Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Recepty,

Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút. Skvele chutí

26.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Angelika Heine). Šťavnaté bravčové mäso na sendviči je skutočné zlato. Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí. Navyše, ak si...

26.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Angelika Heine).

Šťavnaté bravčové mäso na sendviči je skutočné zlato. Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí. Navyše, ak si toto mäso pripravíte sami, môžete si byť istí tým, čo jete. Tu je recept na bravčovú panenku za sedem minút.

Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí
Foto: shutterstock/Angelika Heine

Bravčová panenka za sedem minút je skvelá na Veľkú noc, ale nielen na ňu. Namiesto kupovania údenín v obchodoch, ktoré veľmi často obsahujú chemické prísady, sa rozhodnite pre domáce mäso. Zaručujeme vám, že bude šialene chutiť s prílohou z cvikle s chrenom, kečupu alebo s paradajkami.

Pečená bravčová panenka – zaručujeme vám, že bude šialene chutiť s prílohou z cvikle s chrenom, kečupu alebo na sladko napríklad s pyré z malín
Foto: shutterstock/zoryanchik

Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút. Väčšinu ingrediencií máte určite doma


Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút je môj najnovší objav. Náklady na prípravu takejto bravčovej panenky predstavujú len náklady na mäso a korenie, horčicu a majonézu, ktoré už aj tak máme doma. Bude nemožné mu odolať.

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčovej panenky,
  • 2 PL majonézy,
  • 2-3 PL horčice, napr. francúzskej,
  • niekoľko strúčikov cesnaku,
  • korenie: majoránka, granulovaný cesnak, sladká paprika, pálivá paprika, soľ a korenie.
Takto pripravenú bravčovú panenku môžeme nakrájať na sendviče ešte teplú alebo počkať, kým vychladne
Foto: shutterstock/Martin Radosovsky

Šialene chutná bravčová panenka na sendvič. Príprava krok za krokom


Spôsob prípravy:

  1. Mäso dôkladne umyte, potom ho na niekoľkých miestach jemne narežte a vložte doň olúpané strúčiky cesnaku.
  2. Pripravte zmes korenín a votrite ju do mäsa. Ak chcete, môžete použiť trochu oleja alebo olivového oleja, aby sa korenie ľahšie roztieralo.
  3. Bravčovú panenku opekajte po dobu siedmich minút zo všetkých strán.
  4. Takto pripravenú bravčovú panenku môžeme nakrájať na sendviče ešte teplú alebo počkať, kým vychladne. Skvelý je aj plátok bravčovej panenky poliaty omáčkou a podávaný so zemiakmi a obľúbeným šalátom. U nás doma sa bravčové mäso zvyčajne konzumuje až po vychladnutí. Nám najviac chutí s cviklou s chrenom alebo potreté horčicou. Nikto mu neodolá. Mäso je chutné, šťavnaté a navyše jednoduché na prípravu. Odporúčam.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako pripraviť mleté rezne, aby boli šťavnaté a jemné? Jedna vec, ktorú moja babička nepridávala

Strúhanka sa už z rezňov neodlepuje. Do vajíčka pridávam jednu vec. Tento trik mi poradila moja babička


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Rezne bez mäsa s ťahavým syrom. Lacná večera, ktorá chutí ako z rúk šéfkuchára

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/tetxu). Stáva sa vám, že sa vám stane, že na večeru uvaríte príliš veľa zemiakov? Určite áno. Čo potom…

Bedle nemusíte namáčať do mlieka. Pridajte túto prísadu a budú mäkké a chrumkavé!

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/DUSAN ZIDAR). Bedľa vysoká je jednou z najobľúbenejších húb na Slovensku, ktorú milujú milovníci lesov a hubárskej kuchyne. Vďaka…

Kedy sa má vývar osoliť? Ak to urobíte v nesprávnom čase, stratí všetku svoju chuť

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ungvar). Vývar je obľúbenou polievkou mnohých Slovákov. Hoci je klasikou a základom našej kuchyne, stále sa nájdu ľudia, ktorí…

Takto zlepšíte chuť kyslých mandarínok. Stačí pár minút a budú sladké

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Zapylaieva Hanna). Keď kupujeme mandarínky, dúfame, že budú nielen šťavnaté, ale aj sladké. Niekedy sa však ukáže, že ovocie…

Teraz už robím chlebíky len s touto nátierkou. Je sýta a krémová. Hlavná zložka často zostáva z nedele

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sushanth Sanju). Vývar vládne v mnohých domácnostiach, a to nielen v nedeľu. S príchodom chladných dní čoraz častejšie siahame…

Auto Trendy

Čudný a nepríjemný zápach v aute. Ako to zmeniť

22.10.2024 Redakcia Auto trendy - Auto je pre mnohých ľudí miestom, kde trávia značnú časť svojho dňa. Jazdíme do práce, na nákupy, na výlety a často dokonca aj na dovolenky.…

Unikla rýchlosť bezdrôtového nabíjania Tesla Cybercab

22.10.2024 Redakcia Auto trendy - Na X sa objavili fotografie a videá zachytávajúce robotaxi na indukčnej doske s neuspokojivým výkonom Na X sa objavili fotografie a videá za

Naučte sa, ako zacúvať na parkovacie miesto v podzemnej garáži za 30 sekúnd!

21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Cúvanie na parkovacie miesto v pozemnej garáži je zručnosť, ktorú sa mnohí vodiči musia naučiť a zdokonaliť, aby mohli efektívne a bezpečne parkovať svoje vozidlá…

Jesenná ranná hmla je pre vodičov, ako zlý sen. Ako si s ňou poradiť

21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Ráno sa prebúdzate do sveta zahaleného jemnou, takmer tajomnou hmlou. Je to jedno z tých rán, keď sa všetko zdá byť pokojné a tiché, no…

Je preprava bicykla na aute dovolená? Existuje niekoľko obmedzení

21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Vodiči, ktorí chcú prepravovať bicykel vo svojom aute, si musia byť vedomí zákazov vyplývajúcich zo zákona o cestnej premávke. Dôležité je tiež dodržiavať ustanovenia o…

Potrebujete mať prehľad, čo sa deje vedľa a za vozidlom

21.10.2024 Redakcia Auto trendy - Šikovní šoféri sa často musia popasovať s rôznymi úlohami pri údržbe svojich vozidiel. Jednou z častí auta, ktorej treba venovať pozornosť, sú spätné zrkadlá. Tieto…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov