Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Zabudnite na zázračné diéty! Vaše znamenie zverokruhu vám prezradí, aká forma chudnutia je pre vás najlepšia 

21.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Farknot Architect). Znižovanie nadbytočných kilogramov nie je pre každého jednoduché. Mnohí ľudia bojujú, nemôžu sa zbaviť prebytočného telesného tuku, držia rôzne diéty. A nepomáha....

21.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Farknot Architect).

Znižovanie nadbytočných kilogramov nie je pre každého jednoduché. Mnohí ľudia bojujú, nemôžu sa zbaviť prebytočného telesného tuku, držia rôzne diéty. A nepomáha. Čo potom? Nuž, astrológia môže byť užitočná! Z hviezd sa dá vyčítať, čo nám je určené vzhľadom na to, kedy sme sa narodili a čo nám môže pri chudnutí naozaj pomôcť.

Vaše znamenie zverokruhu vám prezradí, aká forma chudnutia je pre vás najlepšia. 
Foto: shutterstock/Farknot Architect

Namiesto toho, aby ste sa pustili do ďalšej zázračnej diéty, zistite, aká forma chudnutia by mohla byť pre vás najlepšia. 

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu? 

Barani sú plní energie a vo svojom živote potrebujú veľa pohybu. Takže na zhodenie nadbytočných kilogramov nebude nič také účinné ako šport. Barani sa môžu nájsť v dynamických a intenzívnych tréningových programoch, ako je napríklad HIIT (High-Intensity Interval Training). Okrem toho potrebujú vysokoproteínovú stravu a podporu blízkych, ktorá ich bude motivovať.

Býci majú radi stabilitu a pokoj, ale lákajú ich sladkosti. Čokoláda, koláč alebo šišky – to nie je vhodné pre štíhlu postavu. Ak chcú schudnúť, musia sa spoľahnúť na stravu založenú na pravidelnom stravovaní a prírodných produktoch. Ideálna by pre nich mohla byť stredomorská strava bohatá na ovocie, zeleninu, olivový olej a ryby.

Blíženci majú radi rozmanitosť a variabilitu. Nie je pre nich štandardná, predpísaná strava, ktorú si môžu pripraviť. Správajú sa podľa toho, čo im diktuje nálada. Jeden deň sa s radosťou prihlásia do posilňovne, iný deň sa z nich stanú vegáni. Kľúčom k úspechu je však pre nich správne množstvo pohybu.

Raci sú emocionálni a často sa uzatvárajú do seba. Aby nepodľahli pokušeniu, musia jesť v presne stanovenom čase a doma. V boji s kilami im pomôže uvedomelosť a to, že vopred vedia, čo budú v daný deň jesť. Práve preto dosahujú Raci skvelé výsledky s krabičkovými diétami!

Levy sú radi stredobodom pozornosti a oceňujú luxus. Navyše milujú spoločnosť, takže ak je to posilňovňa – tak len s niekým po svojom boku. Najlepší by pre nich bol tímový šport, extra adrenalín v podobe boja o víťazstvo. Pridajte k tomu vyváženú stravu a ste na ceste k vysnívanej postave!

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu? 
Foto: shuttterstock/Juice Flair

Panny sa musia zamerať na zdravé každodenné návyky. Ak chcete schudnúť, je dôležité mať jasno: už žiadne nepravidelné jedlá! Kilá začnú miznúť v okamihu, ak si Panny napíšu konkrétne časy jedenia a jedlá, ktoré budú v daný deň jesť.

Váhy sú vyrovnané a majú rady harmóniu, preto pre ne môže byť najlepšia strava, ktorá podporuje rovnováhu medzi rôznymi skupinami potravín. Prospeje im aj spoločnosť – spoločná motivácia je kľúčom k úspechu v boji s nadbytočnými kilami.

Škorpióni sú odhodlaní a majú silnú vôľu, ale len vtedy, ak to sami chcú. Ak im niekto, napríklad lekár, povie, aby schudli – neurobia to. K činom sa musia motivovať sami. A potrebujú veľmi intenzívnu akciu, takže zdravá strava a šport, pri ktorom sa zapotia, budú fungovať.

Strelci sú plní energie a majú radi dobrodružstvo, ale ľahko môžu stratiť odhodlanie. Čo ich teda čaká? Strava, ktorá im umožní objavovať nové chute, napríklad orientálne. Potrebujú neustále stimulovať svoje zmysly, aby boli neustále motivovaní konať a chudnúť.

Kozorožci sú ambiciózni a zameriavajú sa na dosiahnutie cieľov. Keď sa pre niečo rozhodnú, tak to aj dosiahnu. Preto je od začiatku cesty najdôležitejšie vypracovať si stravovací plán a cvičebný program. Týmto spôsobom budú zodpovední Kozorožci chudnúť bez námahy.

Vodnári sú individualisti. Väčšina z nich sa nikdy nemusela sústrediť na diéty alebo starostlivosť o svoju postavu. Keď sa však ukáže, že Vodnár potrebuje schudnúť – dokáže to len vtedy, ak je intelektuálne motivovaný. Nemôže to byť len diéta, ale niečo viac. Akákoľvek dodatočná motivácia je tu preto na nezaplatenie.

Citlivé ryby berú otázku chudnutia veľmi osobne. Zameriavajú sa na zdravie, informovanosť o potravinách. Potrebujú konať, pričom naďalej zostávajú vo svojom pokojnom rozpoložení. Pre nich je najlepšia strava plná čerstvej zeleniny a zelených smoothies a športy ako joga, ktoré ešte viac uvoľňujú telo a myseľ.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Najpriateľskejšie znamenia zverokruhu. Ľahko si získavajú priateľov a vždy sú pripravení pomôcť

Farba zodpovedajúca vášmu znameniu zverokruhu. Ktorá farba má pre vás najlepšiu energiu?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop na pondelok – 20. mája

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 20. mája. Baran bude povýšený. Býk stratí motiváciu.  A čím vás prekvapí pondelok? Prečítajte si…

Snívate o behaní? Skontrolujte, či beh nie je únikom od povinností

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/KieferPix). Snívalo sa vám niekedy o tom, že beháte? Sen s týmto motívom je plný dynamiky a nesie v…

Sníva sa vám, že chodíte bosý? Dávajte si pozor!

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Elizaveta Galitckaia). Chôdza naboso vo sne môže byť znakom šťastia a darenia sa. V závislosti od kontextu môže znamenať…

Tieto znamenia zverokruhu vás rozpália. Vládne im živel ohňa

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/stockfour). Znamenia zverokruhu sú riadené štyrmi živlami. Tie, ktorých patrónom je oheň, majú ohnivú povahu. Stojí za to vedieť,…

Narodili ste sa v máji? Váš mesiac narodenia o vás vypovedá viac, ako si myslíte

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Narodili ste sa v máji? Ak áno, vyznačujete sa pozitívnym prístupom k životu. Kamkoľvek prídete, získate si…

Auto Trendy

Mapy Google si konečne spomenuli na špeciálnu skupinu používateľov. Prichádza veľká aktualizácia

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Populárna bezplatná aplikácia Mapy Google sa aktualizuje pomerne často. Stáva sa však, že Google sa zmenami nie vždy pochváli. Nastal čas na výnimku, pretože Američania…

Čínsku značku áut sužujú požiare. Od roku 2021 zhorel už desiata predajňa

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Od roku 2021 postihli požiare v Číne už desať predajní automobilov BYD. Z požiaru v poslednom z nich sa predbežne obviňuje chybná elektrická inštalácia zariadenia.…

Nálepky na autách kedysi vyvolávali emócie. Nezmizli len ryby. Prečo?

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Slovenský vodiči si zvykli zdobiť svoje autá. Teraz na autách zostali len nálepky. Čo sa stalo?

Farebné bodky a pruhy na pneumatikách sú dôležitou informáciou. Viete, čo znamenajú?

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Pri kúpe nových pneumatík mnohí ľudia venujú pozornosť farebným pruhom na povrchu pneumatiky. Zaujíma ich, čo znamenajú a či majú nejaký význam pre používanie pneumatiky.

Z noci sa zrazu stal deň. Nezvyčajný jav zachytený v Portugalsku

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Obyvateľov Portugalska v noci vyľakal nezvyčajný jav. Na oblohe bolo vidieť nezvyčajne jasný pruh a o chvíľu neskôr sa obloha rozžiarila, akoby bol deň.

Tragické správy z Maďarska. Motorový čln narazil do výletnej lode

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Služby v Budapešti stále pátrajú po piatich nezvestných osobách, ktoré sa v sobotu zrazili na Dunaji s výletnou loďou. Doteraz sa našli telá jedného muža…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov