako siahnete po liekoch alebo iných produktoch, je však vhodné vyskúšať prírodné…

Takéto banány sú tou najhoršou voľbou. Venujte pozornosť bodkám. Málokto o tom vie

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/fudowakira0). Banány sú určite jedným z našich najobľúbenejších druhov ovocia. Sú základom mnohých smoothies a dezertov. Okrem toho sú…

Máte plynový gril? Nikdy to nerobte. Následky môžu byť žalostné

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Halfpoint). Vlastníte plynový gril a pripravujete sa na lahodné otvorenie sezóny? Nezabudnite, že počas prípravy jedla nesmiete urobiť jedinú…

Auto Trendy

Miliardy eur na dotácie a milióny elektromobilov. "Utópia"

30.42024 Redakcia Auto trendy - ADAC sa pozrel na plány elektrifikácie Nemecka. Odborníci z nemeckého automobilového klubu si nerobia žiadne ilúzie. Ambiciózne ciele 15 miliónov elektromobilov na nemeckých cestách v…

Kia tvrdí, že nový EV9 GT bude mať "obrovský výkon"

30.4.2024 Redakcia Auto trendy - Kia odhalila nové detaily modelu EV9 GT, najvýkonnejšej verzie elektrického SUV. Kórejčania sľubujú, že EV9 bude mať pohonnú jednotku s "obrovským výkonom".

Odchod na májový výlet. Čo je potrebné skontrolovať v aute?

30.4.2024 Redakcia Auto trendy - Májové sviatky sú skvelou príležitosťou na cestovanie autom a mnohí Slováci ju využívajú. Pred odchodom sa však oplatí skontrolovať technický stav. Čomu by ste mali…

Nemecko má problém s elektromobilmi. Už ich nechcú. Najnovšie údaje sú zdrvujúce

30.4.2024 Redakcia Auto trendy - Zdá sa, že nemecký plán elektromobility sa nemusí uskutočniť. Predaj elektromobilov zaznamenal vážny pokles a nespokojnosť medzi vodičmi elektromobilov rastie. Výsledky najnovšieho prieskumu hovoria za…

Šoféroval pod vplyvom alkoholu, ale trestu sa vyhne. Trpí tzv. syndrómom (ABS)

30.4.2024 Redakcia Auto trendy - Súd oslobodil belgického občana od obvinenia, že šoféroval pod vplyvom alkoholu, pretože trpí syndrómom črevného kvasenia, ktorý je známy ako syndróm (ABS), informovala agentúra Reuters.

Cyklisti sa vrátili do ulíc. Čo je povolené a čo zakázané?

30.4.2024 Redakcia Auto trendy - Bicykel je zdravý, ekologický a lacný spôsob dopravy. Preto nie je prekvapujúce, že so zlepšujúcimi sa poveternostnými podmienkami ich na cestách vidíme čoraz viac. A…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov