Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Ľudia narodení v týchto mesiacoch sú jedineční ľudia. Ste tiež „vyvolený“?

22.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/JillWellington). Podľa rôznych ľudových povier a astrológie sa ľudia narodení v konkrétnych mesiacoch, v konkrétnom ročnom období, vyznačujú niečím výnimočným. Akí sú teda ľudia...

22.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/JillWellington).

Podľa rôznych ľudových povier a astrológie sa ľudia narodení v konkrétnych mesiacoch, v konkrétnom ročnom období, vyznačujú niečím výnimočným. Akí sú teda ľudia narodení na jar? Jeden mesiac určí ich charakterové vlastnosti.

Tí, čo sa narodili na jar, sú výnimoční ľudia.
Foto: Pixabay/JillWellington

Alebo len viera a astrológia? Akí sú ľudia narodení na jar?

Jar je ročné obdobie, na ktoré sa mnohí po zimnej stagnácii tešia. Potom všetko opäť ožije a životodarné Slnko v ľuďoch prebúdza energiu.

Ľudia narodení na jar majú podľa rôznych ľudových povier, ale aj podľa astrológie rovnakú energiu hlboko v duši od samého začiatku.

Sú však iba povery o jedinečnosti jarných detí? Štúdia vykonaná na University of British Columbia v Kanade poskytuje o niečo vedeckejší pohľad na túto problematiku. Tamojší výskumníci sa rozhodli skontrolovať, v ktorých mesiacoch sa narodila väčšina generálnych riaditeľov veľkých spoločností.

Ukázalo sa, že ľudia narodení na jar sú považovaní za zrelších a intelektuálne rozvinutejších ako ľudia narodení v lete, na jeseň alebo v zime. Môžu tak dosahovať lepšie študijné výsledky a majú šancu na lepšiu prácu v budúcnosti.

Čo viac možno povedať o ľuďoch narodených v marci, apríli, máji a prvej polovici júna?

V žilách ľudí narodených na jar prúdi optimizmus.
Foto: Pexels/Megan Ruth

Tí, ktorí sa narodili v druhej polovici marca a apríla, majú ohnivý temperament

V dňoch 20. – 21. marca vítame jar a nie nadarmo sa práve od tohto momentu rodia tí „najhorlivejší“. Tí, ktorí sa narodili po 21. marci, sú zodiakálny Barani, ktorým vládne živel ohňa. Je to dôležité, pretože v ich temperamente tleje teplo. Určite sú nezávislí, spontánny a plný vášne. Vďaka svojej životnej sile často idú dopredu a dostanú to, čo chcú.

Ľudia narodení v druhej polovici marca a prvej polovici apríla sú optimistickí a keď na svojej životnej ceste narazia na prekážku, berú to ako výzvu, nie problém. Sú mimoriadne odolní voči stresu a v situácii, keď veľa ľudí stráca zdravý rozum, dokážu prekvapiť analytickým myslením. Vďaka tomu sa im hovorí aj „odvážni“. Neboja sa nových dobrodružstiev a zmien.

Májové deti sú oázami pokoja.
Foto: Pixabay/vikkibilan

Májov ľudia sú pokojní a sebavedomí

O tých, ktorí sa narodili v máji, sa hovorí, že sú vyrovnaní, pokojní a vyrovnaní. Býci, ktorí sa narodili medzi 20. aprílom a 22. májom, majú pragmatický prístup k životu a milujú stabilitu. Ako pokojní, dôstojní býci pomaly prechádzajú životom a vážia si luxusný život. Toto pozemské znamenie zverokruhu miluje harmóniu s prírodou, ktorá mu dodáva pokoj a pocit harmónie.

Názor iných ľudí nie je pre májových ľudí dôležitý. To ukazuje aj ich sebavedomie. Rovnako ako tí, ktorí sa narodili v marci a apríli, sú vytrvalí a znesú veľa. Vyznačujú sa silnou psychikou a vynaliezavosťou. Tieto vlastnosti výborne využívajú v práci, hoci ich kariéra nikdy nie je taká rýchla, ako by mohla byť u ľudí s ohnivými znameniami zverokruhu.

Zemský Býk má tiež veľkú dávku empatie, ktorá sa prejavuje nielen voči ľuďom, ale aj voči prírode a zvieratám. Nech ľudia prejavujú túto vrodenú láskavosť aj pri budovaní vzťahov, priateľských aj romantických.

Štafetu narodených na jar uzatvárajú narodení začiatkom júna.
Foto: Pixabay/kieutruongphoto

Tí, ktorí sa narodili v júni, sú vtipní a spoločenskí

Skupinu jarných detí dopĺňajú ľudia narodení v prvej polovici júna. Ide o ľudí žijúcich na pomedzí životodarnej jari a horúceho leta. Ľudia narodení od 23. mája do 21. júna sú Blíženci.

Toto veterné znamenie zverokruhu sa spája predovšetkým s radosťou a zmyslom pre humor. Júnoví ľudia sú nazývaní „životom večierkov“, pretože milujú všetky stretnutia, na ktorých môžu neformálne konverzovať a zdieľať vtip.

Zrodení v poslednom závane jari budú skvelí v práci s ľuďmi alebo na pódiu. Sú predurčení do divadla, stand-upu či kabaretu. Niekedy však môže byť táto túžba byť s ľuďmi nebezpečná, pretože Blíženci sa môžu uchýliť k manipulácii alebo vzbudeniu ľútosti u iných.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ich šťastie je zapísané vo hviezdach. Tieto znamenia zverokruhu tvoria najkompatibilnejšie páry

Nevesty z týchto znamení zverokruhu majú zvyčajne ťažkú povahu. Svokry to majú s nimi ťažké 


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Snívate o behaní? Skontrolujte, či beh nie je únikom od povinností

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/KieferPix). Snívalo sa vám niekedy o tom, že beháte? Sen s týmto motívom je plný dynamiky a nesie v…

Sníva sa vám, že chodíte bosý? Dávajte si pozor!

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Elizaveta Galitckaia). Chôdza naboso vo sne môže byť znakom šťastia a darenia sa. V závislosti od kontextu môže znamenať…

Tieto znamenia zverokruhu vás rozpália. Vládne im živel ohňa

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/stockfour). Znamenia zverokruhu sú riadené štyrmi živlami. Tie, ktorých patrónom je oheň, majú ohnivú povahu. Stojí za to vedieť,…

Narodili ste sa v máji? Váš mesiac narodenia o vás vypovedá viac, ako si myslíte

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Narodili ste sa v máji? Ak áno, vyznačujete sa pozitívnym prístupom k životu. Kamkoľvek prídete, získate si…

Tieto znamenia zverokruhu zažijú v máji veľkolepé zmeny. Ste na zozname?

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc). Máj bude pre niektoré znamenia zverokruhu výnimočný. Hoci sme už v druhej polovici mesiaca, stále je plný…

Auto Trendy

Čínsku značku áut sužujú požiare. Od roku 2021 zhorel už desiata predajňa

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Od roku 2021 postihli požiare v Číne už desať predajní automobilov BYD. Z požiaru v poslednom z nich sa predbežne obviňuje chybná elektrická inštalácia zariadenia.…

Nálepky na autách kedysi vyvolávali emócie. Nezmizli len ryby. Prečo?

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Slovenský vodiči si zvykli zdobiť svoje autá. Teraz na autách zostali len nálepky. Čo sa stalo?

Farebné bodky a pruhy na pneumatikách sú dôležitou informáciou. Viete, čo znamenajú?

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Pri kúpe nových pneumatík mnohí ľudia venujú pozornosť farebným pruhom na povrchu pneumatiky. Zaujíma ich, čo znamenajú a či majú nejaký význam pre používanie pneumatiky.

Z noci sa zrazu stal deň. Nezvyčajný jav zachytený v Portugalsku

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Obyvateľov Portugalska v noci vyľakal nezvyčajný jav. Na oblohe bolo vidieť nezvyčajne jasný pruh a o chvíľu neskôr sa obloha rozžiarila, akoby bol deň.

Tragické správy z Maďarska. Motorový čln narazil do výletnej lode

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Služby v Budapešti stále pátrajú po piatich nezvestných osobách, ktoré sa v sobotu zrazili na Dunaji s výletnou loďou. Doteraz sa našli telá jedného muža…

Iránsky prezident a šéf diplomacie sú mŕtvi. Zahynuli pri havárii vrtuľníka

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Prezident Ebrahim Raisi a šéf iránskej diplomacie Hosejn Amir Abdollahijan zahynuli pri havárii vrtuľníka. Informáciu agentúre Reuters poskytol predstaviteľ iránskej štátnej správy a šéf iránskeho…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov