Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Aké je vaše duchovné zviera? Pozrite si indiánsky horoskop

18.2.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vlada Cech). Indiánsky horoskop, založený na indiánskej viere, predpokladá, že každé znamenie zverokruhu je strážené určitým silovým zvieraťom. Je nielen jeho sprievodcom, ale aj...

18.2.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vlada Cech).

Indiánsky horoskop, založený na indiánskej viere, predpokladá, že každé znamenie zverokruhu je strážené určitým silovým zvieraťom. Je nielen jeho sprievodcom, ale aj talizmanom. Zistite, aké ste zviera a čo o vás hovorí indiánsky horoskop!

Ktoré totemové zviera vám patrí?
Foto: shutterstock/Vlada Cech

Sokol alebo Baran: 21. marec – 20. apríl

Baran je silný, odvážny a nezávislý. Má svoj vlastný názor, ktorý dôrazne obhajuje a málokedy robí kompromisy. Rovnako ako Sokol, ktorý sa ničoho nebojí, miluje výzvy a je od prírody rodený vodca. Sokol je dravec s bystrým okom. Nič mu neunikne a je schopný okamžite vyštartovať po svojom cieli, a keď sa tento cieľ nebezpečne vzdiali, hľadá nové riešenia a nakoniec dosiahne úspech, o ktorom ostatní môžu len snívať.

Sokol však nie je bez chýb a podobne ako Baran je tvrdohlavý, vždy má rád posledné slovo a nedokáže sa podriadiť. V prípade Sokolov sa stáva, že myslia viac na svoje potreby ako potreby ostatných. Vedia byť hrubí a bezohľadní. 

Keď sa sokol objaví v sne, predznamenáva cestu k novému a predstavuje silu Slnka. Prináša tiež šťastie a prináša úspech.

Bobor alebo Býk: 21. apríl – 21. máj

Býk je rozvážny, trpezlivý a svoju kariéru buduje veľmi vytrvalo. Vyznačuje sa veľkou pracovitosťou, preto je skôr či neskôr profesionálne a finančne úspešný. Býk má rád luxusný život a chce ho zabezpečiť aj pre svojich blízkych – peniaze preto v jeho živote hrajú dôležitú úlohu. Títo jedinci bývajú neustále v pohybe a vďaka šetrnosti, usilovnosti a praktickosti sú zabezpečení až do konca svojich životov. Neznášajú ľahkovážnosť a utrácanie peňazí. Na svet sa pozerajú skrz materialistické a konzervatívne okuliare, a tak im často unikajú skutočné krásy života.

Náprotivkom Býka v indiánskom horoskope je Bobor – opatrný a uzavretý pozorovateľ, ktorý ťažko dôveruje iným. Keď však nájde svoju spriaznenú dušu, je verný, oddaný a začne sa ľuďom otvárať. Bobor si cení pohodlie a robí hlavne tie úlohy, na ktoré má chuť a v práci je dobre organizovaný a praktický.

Keď sa v sne objaví bobor, naznačuje to praktickú pomoc, ktorú v živote čoskoro dostanete.

Jeleň alebo Blíženci: 22. mája – 21. júna

Blíženci sú jedným z najzaujímavejších znamení zverokruhu. Sú plné extrémov – v jednej chvíli sú otvorené a nákazlivé dobrou energiou, v ďalšej chvíli depresívne a uzavreté do seba. Blíženci môžu byť tiež veľmi egocentrickí, impulzívni a nerozhodní.

Duchovným zvieraťom Blížencov je Jeleň, obdarený veľkým zmyslom pre humor. Neznáša nudu a stagnáciu, ale rád sa rozvíja a neustále napreduje. Môže sa zdať, že jeho pohyby sú chaotické, ale nakoniec predsa len uspeje a svoje projekty dotiahne do konca. Jelene neznášajú obmedzenia a milujú slobodu.

Keď sa v sne objaví jeleň, je to predzvesť úspechu, ale môže to byť aj varovanie pred nedostatkom dôvery vo vzťahu.

Ďateľ alebo Rak: 22. júna – 22. júla

Rak je najcitlivejšie a najkomplikovanejšie znamenie zverokruhu. Na jednej strane je nezávislý a zvláda život, na druhej strane potrebuje starostlivosť a môže sa stať dokonca závislým od svojho partnera. Rak je empatický, obetavý a ochotný pomáhať iným ľuďom, ale celý život musí bojovať s plachosťou a nedostatkom sebadôvery.

Náprotivkom Raka v indiánskom horoskope je Ďateľ – citlivý, ktorý si cení pokoj a ticho. Sú to empatickí poslucháči a často obetujú veľa, aby urobili svet lepším. Ovplyvňuje ich vodný živel, ktorý patrí pocitom, emóciám a duševnu. Ďateľ je oddaný a veľmi chápavý, ale keď mu niekto ublíži, dlho sa nad krivdou trápi. Neverí si a málokedy berie veci do vlastných rúk a po rokoch zisťuje, že mu život unikol pomedzi prsty.

Keď sa v sne zjaví ďateľ, varuje pred nebezpečenstvom a prináša obrat iným smerom.

Losos alebo Lev: 23. júla – 23. augusta

Lev je rád stredobodom pozornosti, je rád obdivovaný a dokonca aj prenasledovaný. Levy sú prirodzene nadšení a ich láska k životu je nákazlivá. Toto znamenie zverokruhu má svoj vlastný názor, ktorý rado vnucuje ostatným, vďaka čomu ho niekedy považujú za panovačného kritika. V spoločnosti je však neoceniteľný – má veľa energie, má rád ľudí a má veľký zmysel pre humor.

Losos je tiež panovačný a energický a má rád výzvy a tvorivé úlohy. Losos rád velí – v práci aj v osobnom živote je tvrdohlavý a často dokonca vnucuje svoj názor ostatným. Napriek tomu je v spoločnosti obľúbený a blízki oceňujú jeho oddanosť a srdečnosť. Toto znamenie zverokruhu ovplyvňuje ohnivý živel, čo znamená energiu, aktivitu a silnú vôľu. Veľkou motiváciou pre nich je i potreba byť obdivovaný.

Keď sa losos objaví v sne, prináša silu transformovať negatívne pocity na dobré.

Medveď alebo Panna: 24. august – 23. september

Panna je najpedantnejšia zo všetkých znamení zverokruhu – je poriadkumilovná a vysoko organizovaná, rada sa učí a získané informácie šikovne využíva. Panna je však aj plachá, tajnostkárska a uzavretá a len málokomu dovolí, aby skutočne prenikol do jej vnútra.

Náprotivkom Panny je Medveď, ktorý miluje pokoj, stabilitu a poriadok. Európania chápu toto zviera ako ťažkopádne a lenivé. Avšak Indiáni medveďov poznali omnoho lepšie. Toto zviera považujú za obratné, ohybné, silné a rýchle. Rovnakí sú i ľudia narodení v jeho znamení. Medveď stojí pevne na zemi, je skromný a zdržanlivý a nemá rád zmeny. Medveď je tiež veľkorysý, nápomocný a empatický.

Keď sa medveď zjaví v sne, nabáda vás, aby ste sa postavili svojim obavám a vnútornému strachu.

Havran alebo Váhy: 24. september – 23. október

Váhy patria medzi najviac náladové znamenia.
Foto: shutterstock/Digital Storm

Váhy sa vyznačujú inteligenciou, veľkými vedomosťami a láskou k spravodlivosti. Toto znamenie je veľmi otvorené a vtipné, ale aj očarujúce a koketné. Bohužiaľ, môže byť aj sebecké, márnivé a má výkyvy nálad.

Protikladom Váh je Havran, ktorý má veľa osobného šarmu a vzbudzuje veľký záujem všade, kde sa objaví. Hoci pôsobí dojmom otvoreného a odvážneho človeka, v hĺbke duše je jemný a citlivý – má rád pokoj a oddych v prírode, nemá rád hádky a je skvelý vyjednávač. Havran disponuje neuveriteľne brilantnou mysľou a zmyslom pre spravodlivosť. Títo ľudia vždy presne vedia, ako získať, čo potrebujú.

Keď sa havran zjaví v sne, predznamenáva premenu v živote.

Had alebo Škorpión: 24. október – 22. november

Škorpión je tajomné a zmyselné znamenie zverokruhu, ktoré poháňajú silné vnútorné emócie. Je vynaliezavé, odvážne a veľmi verné, ale aj pomstychtivé a majetnícke. Vďaka týmto povahovým vlastnostiam je najťažším znamením zverokruhu.

Náprotivkom Škorpióna v indiánskom horoskope je Had – vytrvalý pozorovateľ, ktorý trpezlivo sleduje sny a ciele. Had má skvelú intuíciu a pomerne rýchlo spoznáva zámery iných ľudí, a keď ho podvedú alebo zradia, dlho pripravuje dokonalú pomstu. Ľudia narodení v tomto znamení sú múdri a rozhľadení. Hady sú od prírody samotári, veľa od seba vyžadujú, sú nezávislí a nezaujíma ich, čo si o nich myslia ostatní.

Keď sa had objaví v sne, nesie posolstvo zo vzdialeného podvedomia, ktoré sa oplatí sledovať.

Sova alebo Strelec: 23. november – 21. december

Strelec je zďaleka najoptimistickejší zo všetkých znamení zverokruhu, je spoločenský, miluje nové výzvy a cestovanie. Strelec je tiež idealista s mnohými záujmami a vášňami. Je spontánny, vtipný a nadšený životom. Ľudia, ktorým prislúcha toto znamenie indiánskeho zverokruhu, skrývajú v sebe večnú túžbu po vyšších ideáloch. Sú to optimisti, ktorí s každým jednajú otvorene. 

Duchovným zvieraťom Strelca je Sova. Stelesňovala múdrosť a pravdu. Sova rada plánuje a riadi, ale bohužiaľ vie byť aj samoľúba a presvedčená o svojej nadradenosti nad ostatnými. Má veľa nápadov a neustále začína nové projekty, z ktorých nie vždy sa jej podarí všetky dokončiť. Miluje cestovanie. Sovy najlepšie vychádzajú s Lososom a Sokolom.

Keď sa v snoch zjavuje sova prináša správy od mŕtvych.

Hus alebo Kozorožec: 22. december – 20. január

Kozorožec je najkonzervatívnejší zo všetkých znamení zverokruhu – nemá rád zmeny, skôr si cení stabilitu a istotu zajtrajška. Kozorožec je zodpovedný a nevyhýba sa svojim záväzkom, preto je zvyčajne cenným zamestnancom. Bohužiaľ, pôsobí dojmom, že je vo svojich spôsoboch dosť strnulý a oficiálny, ani mimo kancelárie sa nedokáže uvoľniť a potrebuje čas, aby ľudia objavili jeho večierkovú povahu.

Kozorožcovým náprotivkom je Hus – výborná hostiteľka, pokojná, uzavretá a svedomitá. Hus je vysoko organizovaná a dokonale pripravená na akékoľvek prekvapenie. Husi bývajú v živote úspešné, ale úspech sa nedostaví hneď. Nakoniec ich vytrvalosť, odhodlanosť, ctižiadostivosť a usilovnosť dovedie tam, kam túžia. Sú pracovité a každý začatý projekt dotiahnu do konca.

Keď sa hus zjaví v sne, oznamuje pomoc z duchovnej sféry.

Vydra alebo Vodnár: 21. január – 19. február

Vodnár je skutočný vizionár a objaviteľ – chce poznať všetky tajomstvá sveta, cení si slobodu a neznáša rutinu. To všetko ho núti celý život hľadať svoje šťastie, svoje miesto na zemi alebo ideálneho partnera. Vodnár je tvorivý idealista a individualista, ale môže byť aj samoľúby a netrpezlivý.

Vodnárovým náprotivkom v indiánskom horoskope je Vydra – otvorený, nezávislý individualista. Vydra má rada spoločnosť, ale zároveň ju to ťahá k učeniu a neustálemu rozširovaniu obzorov. Je nezávislá, otvorená, odvážna a je nepravdepodobné, že by sa zaujímala o názory tretích osôb. Vydry sú tiež komunikatívne a priateľské. Ľudia narodení v indiánskom znamení zverokruhu Vydra bývajú tiež pracovití, aktívni a spravodliví. 

Keď sa vydra objaví v sne, prinesie do života novinky a inšpiráciu.

Vlk alebo Ryba: 20. februára – 20. marca

Ryby sú najväčšími umelcami spomedzi všetkých znamení zverokruhu. Zaujímajú sa aj o mágiu, parapsychológiu a tajné vedomosti. Celý život sa venujú rozvíjaniu svojho umeleckého nadania, sú kreatívne a majú neuveriteľnú intuíciu. Bohužiaľ, sú tiež sebecké, precitlivené a majú sklon k melanchólii.

Ekvivalentom Ryby je Vlk, ktorý sa najlepšie cíti v úzkom rodinnom kruhu a známom prostredí. Vlk je tajomný, vášnivý a občas emotívny. Je veľmi nápomocný, má skvelú intuíciu a vždy sa usiluje o spravodlivosť. V kruhu svojich blízkych sú vlci starostliví, empatickí k potrebám svojich milovaných. Bývajú dobromyseľní, čo dravší jedinci mnohokrát využívajú. Preto nečudo, že sa potom utiekajú skryť do svojho vnútorného sveta.

Keď sa vlk zjaví v sne, naznačuje to posolstvo od rodiny alebo varuje pred nebezpečenstvom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Indiánsky horoskop odhalí pravdu o vašom charaktere

Tieto znamenia zverokruhu spája celoživotné priateľstvo. Vždy sa budú navzájom podporovať


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov