Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Celebrity,

Má Paris Hilton doživotný zákaz vstupu do kasína Wynn v Las Vegas?

14.5. 2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Instagram Paris Hilton). Po zatknutí Paris Hiltonovej, ktoré viedlo k jej zákazu vstupu do kasína Wynn, mnohí predpokladali, že má doživotný zákaz vstupu,...

14.5. 2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Instagram Paris Hilton).

Po zatknutí Paris Hiltonovej, ktoré viedlo k jej zákazu vstupu do kasína Wynn, mnohí predpokladali, že má doživotný zákaz vstupu, ale to, podľa The Things, nemusí byť pravda.

V roku 2003 sa Paris Hilton prakticky cez noc stala obrovskou hviezdou, keď sa jej šou The Simple Life stala obrovským hitom. Ďalšie roky bola Hilton jednou z najdiskutovanejších celebrít na svete, pretože sa zdalo, že všetko, čo urobila, vzbudilo pozornosť.

Nanešťastie pre Hiltonovú sa mnohé z článkov, ktoré sa jej počas tohto desaťročia venovali, zameriavali na škandály.

Hiltonovej problémy pokračovali aj v nasledujúcom desaťročí, o čom svedčí fakt, že v roku 2010 jej zakázali vstup do dvoch lasvegaských kasín. Vzhľadom na to sa natíska zrejmá otázka, či mala Hiltonová zákaz vstupu do kasín do konca života?

Prečo bola Paris Hilton vykázaná z kasín v Las Vegas?

Keď si väčšina ľudí predstaví Las Vegas, predstaví si mesto, kde sa večierky nikdy nekončia a kde sa ľudia môžu vyšantiť. Koniec koncov, existuje dôvod, prečo sa filmy ako Swingers a The Hangover, ktoré ukazujú excesy života, odohrávajú práve vo Vegas.

Vzhľadom na povesť, akú má Vegas, sa zdá, že niekto by musel urobiť niečo extrémne, aby mu zakázali vstup do kasína v meste hriechu. Vzhľadom na to bolo mnoho ľudí fascinovaných, keď vyšlo najavo, že Paris Hilton bola v roku 2010 vykázaná z niekoľkých kasín vo Vegas.

Ako sa ukázalo, existoval celkom pozoruhodný dôvod, prečo Hilton už nebola v týchto kasínach vítaná.

V septembri 2010 Hiltonovú a jej vtedajšieho priateľa Cy Waitsa zastavila polícia. Po tom, čo zacítili dym, ktorý podľa nich pochádzal z nepovolenej látky, Waitsa zatkli pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu.

Waits sa nakoniec nedostal do problémov za tento trestný čin, ale Hiltonová bola obvinená z prechovávania inej zakázanej látky. Podľa polície Hiltonová siahla do kabelky, aby si vzala tubu balzamu na pery, a zakázaná látka im vypadla pred nos.

Keďže Waitsa a Hiltonovú zastavili pred hotelom-kasínom Wynn Las Vegas a on tam pracoval, upútalo to pozornosť majiteľa budovy. Waits dovtedy pracoval ako spolušéf prevádzky nočného života v hoteli-kasíne. Po tomto incidente bolo oznámené, že Waits bol „odlúčený od spoločnosti a môže sa venovať iným záujmom“.

Pokiaľ ide o Hilton, majiteľ kasína Steve Wynn jej zakázal vstup do budovy a svojho ďalšieho hotela-kasína v Las Vegas, Encore Las Vegas. Vo väčšine prípadov, keď niekoho vykážu z kasína, sa správa o tom nedostane na verejnosť. Wyn však urobil ďalší krok a umožnil svojmu hovorcovi, aby novinárom potvrdil, že Hiltonová nie je v jeho zariadeniach vítaná.

Vzhľadom na to, aká bohatá bola Hilton a jej rodina, musel byť Wyn poriadne nahnevaný, keď ju v tom čase nechcel za zákazníčku.

Na základe dostupných informácií sa určite zdalo veľmi pravdepodobné, že Hiltonovú už nikdy neprijmú v inom podniku, ktorý vlastnil Wyn. Ako sa však ukázalo, vôbec to tak nebolo.

Len niečo vyše roka po tom, čo Hiltonovej verejne zakázali vstup do kasín spoločnosti Wyn, uverejnil portál TMZ článok, ktorý odhalil, že ju videli, ako sa dobre zabáva v kasíne Encore Las Vegas. Navyše, podľa opisu noci Hiltonovej v Encore Las Vegas, ktorý uverejnil TMZ, mala poriadne divokú noc. TMZ totiž tvrdí, že Hiltonová sa „zabávala“ vo vnútri kasína Wyn.

Podobne ako keď hovorca spoločnosti Wyn potvrdil, že Hilton má zakázaný vstup do svojich podnikov, niekto pracujúci pre majiteľa kasína prezradil, o čo ide. „Paris je teraz v objektoch spoločnosti Wynn vítaná.”

Odkedy TMZ odhalil, že Hilton a Wyn sa zmierili, o ich vzťahu neboli žiadne novinky. Vzhľadom na to a na skutočnosť, že Hiltonová je teraz vo svojom živote na úplne inom mieste, existuje dôvod domnievať sa, že je vo Wyniných kasínach stále vítaná a že sa to nezmení.

Ako Paris Hilton zmenila svoj život a imidž

V časoch, keď sa Paris Hilton vďaka svojim večierkom stala ozdobou bulvárnych novín, bola skutočnosť, že jej zakázali vstup do kasína, v mnohých ohľadoch kvapkou v mori. Koniec koncov, Hiltonová sa dostala do problémov aj mnohými inými spôsobmi. Najmä Hiltonová skončila na malú chvíľu za mrežami.

Keď sa pozrieme späť na tú etapu Hiltonovej života, je ohromujúce, ako o nej informovala tlač. Čo je najhoršie, keď paparazzo zachytil fotografiu zúfalej Hiltonovej na ceste do väzenia, mnohí členovia médií sa zrejme radovali z jej smútku.

Od tých dní svojho života Hiltonová najmä tvrdo pracovala na tom, aby zmenila svoj život. Dávno sú preč dni, keď sa Hiltonová pravidelne dostávala do problémov so zákonom. Namiesto toho príbehy o Hiltonovej minulých prehreškoch, z ktorých mnohé boli veľmi vážne a nemali by sa brať na ľahkú váhu, nahradili správy o jej hrdinstve.

Najdôležitejšie je, že Hiltonová opakovane využila platformu, ktorú má, aby upozornila na potrebu trestnoprávnych reforiem, ktoré by pomohli zachrániť deti pred zneužívaním. Okrem toho, že Hiltonová intenzívne pracuje na záchrane detí pred zneužívaním, ktorému bola kedysi vystavená, venuje svoj čas a peniaze niekoľkým ďalším charitatívnym organizáciám.

„Prispela aj organizáciám ACT for MS, American Foundation for AIDS Research, Cancer Research UK, Children’s Hospital Los Angeles, Education Africa, Feeding America, Make-A-Wish Foundation a mnohým ďalším.”

Hoci je zrejmé, že Hiltonovej práca na pomoc ľuďom v núdzi je to najväčšie, čo kedy urobila, dokázala toho viac. Okrem toho, že sa Hiltonová stala publikujúcou spisovateľkou a podobne, stala sa aj veľmi úspešnou líderkou.

Medzi spustením vlastnej módnej línie a podnikania s parfumami Hiltonová poskytla mnohým ľuďom zamestnanie a zároveň si sama nahromadila pôsobivý majetok. Podľa portálu Celebrity Net Worth má Hiltonová v súčasnosti majetok vo výške 300 miliónov dolárov, a to najmä vďaka vlastnému úspechu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Emma Watson sa rozhodla dať si po Malých ženách prestávku v Hollywoode a jej dôvody dávajú zmysel

Adam Sandler bol dvakrát vyhlásený za “najlepšie plateného herca”. Ako je na tom dnes?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Salma Hayek oslnila svojou kreáciou. Je ťažké odtrhnúť oči

24.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jaguar PS). Od Salmy Hayek je ťažké odtrhnúť oči. Slávna herečka opäť ohromila svojím outfitom - tentoraz na narodeninovej párty…

Brat vojvodkyne Kate sa zaplietol do toxického sporu. K Middletonovi prichádza polícia

24.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@thismorning instagram.com/jmidy/). Brat vojvodkyne Kate má v poslednom čase vážne problémy. Jeho sused mu dáva poriadne zabrať. Začalo to…

Nielen kráľovná Margrethe. Ďalší európsky panovník už plánuje abdikovať. Vybral si dátum

23.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@NBCNews). Kráľovná Margrethe II urobila pred pár mesiacmi prelomové rozhodnutie – dobrovoľne odstúpila z dánskeho trónu. Podľa…

Osobná sekretárka Meghan Markle prelomila mlčanie o MOBBINGU. Prezrádza, aká bola spolupráca s exvojvodkyňou

23.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Genevieve, CC BY 2.0 ; snímka obrazovky youtube.com/@abcnewsaustralia). Prípad údajného mobbingu spáchaného Meghan Markle na 10 zamestnancoch sa…

Britney Spears v neónovom leoparďom vzore a krátkych nohavičkách predvádza zvodný brušný tanec. Nezastihli ste to? (VIDEO)

23.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/britneyspears/). Ak vám chýbala pozitívna energia Britney Spears, máme pre vás dobrú správu. Na internete sa objavilo video, na…

Auto Trendy

Nové Porsche Cayenne GTS s motorom 4.0 V8.

25.4.2024 Redakcia Auto trendy - Omladené Porsche Cayenne 2023 dostane dynamický variant GTS. Vozidlo v karosárskej verzii SUV aj SUV Coupe poháňa motor 4,0 V8 s dvojitým preplňovaním, ktorý vyvinie…

Spoločnosť Polestar predstavila svoj prvý mobilný telefón. Bol navrhnutý na integráciu s jej elektromobilmi

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Polestar predstavila svoj prvý smartfón, ktorý je určený na lepšiu integráciu s jej elektromobilmi. Spoločnosť Polestar

Ford E-Transit dostáva aktualizácie: väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Ford Pro predstavila novú verziu modelu E-Transit s predĺženým dojazdom. To znamená využiteľnú kapacitu batérie 89 kWh - dojazd až 402 km, ako aj…

Ďalšie obavy vyvoláva prepúšťanie. Celé odvetvie má vážny problém

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Bosch, jeden z najväčších svetových dodávateľov automobilových súčiastok, oznámila reštrukturalizáciu a zníženie výrobných nákladov. Nemecký gigant už nejaký čas čelí rastúcej stagnácii v dôsledku…

Tesla Cybertruck má osudovú chybu. Keď zošliapnete pedál až na doraz, neprestane zrýchľovať

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Ukazuje sa, že Tesla Cybertruck má aj temnejšiu stránku svojej osobnosti. V extrémnom prípade sa môže stať postavou z hry GTA. Začne náhle zrýchľovať a…

Malý elektrický Mercedes triedy G - čo o ňom vieme?

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Nemci pripravujú menšiu triedu G. Auto sa má vyznačovať terénnym rodokmeňom a čisto elektrickým pohonom. Čo ešte o tomto aute vieme?

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov