Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop – 29. marec. Čo vás čaká v piatok?

29.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Yaum Kumar Verma). Denný horoskop na 29. marca. Piatok môže zmeniť váš život k lepšiemu. Chcete vedieť, čo vás čaká? Pozrite si svoj denný...

29.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Yaum Kumar Verma).

Denný horoskop na 29. marca. Piatok môže zmeniť váš život k lepšiemu. Chcete vedieť, čo vás čaká? Pozrite si svoj denný horoskop a nenechajte sa prekvapiť. Vaša budúcnosť je napísaná vo hviezdach.

Čo vás čaká v piatok – 29. marca?
Foto: shutterstock/Yaum Kumar Verma

Denný horoskop – Baran 

Dnes sa pustíte do upratovania, nielenže vyvetráte všetky kúty, ale urobíte aj ostrý výber vo svojom šatníku. Vnucuje vám v poslednom čase niekto neustále svoju spoločnosť? Nereagujte a dá vám pokoj. 

Denný horoskop – Býk

Stále vás v myšlienkach prenasleduje stará láska? Overte si, čo sa deje, možno ste momentálne na spoločnej životnej krivke a mohli by ste sa spolu vydať na cestu. 

Denný horoskop – Blíženci 

Dnes vás čaká skutočná vivisekcia, niekto bude skenovať vaše financie a hľadať slabé miesta. Neuzatvárajte sa do seba, ale buďte otvorení tomu, čo je nové. Niekedy môže mať niekoľko jednoduchých zmien pozitívny účinok.  

Denný horoskop – Rak

Dnes vás čaká dôveryhodné stretnutie, namiesto toho, aby ste sa sťažovali na všetkých okolo, zamyslite sa nad tým, čo dávate svojmu okoliu a s čím si sadáte za stôl. Možno práve vy máte problém. Skúste sa tešiť a prejavte viac empatie. 

Denný horoskop – Lev

Po intenzívnom týždni je čas na oddych, niekto vám ponúkne romantický výlet len pre dvoch, možno práve toto potrebujete. Adrenalín znamená šťastie. 

Denný horoskop – Panna

Zabudnite na to, čo bolo, život je príliš krátky na to, aby ste nosili v srdci smútok. Zamyslite sa nad tým, čo môžete do tohto vzťahu priniesť a pokúste sa zachrániť svoj cit. Spoločne sa môžete vrátiť sa k tomu, čo bolo predtým. 

Denný horoskop – Váhy

Láska vám dnes zaklope na dvere, vo vašom najbližšom okolí sa objaví niekto, kto na vás urobí elektrizujúci dojem. Nedovoľte, aby vám niekto stál v ceste. Práve tento vzťah by mohol byť tým pravým.

Denný horoskop na 29. marca.
Foto: shutterstock/New Africa

Denný horoskop – Škorpión 

Všade, kam prídete, šírite pozitívnu auru. Tak tomu bude aj tentoraz. Do cesty sa vám postaví niekto nový a odteraz budete mať neustále prepletené ruky. 

Denný horoskop – Strelec

Váš partner práve teraz prežíva ťažké obdobie, zostaňte blízko a nepýtajte sa. Čoskoro bude všetko zabudnuté a budete sa môcť opäť tešiť jeden z druhého. 

Denný horoskop – Kozorožci

Začnite počítať svoje peniaze, v poslednom čase miniete viac, ako ste schopní zarobiť. Namiesto toho, aby ste sa tešili z ďalšej bezcennej veci, užívajte si plnú sumu na svojom účte. 

Denný horoskop – Vodnár

Neviete, ako si získať pozornosť osoby, na ktorej vám tak veľmi záleží? Ujmite sa kormidla a zorganizujte večierok, to sú najlepšie podmienky na to, aby ste niekoho lepšie spoznali a zistili, či z toho bude niečo viac. 

Denný horoskop – Ryby 

Čas hojí rany a tak to bude aj v tomto prípade, ale namiesto toho, aby ste sa starali o budúcnosť, myslite na to, ako si môžete v tomto čase pomôcť. Je zbytočné čakať, kým sa všetko vyrieši samo, úspešné obdobie môžete prežiť tu a teraz. 

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu majú šiesty zmysel. Vďaka ich brilantnej intuícii je pre nich život oveľa jednoduchší

Melancholické znamenia zverokruhu. Milujú svoju vlastnú spoločnosť a často unikajú do sveta snov


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Druhá polovica mája bude patriť im. Ktoré znamenia zverokruhu budú mať šťastie?

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Druhá polovica mája bude pre niektoré znamenia zverokruhu mimoriadne sľubná, pretože môžu očakávať šťastie vo finančnej aj…

Znamenia zverokruhu, ktoré sa dožívajú vysokého veku. Ste na zozname?

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ruslan Huzau). Dátum narodenia môže ovplyvniť charakter aj spôsob bytia konkrétneho človeka, upozorňujú astrológovia. Ukazuje sa však, že môže…

Denný horoskop na piatok – 10. mája

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Miha Creative). Denný horoskop na 10. mája. Blíženci sa začnú hádať. Baranom sa bude dariť na profesionálnej pôde. Čo…

Tieto tri znamenia zverokruhu sú prefíkané a dôvtipné

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). Tri znamenia zverokruhu možno považovať za mazané a prefíkané. Z problémov sa vždy dostanú bez ujmy a…

Klinčeky pre Barana, šalvia pre Strelca. Šťastné bylinky pre každé znamenie zverokruhu

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Julia Sudnitskaya). Astrológovia veria, že všetky znamenia zverokruhu majú svoje vlastné talizmany, šťastné čísla, kamene, farby a dokonca aj…

Auto Trendy

Objavili sa nové informácie o katastrofe na Titane. Vedci odhalili príčinu

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Od katastrofy ponorky Titan z OceanGate uplynul takmer rok. Odborníci dospeli k záveru, že loď s najväčšou pravdepodobnosťou implodovala vo veľmi veľkej hĺbke. Nanešťastie sa…

Formula E opäť predmetom vtipov. Tentoraz o novom bezpečnostnom vozidle/safety car

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Formula E sa stále snaží prilákať viac a viac fanúšikov, ale nie je to jednoduché. V jej prvých sezónach sa vtipy písali samé - kvôli…

Po koľkých kilometroch je potrebné vymeniť rozvodovú reťaz a rozvodový remeň?

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Hoci medzi vodičmi koluje mýtus, že rozvodová reťaz by sa nemala nikdy vymieňať, mechanici túto myšlienku popierajú a vysvetľujú, ako často by sa mala rozvodová…

Menej ako 2 sekundy na stovku v Alfe 156: tu je Coloni S1

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Coloni S1 má s Alfou Romeo 156 spoločný nanajvýš vzhľad, ale okolo takéhoto stroja nemožno prejsť ľahostajne.

Nové kompaktné SUV značky Kia na prvých snímkach. Môže smelo konkurovať zákazníkom Volva

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Populárna kórejská značka Kia ukázala prvé snímky svojho pripravovaného kompaktného SUV. Oficiálne predstavenie modelu EV3 sa uskutoční už o niečo viac ako dva týždne. Čo…

Spoločnosť BYD uvádza na trh svoj prvý pickup v zahraničí. Na trhu spôsobí rozruch

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant známy výrobou elektrických a hybridných automobilov spúšťa expanziu elektrického pickupu. BYD Shark je odvážny dizajn, ktorý má dobyť globálny trh s pickupmi.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov