Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Deti,

10 striktných pravidiel Mily Kunis a Ashtona Kutchera pri výchove ich detí. Inšpirujete sa?

26.10.2022 - Inšpirujete sa výchovou Mily Kunis a Ashtona Kutchera?

Herci Mila Kunis a Ashton Kutcher sú jedným z najobľúbenejších párov v Hollywoode. Mnohí si ich obľúbili v seriáli Tie roky sedemdesiate. Nadšenie fanúšikov stúplo, keď zistili, že dvojica spolu chodí aj v reálnom živote.

Aktuálne patrí dvojica medzi najmilších rodičov medzi celebritami.

Možno si myslíte, že je úžasné a vzrušujúce byť dieťaťom celebrít. Ak si predstavujete život bez pravidiel s množstvom hračiek a rôznych atrakcií, mýlite sa.

Mila a Ashton sú na svoje dve deti – dcéru Wyatt Isabelle a syna Dimitriho Portwooda – aj dosť prísny. V ich rodine totiž platia viaceré podstatné pravidlá, informuje portál YourTango.

Deti nemajú pestúnky

Mnohé známe osobnosti venujú značne množstvo času svojej práci. Keď sa im narodia deti, niektorí si najmú pomoc v podobe pestúnok.

Pestúnky sa ako občasná pomoc, kedy si chcú rodičia niekam spolu vyjsť, postupne stávajú bežnou súčasťou každodenného života, herecká dvojica však nechcela, aby väčšinu času s ich deťmi trávili cudzí ľudia.

Známi herci svoje rozhodnutie zdôvodňujú slovami, že chcú poznať svoje deti. „Chceme byť ľuďmi, ktorí vedia, čo robiť, keď dieťa plače, aby dieťa už neplakalo… a myslím si, že jediný spôsob, ako to urobiť, je byť pri ňom,“ vysvetlil Kutcher.

Mila Kunis a Ashton Kutcher nekúpu deti každý deň

Kunis a Kutcher prezradili, že svoje deti nekúpu každý deň. Vysvetlili, že ich umývajú v prípade, ak sú špinavé.

Dvojica ozrejmila aj dôvod uvedeného pravidla. Podľa ich slov každodenné používanie mydla vysušuje pokožku.

Herečka tiež vysvetlila, že ani ona sama sa počas detstva nekúpala každý deň. „V detstve som nemala teplú vodu, takže som sa beztak veľa nesprchovala.“

Nechcú, aby ich deti komunikovali s paparazzmi

Ashton Kutcher a Mila Kunis sú známe celebrity, takže ich neprekvapuje, že sa na nich upierajú mnohé kamery a fotoapáraty.

Svoje deti však chcú pred týmto svetom uchrániť a dať im šancu na normálny život. Naučili preto deti, aby sa vyhýbali paparazzom a nediskutovali s nimi.

Herec dokonca požiadal fotografov, ktorí na nich striehnu, aby nezverejňovali fotografie ich detí.

Starostlivo vysvetľujú deťom podstatu sviatkov Vianoc a Veľkej noci

Zatiaľ čo dvojica oba sviatky miluje a úprimne ich oslavuje, ich pocity z veľkonočného zajačika a Santa Clausa sa líšia.

Deti totiž miatla tradícia zbierania vajíčok, ktoré v záhrade nechal veľkonočný zajačik. Pýtali sa prečo veľkonočný zajačik znáša vajíčka a iné zajačiky nie.

Mila Kunis, Ashton Kutcher, deti
Herečka Mila Kunis, herec Ashton Kutcher. a ich dve deti.
Zdroj: Instagram/astonkutcherdaily

Na Vianoce nedávajú deťom darčeky

Vianoce sú časom, keď rodičia zvyčajne zasypávajú svoje deti darčekmi. V rodine Kunis a Kutchera to tak nie je.

Napriek tomu, že ide o známe celebrity, nechcú míňať zbytočne peniaze na darčeky. Nechcú, aby ich deti boli pripútané k materiálnym veciam alebo boli príliš rozmaznané.

Kunis vysvetlila, že deti mnohokrát ani nevedia čo chcú, len očakávajú, že niečo dostanú.

V budúcnosti neplánujú deťom darovať peniaze alebo im zriadiť zverenecký fond

Kunis a Kutcher prezradili, že svojim deťom neplánujú nechať žiadne peniaze. Chcú, aby si ich deti vybudovali svoj vlastný život a kariéru. Veria totiž, že to dokážu len tvrdou prácou.

Dvojica chce svoje zarobené peniaze rozdať pre charitu a iné organizácie, ktoré ich potrebujú. Herci pomáhajú už aj aktuálne. Poskytujú finančné prostriedky pre ľudí, ktorí utekajú pred vojnou na Ukrajine.

Deti hereckej dvojice nejedávajú sladkosti

Kunis a Kutcher prezradili, že svojim deťom nedávajú cukor. Deti dokonca nejedia ani čokoládu, pretože ich rodičia sa obávajú závislosti na cukre.

K ich synovi a dcére sa dostáva cukor len cez rôzne alternatívy, ako napríklad v podobe prírodného cukru v hrozienkach.

Od detí očakávajú, že budú rozprávať niekoľkými jazykmi

Rodným jazykom Mily Kunis je ruština. Preto je pre ňu prirodzené, že ju učí aj svoje deti.

Kutcher tiež prezradil, že dcéra rozpráva a rozumie aj po anglicky či španielsky.

Herecká dvojica nerozmaznáva svoje deti

Herečka v súvislosti s peniazmi nechce rozmaznávať svoje deti. Jej cieľom je dosiahnuť, aby si uvedomovali ich skutočnú hodnotu, keďže financie sú výsledkom ich tvrdej práce.

„Sme si značne vedomí toho, akú hodnotu má dolár, pretože pre nás ho na 100 percent zarobíme my,“ vysvetlila Kunis. Svoje deti preto učia, že mama s otcom majú peniaze, ale ono ako dieťa je chudobné.

Oceňujú tvrdú prácu

Ashton Kutcher a Mila Kunis tvrdo pracovali, aby sa dostali tam, kde sú dnes a naďalej tvrdo pracujú. Obaja chcú preto svojim deťom vštepovať rovnaké hodnoty a vlastnosti.

Herecká dvojica sa snaží, aby si ich deti od detstva vštepili hodnotu práce, aby sa vo vyššom veku nemuseli ťažko adaptovať bežný život.

Zdroj úvodnej koláže: Instagram/mila_kunis_official, astonkutcherdaily


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Je matkou 11 detí. Raňajky robí od 5.00 h. Prezradila, koľko míňa. „Vyzerá to ako hromadná výroba“

21.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@doughertydozen). Alicia Dougherty je matkou 11 detí. Žena sa rozhodla ukázať, ako pripravuje raňajky pre svoju veľkú skupinu. Jej…

Meghan Markle chce zo svojho 5-ročného syna urobiť gentlemana. Vymyslela svoje zlaté výchovné pravidlo

19.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@Access Hollywood snímka obrazovky Netflix "Harry & Meghan"). Meghan Markle a princ Harry sú rodičmi dvoch detí: chlapca a…

Tieto známe tváre mali dieťa v zrelom veku

13.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (instagram.com/adrianakarembeusklenarikova instagram.com/monicabenova). Tieto známe tváre priviedli na svet bábätko vo veľmi zrelom veku. Dokonca niektoré z nich boli prvorodičkami. Málokedy vidieť…

Má 55 rokov a je tehotná s 24-ročným mužom. Hovoria: „Náš malý zázrak prichádza“

13.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/jimvelasquezoficial/). Alina Lozano Acosta je herečka a spisovateľka z Kolumbie. Preslávila sa mnohými televíznymi úlohami, hlavne v kolumbijských telenovelách.…

Influencerka sa pokúsila zabiť svoju rodinu počas zatmenia Slnka? Tragédiu prežila len jej dcéra

12.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Gabor Tinz twitter.com/MysticxLipstick). V Spojených štátoch amerických došlo k nepredstaviteľnej tragédii. Polícia má podozrenie, že astrologická influencerka zavraždila jej…

Auto Trendy

Spoločnosť Polestar predstavila svoj prvý mobilný telefón. Bol navrhnutý na integráciu s jej elektromobilmi

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Polestar predstavila svoj prvý smartfón, ktorý je určený na lepšiu integráciu s jej elektromobilmi. Spoločnosť Polestar

Ford E-Transit dostáva aktualizácie: väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Ford Pro predstavila novú verziu modelu E-Transit s predĺženým dojazdom. To znamená využiteľnú kapacitu batérie 89 kWh - dojazd až 402 km, ako aj…

Ďalšie obavy vyvoláva prepúšťanie. Celé odvetvie má vážny problém

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Bosch, jeden z najväčších svetových dodávateľov automobilových súčiastok, oznámila reštrukturalizáciu a zníženie výrobných nákladov. Nemecký gigant už nejaký čas čelí rastúcej stagnácii v dôsledku…

Tesla Cybertruck má osudovú chybu. Keď zošliapnete pedál až na doraz, neprestane zrýchľovať

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Ukazuje sa, že Tesla Cybertruck má aj temnejšiu stránku svojej osobnosti. V extrémnom prípade sa môže stať postavou z hry GTA. Začne náhle zrýchľovať a…

Malý elektrický Mercedes triedy G - čo o ňom vieme?

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Nemci pripravujú menšiu triedu G. Auto sa má vyznačovať terénnym rodokmeňom a čisto elektrickým pohonom. Čo ešte o tomto aute vieme?

Výsev mrakov - bola to príčina záplav v Dubaji?

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Záplavy v Dubaji vyvolali dosť kontroverzií. Zdá sa, že takéto množstvo zrážok v púštnej oblasti s prevažne suchým podnebím je anomáliou. Jednou z teórií, ktoré…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov