Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Životný štýl,

Rozhodla sa stať skutočnou morskou pannou. Čo všetko musela podstúpiť? Niektorí budete mať zimomriavky

24.2.2023 - Pozrite si krásne videá.

Mama troch detí – Emma Harper – venuje svoj čas aj tomu, aby sa z nej stala skutočná morská panna. Čo takýto život so sebou prináša? Plávanie na otvorenom chladnom mori v každom počasí i snahu zadržať dych čo najdlhšie.

Štyridsaťjeden ročná žena z anglického mesta Truro, je známa aj pod menom Mischief the Mermaid, informuje portál Mirror.

S pomocou plutvy, ktorá váži 15 kg, sa už dokáže ponoriť do hĺbky 65 stôp, čo je v prepočte 19,8 metra. Dych dokáže zadržať až na 4 minúty. Jej cieľom je snaha zadržať dych pod vodou až na 6 minút.

Emma spolupracuje s morskými pannami z Cornish Merpod. Ich snahou je dosiahnuť čistotu oceánov a zároveň vzdelávať o výhodách pobytu v morskej vode pre duševné zdravie.

Emma Harper a jej láska k moru

Emmina láska k moru sa začala, keď bola ešte malá. Trávila hodiny vo vode alebo sedela na pláži a hrala sa na Madison z úspešného romantického filmu Splash – Žblnk!, ktorý mohli diváci prvýkrát vidieť v roku 1984.

Najprv si len rekreačne s kamarátmi užívala šnorchlovanie a voľné potápanie. Následne sa však vzhľadom na bezpečnosť rozhodla absolvovať profesionálny výcvik.

Po získaní potrebných skúseností absolvovala výcvik na inštruktorku, aby svoju vášeň mohla sprostredkovať aj iným.

„Niektoré morské panny si myslia, že je to o pózovaní na skalách a o peknom vzhľade, ale morské panny sú pre mňa životný štýl,“ vysvetlila mladá žena.

„Je to spojenie s oceánom, spojenie s mojím vlastným telom, mojím duševným zdravím a inšpirovaním mladých ľudí, aby sa chceli dozvedieť o oceáne,“ dodala.

Redakcia Vášeň v Tebe

Súvisiace články

Sú to silní chlapi, ale… Kedy sa aj hasičovi tisnú slzy do očí? 

Eva Medusa si dala odstrániť ušnice a nosné dierky. Chce vyzerať ako mýtická bytosť. Prečo?

Zdroj úvodnej foto: Instagram/mischiefthemermaid


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kombinácie potravín, vďaka ktorým priberiete. Vyhnite sa takýmto dvojiciam

20.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/mapo_japan). Pri diéte sa zameriavame najmä na vylúčenie konkrétnych potravín. Zvyčajne ide o biely cukor, sladkosti a vysoké množstvo…

Nie právnici alebo vodiči. Tieto profesie najčastejšie zrádzajú

17.4.2024 Redakcia Vášeň v Tebe (Foto: shutterstock/BAZA Production). Údaje o nevere nenechávajú nikoho v ilúzii. Väčšina románikov, 85 percent, sa začína na pracovisku. Vplýva na…

„Myslíš, že je to vhodné na svadbu?“ Používatelia internetu s ňou nemali zľutovanie. „Rozplakala by som sa“

17.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: TikTok/@tanyabellla). Výber správnych šiat na svadbu je pomerne náročný. Musíme sa v nich cítiť dobre a zároveň neporušovať svadobné…

Má 55 rokov a je tehotná s 24-ročným mužom. Hovoria: „Náš malý zázrak prichádza“

13.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/jimvelasquezoficial/). Alina Lozano Acosta je herečka a spisovateľka z Kolumbie. Preslávila sa mnohými televíznymi úlohami, hlavne v kolumbijských telenovelách.…

Koľko kofeínu obsahuje káva? Tento nápoj vám dá väčší šmrnc. Lyžička bude fungovať ako 4 espressá

12.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BarthFotografie). Mnohí z nás si nevedia predstaviť deň bez malých čiernych šiat. Koľko kofeínu obsahuje káva? Ukazuje sa, že…

Auto Trendy

Keď dostanete aquaplaning, máte zrýchľovať alebo brzdiť?

21.4.2024 Redakcia Auto trendy - Aquaplaning je jednou z najnebezpečnejších situácií, ktoré sa môžu vodičovi stať. Odborník na defenzívnu jazdu však vysvetľuje, ako sa mu vyhnúť.

Známy koncern sťahuje plány na vybudovanie siete nabíjacích staníc

21.4.2024 Redakcia Auto trendy - Britská ropná spoločnosť BP oznámila zmenu svojich plánov na vybudovanie siete na nabíjanie elektrických vozidiel. Spoločnosť bola nútená znížiť počet zamestnancov spojených s týmto odvetvím.…

Má 91 rokov, je prastarým otcom a mechanikom - na odchod z práce ani nepomyslel. "Budem tu až do svojich 100 rokov."

20.4.2024 Redakcia Auto trendy - Toto je ďalší inšpiratívny príbeh zo Spojeného kráľovstva. Jeho hlavným hrdinom je Vic Sutton. V apríli 2023 oslavoval svoje 90. narodeniny a neuvažoval o tom,…

Citroën predstavuje C3 Aircross, nové SUV segmentu B s kapacitou až 7 miest

20.4.2024 Redakcia Auto trendy - Citroën zverejnil prvé oficiálne fotografie nového modelu C3 Aircross. SUV sa začne predávať v Európe v druhej polovici tohto roka.

Mazda uvádza na európsky trh svoju novú 7-miestnu vlajkovú loď SUV CX-80

20.4.2024 Redakcia Auto trendy - Mazda uvádza na európsky trh nové SUV. Model CX-80 sa stáva japonskou vlajkovou loďou, ktorá ponúka až 7 miest na sedenie.

Nemecko má vážny problém - zasiahol kancelár

20.4.2024 Redakcia Auto trendy - Nemecké hospodárstvo sa v poslednom čase nachádza v pomerne veľkej kríze. Kancelár Olaf Scholz sa snaží získať svoj koláč a zároveň ho aj zjesť. Podarí…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov