Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Recepty,

Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút. Skvele chutí

26.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Angelika Heine). Šťavnaté bravčové mäso na sendviči je skutočné zlato. Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí. Navyše, ak si...

26.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Angelika Heine).

Šťavnaté bravčové mäso na sendviči je skutočné zlato. Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí. Navyše, ak si toto mäso pripravíte sami, môžete si byť istí tým, čo jete. Tu je recept na bravčovú panenku za sedem minút.

Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí
Foto: shutterstock/Angelika Heine

Bravčová panenka za sedem minút je skvelá na Veľkú noc, ale nielen na ňu. Namiesto kupovania údenín v obchodoch, ktoré veľmi často obsahujú chemické prísady, sa rozhodnite pre domáce mäso. Zaručujeme vám, že bude šialene chutiť s prílohou z cvikle s chrenom, kečupu alebo s paradajkami.

Pečená bravčová panenka – zaručujeme vám, že bude šialene chutiť s prílohou z cvikle s chrenom, kečupu alebo na sladko napríklad s pyré z malín
Foto: shutterstock/zoryanchik

Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút. Väčšinu ingrediencií máte určite doma


Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút je môj najnovší objav. Náklady na prípravu takejto bravčovej panenky predstavujú len náklady na mäso a korenie, horčicu a majonézu, ktoré už aj tak máme doma. Bude nemožné mu odolať.

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčovej panenky,
  • 2 PL majonézy,
  • 2-3 PL horčice, napr. francúzskej,
  • niekoľko strúčikov cesnaku,
  • korenie: majoránka, granulovaný cesnak, sladká paprika, pálivá paprika, soľ a korenie.
Takto pripravenú bravčovú panenku môžeme nakrájať na sendviče ešte teplú alebo počkať, kým vychladne
Foto: shutterstock/Martin Radosovsky

Šialene chutná bravčová panenka na sendvič. Príprava krok za krokom


Spôsob prípravy:

  1. Mäso dôkladne umyte, potom ho na niekoľkých miestach jemne narežte a vložte doň olúpané strúčiky cesnaku.
  2. Pripravte zmes korenín a votrite ju do mäsa. Ak chcete, môžete použiť trochu oleja alebo olivového oleja, aby sa korenie ľahšie roztieralo.
  3. Bravčovú panenku opekajte po dobu siedmich minút zo všetkých strán.
  4. Takto pripravenú bravčovú panenku môžeme nakrájať na sendviče ešte teplú alebo počkať, kým vychladne. Skvelý je aj plátok bravčovej panenky poliaty omáčkou a podávaný so zemiakmi a obľúbeným šalátom. U nás doma sa bravčové mäso zvyčajne konzumuje až po vychladnutí. Nám najviac chutí s cviklou s chrenom alebo potreté horčicou. Nikto mu neodolá. Mäso je chutné, šťavnaté a navyše jednoduché na prípravu. Odporúčam.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako pripraviť mleté rezne, aby boli šťavnaté a jemné? Jedna vec, ktorú moja babička nepridávala

Strúhanka sa už z rezňov neodlepuje. Do vajíčka pridávam jednu vec. Tento trik mi poradila moja babička


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Obľúbená víkendová večera mojej rodiny. Tajomstvo je v marináde

30.4.2025 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/RESTOCK images). Kuracie mäso v bylinkovej marináde je nielen jemné, ale aj aromatické. Výborne sa hodí ako klasická večera…

Zdravé črevá, lepšia postava: Spoznajte silu inulíny

30.4.2025 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuttertock/sweet marshmallow). Hľadáte spôsob, ako zlepšiť trávenie, podporiť zdravie čriev a zároveň schudnúť? Odpoveďou môže byť inulína – prírodný…

Špargľová polievka vo verzii „dám si kúsok“. Trik s maslom ju vylepší

30.4.2025 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rimma Bondarenko). Jar je milovaným obdobím všetkých milovníkov špargle, a keď sa v obchodoch a stánkoch začne objavovať zelená…

Lekár hovorí, že sú to najlepšie raňajky. Podporujú zdravé chudnutie a znižujú hladinu cholesterolu

30.4.2025 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Odborníci zdôrazňujú, že správne zostavené raňajky sa môžu stať kľúčom k zdraviu. Britský lekár Karan Rajan, odborník,…

Môj svokor mal jednoduché pravidlo: kapusta, mrkva a niečo sladké. Jedna čajová lyžička zmenila chuť šalátu

29.04.2025 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Caftor). Šalát k obedu nemusí byť nudný. Stačí jedna ingrediencia s charakterom, ktorá okorení celý tanier. Tento recept som…

Auto Trendy

Automobilka v kríze: Nové auto len na fotkách, masívne škrty v plánoch a prepúšťanie

1.5.2025 Redakcia Auto trendy - Švédska automobilka Volvo čelí najväčšej výzve za posledné roky. So 60-percentným poklesom ziskov, tvrdými clami v USA a dramatickým programom úsporných opatrení, ktorý zahŕňa redukciu…

Lada Niva vstupuje na trh v Dubaji

1.5.2025 Redakcia Auto trendy - Lada sa rozhodla vstúpiť na jeden z najbohatších trhov – do Dubaja, mesta, kde luxusné autá zdobia ulice ako šperky na módnej prehliadke. Napriek tomu,…

SUV, ktoré vás očarí dizajnom priamo z konceptu!

30.4.2025 Redakcia Auto trendy - Francúzska automobilka Citroën predstavila novú generáciu svojho obľúbeného SUV C5 Aircross, ktorá prináša viac priestoru, technológií a dynamického dizajnu, takmer identického s minuloročným konceptom. Tento…

Dacia oslavuje: Z Mioveni vyšlo 8 miliónov áut, jubilejný Bigster v jedinečnej farbe!

30.4.2025 Redakcia Auto trendy - Dacia dosiahla výnimočný míľnik vo svojej histórii – na linke závodu v Mioveni zišlo z výroby už 8 miliónov automobilov. Jubilejným modelom, ktorý korunuje tento…

Ako si vybrať auto, ktoré naozaj stačí a nezadlžiť sa?

30.4.2025 Redakcia Auto trendy - Výber auta je jedným z najdôležitejších finančných rozhodnutí, ktoré robíme. Príliš často sa nechávame uniesť reklamami a emóciami, čo nás vedie k vyšším výdavkom, než…

Ukryté tromfy vo vašom vozidle – Objavte ich a zjednodušte si život!

30.4.2025 Redakcia Auto trendy - Váš automobil je viac než len dopravný prostriedok. Skrýva množstvo funkcií, ktoré vám môžu uľahčiť každodenné situácie alebo vyriešiť nepríjemné problémy. Čítali ste niekedy manuál…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov