Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Charakteristické črty znamení zverokruhu – čo v nás vyvoláva strach z partnera

22.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Roman Samborskyi). Každý z nás má v sebe vlastnosti, ktoré nás priťahujú a tiež vlastnosti, ktoré o nás môžu vytvárať negatívny obraz. Toto je...

22.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Roman Samborskyi).

Každý z nás má v sebe vlastnosti, ktoré nás priťahujú a tiež vlastnosti, ktoré o nás môžu vytvárať negatívny obraz. Toto je obzvlášť dôležité v blízkych a partnerských vzťahoch. Ukazuje sa, že znamenie zverokruhu môže naznačiť, čo v nás vyvoláva strach z partnera.

Znamenie zverokruhu môže naznačiť, čo v nás vyvoláva strach z partnera.
Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

Baran

Ľudia v znamení Barana sa vyznačujú mimoriadnou bujarosťou a aktivitou. To je niečo, čo u ľudí tohto znamenia zverokruhu často zaujme partnera už pri prvom kontakte. Po čase sa však Baran a jeho nevyčerpateľná energia môžu ukázať ako únavné a muža začne prílišná intenzita vzťahu iritovať.

Býk

Býci milujú život v luxuse a vzrušuje ich aj moc. Na začiatku sa mužom zdá táto dominancia príťažlivá a sú ochotní sa jej poddať. Po čase ho však začne dráždiť majetnícke správanie a túžba vlastniť ho ako vec zo strany partnerky v znamení Býka, čo môže vyústiť do strachu na strane muža, ktorého ego sa cíti urazené. 

Blíženci

Blíženci sú spoločenskí a radi flirtujú, takže si rýchlo získajú náklonnosť svojho budúceho partnera. Radi sú tiež stredobodom pozornosti, čo sa pre muža môže ukázať ako neznesiteľné. Bude sa cítiť zanedbávaný a bude sa obávať, že by vás mohol rýchlo stratiť. 

Rak

Raci sú veľmi ochranárski, starostliví a empatickí. O svojho partnera sa starajú, ako najlepšie vedia a vkladajú do toho celé svoje srdce. Ukazuje sa, že ich to môže priviesť do pasce – muž sa bude vo vzťahu nudiť a bude znechutený, ak mu žena Rak bude venovať príliš veľa pozornosti.

Lev

Lev je charizmatický a rád na seba upozorňuje. Má nešťastnú tendenciu chváliť sa a rád sa predvádza v tom najlepšom svetle. Levie panovačné správanie a dominantnosť môžu odradiť mužov, ktorí majú vo vzťahu radi pocit kontroly. 

Panna

Panny sú dôsledné, dôkladné a organizované. Majú rady poriadok a čistotu a vždy vyzerajú bezchybne a úhľadne, čím svojho partnera očaria. Mužov však dráždi ich perfekcionizmus a ich nadmerná pozornosť venovaná detailom ich môže rýchlo odradiť. 

Váhy

Váhy milujú harmóniu a rovnováhu. Vo vzťahu dokážu nájsť správnu rovnováhu medzi romantikou a vášňou, čo mužov priťahuje. Bohužiaľ, Váhy majú problém s rozhodovaním a nerozhodnosť často odrádza mužov, ktorí majú radi, keď ich partnerka preberá iniciatívu.

Škorpión

Žena v znamení Škorpióna vie, čo chce a urobí všetko pre to, aby to získala. Vďaka tejto rozhodnosti k sebe priťahuje mužov. Po čase sa však ukáže, že žena Škorpión dokáže pre svoj profesionálny život veľa obetovať a to sa mužom nepáči.

Každý z nás má v sebe vlastnosti, ktoré nás priťahujú a tiež vlastnosti, ktoré o nás môžu vytvárať negatívny obraz.
Foto: shutterstock/megaflopp

Strelec

Strelci sú bezstarostní a zvedaví takmer na každého a na všetko. Neustále niečo hľadajú a nikdy nezostanú stáť na mieste. Takéto vlastnosti, spočiatku veľmi príťažlivé, môžu vo vývoji vzťahu začať prekážať partnerovi, ktorý považuje Strelca za ľahkomyseľného a nezrelého. 

Kozorožec

Kozorožci sú vo vzťahu lojálni a verní. Vo vzťahu si cenia stabilitu a prevládajúcu harmóniu. To sa môže ukázať ako katastrofálne, pretože človek sa začne nudiť. Kozorožci sú tiež dosť tajnostkárski, čo dráždi partnerov, ktorí si cenia úprimnosť a priamosť.

Vodnár

Vodnári sú otvorení, citliví a srdeční, takže si ľahko získajú náklonnosť druhých. Je pre nich dôležité, aby ich partner zdieľal podobné hodnoty. Bohužiaľ, majú problém s prejavovaním náklonnosti, čo môže odradiť partnera, ktorý bude mať pocit, že Vodnár k nemu nie je úplne úprimný.

Ryby

Ryby sú skutoční idealisti, vďaka čomu skutočne veria, že práve oni zmenia svet k lepšiemu. Vysoké myslenie a viera v ideu je niečo, čo k nim mužov priťahuje. Žiaľ, Ryby sa vyznačujú aj precitlivenosťou, preto je ľahké dostať sa do hádok a konfliktov, ktoré sa z dlhodobého hľadiska stávajú neznesiteľnými a odplašia ich partnera. 

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Máte zrazu husiu kožu? Vysvetlenie, prečo sa nám robí husia koža vás prekvapí

Zabudnite na zázračné diéty! Vaše znamenie zverokruhu vám prezradí, aká forma chudnutia je pre vás najlepšia


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Snívate o behaní? Skontrolujte, či beh nie je únikom od povinností

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/KieferPix). Snívalo sa vám niekedy o tom, že beháte? Sen s týmto motívom je plný dynamiky a nesie v…

Sníva sa vám, že chodíte bosý? Dávajte si pozor!

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Elizaveta Galitckaia). Chôdza naboso vo sne môže byť znakom šťastia a darenia sa. V závislosti od kontextu môže znamenať…

Tieto znamenia zverokruhu vás rozpália. Vládne im živel ohňa

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/stockfour). Znamenia zverokruhu sú riadené štyrmi živlami. Tie, ktorých patrónom je oheň, majú ohnivú povahu. Stojí za to vedieť,…

Narodili ste sa v máji? Váš mesiac narodenia o vás vypovedá viac, ako si myslíte

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Narodili ste sa v máji? Ak áno, vyznačujete sa pozitívnym prístupom k životu. Kamkoľvek prídete, získate si…

Tieto znamenia zverokruhu zažijú v máji veľkolepé zmeny. Ste na zozname?

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc). Máj bude pre niektoré znamenia zverokruhu výnimočný. Hoci sme už v druhej polovici mesiaca, stále je plný…

Auto Trendy

Nálepky na autách kedysi vyvolávali emócie. Nezmizli len ryby. Prečo?

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Slovenský vodiči si zvykli zdobiť svoje autá. Teraz na autách zostali len nálepky. Čo sa stalo?

Farebné bodky a pruhy na pneumatikách sú dôležitou informáciou. Viete, čo znamenajú?

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Pri kúpe nových pneumatík mnohí ľudia venujú pozornosť farebným pruhom na povrchu pneumatiky. Zaujíma ich, čo znamenajú a či majú nejaký význam pre používanie pneumatiky.

Z noci sa zrazu stal deň. Nezvyčajný jav zachytený v Portugalsku

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Obyvateľov Portugalska v noci vyľakal nezvyčajný jav. Na oblohe bolo vidieť nezvyčajne jasný pruh a o chvíľu neskôr sa obloha rozžiarila, akoby bol deň.

Tragické správy z Maďarska. Motorový čln narazil do výletnej lode

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Služby v Budapešti stále pátrajú po piatich nezvestných osobách, ktoré sa v sobotu zrazili na Dunaji s výletnou loďou. Doteraz sa našli telá jedného muža…

Iránsky prezident a šéf diplomacie sú mŕtvi. Zahynuli pri havárii vrtuľníka

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Prezident Ebrahim Raisi a šéf iránskej diplomacie Hosejn Amir Abdollahijan zahynuli pri havárii vrtuľníka. Informáciu agentúre Reuters poskytol predstaviteľ iránskej štátnej správy a šéf iránskeho…

Poškriabali ste niekomu auto a nechali tam svoje telefónne číslo? To zaručuje problémy

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Priznanie chyby a prevzatie zodpovednosti by malo byť normou. Nie každý má však občiansku odvahu priznať sa napríklad k poškriabaniu cudzieho auta na parkovisku. Čo…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov