Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Manželstvo,

Patrick Dempsey a jeho manželka si strážia súkromie, ale toto je to, čo vieme o ich rozprávkovom vzťahu

16.5.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/@patrickdempsey). Derek Shepherd a Meredith Greyová prežívali dokonalý príbeh lásky… kým nezomrel pri brutálnej autonehode. Ukázalo sa, že Patrick Dempsey, herec, ktorý hral McDreamyho,...

16.5.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/@patrickdempsey).

Derek Shepherd a Meredith Greyová prežívali dokonalý príbeh lásky… kým nezomrel pri brutálnej autonehode. Ukázalo sa, že Patrick Dempsey, herec, ktorý hral McDreamyho, má mimo kamier celkom skvelé manželstvo. Podľa The Things, zatiaľ čo pôsobenie Patricka Dempseyho v seriáli Grey’s Anatomy je plné drámy, jeho manželstvo s Jillian Dempseyovou sa zdá byť oveľa hladšie. Patrick Dempsey a jeho manželka však boli v roku 2015 blízko rozvodu, čo je dôležitá súčasť ich príbehu.

Zdá sa, že Patrick a Jillian Dempseyovci sa majú veľmi radi. A on môže žiť vo veľkom vďaka rokom stráveným v seriáli Grey’s Anatomy a filmom ako Rozpoltený, Stvorení pre česť a Dieťa Bridget Jonesovej. Zdá sa však, že sú so svojím rodinným usporiadaním spokojní. Majú tri deti a sú spolu už niekoľko desaťročí. Aké je manželstvo Patricka Dempseyho s Jillian Dempseyovou?

Ako sa stretli Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Dempsey?

Patrick a jeho manželka Jillian boli úprimní v tom, že sú celebritným párom, ktorý chodí na terapiu. Podľa portálu Bustle si takto našli cestu k sebe po tom, čo v roku 2015 uvažovali, či sa majú rozviesť.

Začiatky ich vzťahu však boli rýchlou a šťastnou jazdou. Patrick a Jillian Dempseyovci spolu začali chodiť ešte v roku 1994 a ich príbeh je rozkošný. Podľa People bola Jillian v tom čase kaderníčkou a Patrick prišiel do salónu.

People uviedol, že o niekoľko rokov neskôr, v roku 1999, sa dvojica zosobášila. Bolo to Patrickovo druhé manželstvo. Predtým bol v rokoch 1987 až 1994 ženatý s Rocky Parkerovou a podľa portálu Mamamia.com.au sa brali, keď mal on 21 a ona 40 rokov.

Jillian Dempsey podľa People vysvetlila, ako to bolo, keď sa títo dvaja po prvý raz rozprávali. Povedala, že sa pozerala, kto má v ten deň stretnutie, a myslela si, že niekto, kto tam pracuje, si len robí žarty.

Jillian pre People povedala: „Všetky osoby, ktoré tam napísal, boli mená celebrít známych v 80. rokoch, ako napríklad Molly Ringwaldová. Bola som šokovaná. Ale zároveň som bola šťastná, pretože bol taký roztomilý.”

Zdá sa, že ich vzťah sa od chvíle, keď Patrick Dempsey spoznal svoju budúcu manželku Jillian, vyvíjal veľmi rýchlo. Ľudia uviedli, že spolu žili už po troch mesiacoch a že hneď na prvom rande si dali domácu večeru s cestovinami.

Aké je manželstvo Patricka Dempseyho s manželkou Jillian Dempseyovou?

Hoci sa Patrick a Jillian Dempseyovci mohli nadobro rozísť, zdá sa, že mali pevný základ, ku ktorému sa mohli vrátiť. Okrem prestávky, ktorú si od seba dali, sa ich manželstvo zdá byť pozitívne.

Podľa Entertainment Tonight sa na 19. výročie svadby v roku 2018 odfotili pred altánkom, kde sa brali. Zatiaľ čo Patrick zverejnil túto fotografiu na svojom účte na Instagrame, Jillian zverejnila obrovskú kyticu kvetov, ktorú jej daroval manžel.

Patrick a Jillian majú tri deti: Sullivan, Darby a Talula. Podľa People Dempsey povedal, že hoci Sullivan a Darby sú dvojčatá, je veľa vecí, ktoré ich odlišujú. Sullivan je „zábavný“ a Darby je „zdržanlivá a tichá“. Kým dvojčatá majú 16 rokov, Talula má 21 rokov a chodí do školy vo Washingtone.

Zdá sa, že Patrick Dempsey miluje otcovstvo. Ľudia ho citovali, keď hovoril o troch deťoch: „Milujem mať veľkú rodinu. Myslím si, že je to v niektorých ohľadoch jednoduchšie, mať tri deti ako jedno. A je to skvelé pre môj vzťah s manželkou, náš život a všetko ostatné.”

Zdá sa, že sa spolu aj zabávajú a podporujú sa vo svojich kariérnych rozhodnutiach. Podľa týždenníka Us Weekly, keď Jillian v roku 2023 prišla s novým produktom, Patrick svojim fanúšikom na Instagrame ukázal, že ho s radosťou používa. Jillian je už dlhší čas vizážistkou hviezd a má aj produkty na úpravu vlasov a líčenie.

Patrick povedal: „Ahoj všetci! Dnes vám ukážem, ako aplikovať Mixturizer od Jillian Dempsey. Ako môžete vidieť, tento som používal dosť často. Som na horách a je naozaj príjemné udržiavať pleť hydratovanú. Je jednoducho príjemné a jednoduché ho nanášať na ruky a tvár.”

Hoci Patrick hovorí o svojom vzťahu viac ako Jillian, manželka Patricka Dempseyho sa podelila o to, že sa skvele s jej produktovou líniou. V rozhovore pre New Beauty vysvetlila, že Patrick miluje tyčinku Spot Stick a že si myslí, že by ju radi používali aj iní muži.

V rozhovore pre Architectural Digest z marca 2023 Patrick Dempsey prezradil, že jeho rodina má tri domy. Hoci žijú v Malibu, majú domy aj v Deer Valley, Utahu a Maine. Vysvetlil: „Práve teraz v Malibu prerábame, takže by som povedal, že je to v chaose, ale architektúru som vždy miloval už od detstva.”

Patrick Dempsey hovoril o svojom manželstve v rozhovore pre Good Housekeeping v roku 2011. Na otázku o negatívnych stránkach manželstva odpovedal: „Keď nie ste v spojení. Váš partner odchádza z dverí, keď vy prichádzate, a nemáte možnosť zhodnotiť deň. To je najhoršie.”

Na druhej strane, keď sa herca opýtali na pozitívne aspekty manželstva, povedal, že jeho manželka a deti mu pomáhajú byť „sústredený“.

Keď Patrick Dempsey hral v roku 2007 vo filme Enchanted, v rozhovore pre portál Cinema.com hovoril o svojej vízii do budúcnosti. Zdá sa, že žije život, aký chcel. Hovoril o tom, že chcel mať nehnuteľnosť v Maine, čo je jeho sen, ktorý sa mu splnil.

Patrick pre Cinema.com povedal: „Vyrastal som na vidieku a miloval som tento spôsob života. Nikdy som nemal rád príslušnosť k veľkým skupinám a naozaj som sníval o dlhej príjazdovej ceste a pokojnom živote v dome na vidieku. Svojej manželke hovorím, že jedného dňa sa presťahujeme na vidiek. Žijem v Los Angeles, ale čím som starší, tým viac sa chcem vrátiť do prírody, do Maine alebo možno na anglický vidiek, krajina ma oslovuje, je veľmi terapeutická, je pre mňa ako kostol.“

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Toto nevedomé správanie môže zničiť váš vzťah. 6 dôležitých signálov

Všetko o manželke Rogera Federera Slovenke Mirke a ich vzťahu


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

6 znakov, že váš partner nemusí byť verný. Odborník na rovinu. „Budú premýšľať o zahladení stôp“

23.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Antonio Guillem). Ako odhaliť zámer alebo zradu partnera? Neignorujte rušivé signály. Niektoré z nich úzko súvisia napr. s používaním…

Tetovanie namiesto snubných prsteňov. Nevesty a ženísi sa odkláňajú od tradícií

15.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Versta). Zlatý prsteň, ktorý sa nosí na pravej ruke, má symbolizovať lásku a nerozlučiteľnosť zväzku. Zatiaľ čo ostatné svadobné…

ANKETA: Koľko bývalých partnerov je príliš veľa? „Noo, keď je to 50 a viac, tak je to veľa.“

15.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Koľko partnerov si mala predo mnou, je otázka, ktorá pri randení môže mnohých priviesť do rozpakov. Odpoveď…

Prezradila recept na stretnutie s bohatým chlapom. Stačí ísť na toto miesto. „Bude tam menej konkurencie“

11.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/annabey/). Anna Bey sa nazýva mentorkou žien. Radí im, ako zmeniť svoj život. Dáva tipy nielen na vzhľad a…

Má 124 rokov a je stále panna. Teraz si hľadá manžela. „Niekoho, s kým by som mohla stráviť zvyšok života“

08.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@AfrimaxEnglish). Theresia sa narodila na samom začiatku 20. storočia. Má 124 rokov a bola svedkom nespočetných dôležitých udalostí po…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov