Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Tieto znamenia zverokruhu sa priťahujú ako magnet. Spokojnosť v posteli zaručená!

15.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jacob Lund). Zhoda znamení zverokruhu je jedným z najdôležitejších faktorov, ktoré treba zohľadniť pri budovaní vzťahu s inou osobou. Astrológovia sa domnievajú, že pri...

15.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jacob Lund).

Zhoda znamení zverokruhu je jedným z najdôležitejších faktorov, ktoré treba zohľadniť pri budovaní vzťahu s inou osobou. Astrológovia sa domnievajú, že pri výbere partnera by sme sa mali riadiť nielen jeho vzhľadom a osobnosťou, ale aj jeho sexuálnou energiou, ktorá sa mení podľa dátumu narodenia. Určité konfigurácie v horoskope zvyšujú šance na úspešný sexuálny život, preto vám vysvetlíme, ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe v posteli najlepšie hodia a ktoré nie.

Ktoré znamenia zverokruhu sa priťahujú ako magnet?
Foto: shutterstock/Jacob Lund

Znamenie zverokruhu môže určiť naše predispozície v rôznych aspektoch profesionálneho a súkromného života. Aj keď osobne astrológii neveríme, z čistej zvedavosti by sme mali zistiť, ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia a s ktorými bude veľmi ťažké vytvoriť úspešný vzťah.
Zodpovedajúce znamenia zverokruhu môžu ovplyvniť náš prístup k vzťahom, naše správanie k partnerovi a dokonca aj náš sexuálny život. Ako iste tušíte, nie všetky kombinácie horoskopov sú rovnako úspešné
Niektoré znamenia zverokruhu sa k sebe v posteli nehodia a ak medzi dvoma ľuďmi nie je chémia, milostný vzťah jednoducho nemá zmysel. Preto rozptýlime všetky pochybnosti o tom, ktoré znamenia zverokruhu sú najlepšími milencami.

Baran a Strelec – zhoda znamení zverokruhu, ktorá zmierňuje konflikty


Tieto znamenia zverokruhu sa k sebe hodia. Baran a Strelec milujú spoločnosť iných ľudí, ale najviac si cenia jeden druhého. Sú veľmi energickí, ale zároveň sú jeden druhému útočiskom v ťažkých chvíľach. Vzájomne zjemňujú ťažké charaktery a prinášajú to najlepšie z nich. 

V posteli sú Baran a Strelec mimoriadne živou kombináciou. Nehanbia sa za svoje telo a sú ochotní používať erotické pomôcky, aby si navzájom poskytli extra potešenie. Dá sa preto predpokladať, že sú „dokonalou dvojicou“ a jedinou prekážkou, ktorá sa môže v ich vzťahu objaviť, je tretia osoba. Žiaľ, medzi znameniami zverokruhu, ktoré podvádzajú najčastejšie, sú na čele zoznamu Baran a Strelec.

Rak a Býk vytvárajú silný a stabilný vzťah, v ktorom je každý z nich dokonale doma.
Foto: shutterstock/Hananeko_Studio

Býk a Rak – dokonalá kompatibilita v každej oblasti života


Rak a Býk sú ďalšou skvelou zhodou znamení zverokruhu. Obaja sú realisti, takže spoločný život pre nich nie je problém. Vytvárajú silný a stabilný vzťah, v ktorom je každý z nich dokonale doma. Všetky problémy vo svojom živote riešia dialógom, ale to neznamená, že ich vzťahu chýbajú vzrušujúce momenty.

Býk a Rak sú tiež zhodné znamenia zverokruhu v posteli. Možno nie sú najvášnivejšími milencami v zverokruhu, ale dokážu si navzájom načúvať. Časom ich vzťah v tomto aspekte len získava a k rozchodu dochádza len vo výnimočných prípadoch, napríklad pri častých hádkach o peniaze.

Blíženci a Vodnár – magnetická príťažlivosť v posteli aj v živote


Blíženci a Vodnár sú vzdušné znamenia, ktoré si nadovšetko cenia slobodu, no spolu dokážu vytvoriť úspešný vzťah plný voľnosti a priestoru pre vlastný priestor. Tieto znamenia zverokruhu nemôžu žiť jeden bez druhého. Najmä preto, že v ich spoločnom živote nie je núdza o cestovanie a vzrušujúce chvíle.

Pokiaľ si každý z nich po niekoľkých mesiacoch zamilovanosti nenájde niekoho nového pre seba, môžu byť pre seba spriaznenými dušami. Blíženci aj Vodnár radi experimentujú v posteli, takže ich sexuálny život bude určite úspešný. Jediné, čo by mohlo takýto vzplanutý cit pokaziť, je nával domácich prác, ktorým sa ani jedno z týchto znamení zverokruhu nerado oddáva.

Kozorožec a Panna – tieto znamenia zverokruhu nemôžu žiť jeden bez druhého


Úspešnou zhodou medzi znameniami zverokruhu je aj Panna a Kozorožec. Ich láska je zrelá a praktická, čo však vôbec nemusí byť na škodu. Spája ich racionálny prístup k životu a skutočnosť, že obaja neznášajú nečestnosť. Na druhej strane, zrada by pre nich bola tým najhorším ponížením.

Na rozdiel od zdania, medzi znameniami, ktoré sú najlepšími milencami, Panna a Kozorožec obsadzujú popredné miesta. Je to preto, že sú to partneri plní záväzkov. Pracujú na sebe v každej oblasti života, pretože sa usilujú o dokonalosť. Takže keď už nájdu svoju „druhú polovičku“, s veľkou vášňou sa venujú aj uspokojovaniu svojho partnera.

Úspešnou zhodou medzi znameniami zverokruhu je aj Panna a Kozorožec, ich láska je zrelá a praktická.
Foto: shutterstock/Hananeko_Studio

Lev a Váhy – chcú sa neustále, až lietajú iskry

Spomedzi 12 znamení zverokruhu vykazujú dobrú kompatibilitu aj Lev a Váhy. Ľudia v týchto znameniach sa rýchlo nudia, preto im môže trvať dlho, kým sa nájdu. Keď sa tak však stane, často vznikne vzťah na celý život.

Napriek svojim náročným povahám tvoria Lev a Váhy silný pár, ktorý sa navzájom podporuje pri dosahovaní životných úspechov a neutralizuje svoje nedostatky. Obaja sú vysoko inteligentní a vo všeobecnosti kladú veľký dôraz na sebarozvoj. Lev podporuje Váhy, keď začnú pochybovať o svojich schopnostiach a Váhy sú jediné, kto dokáže zastaviť jeho výbušnú povahu, aby „nevybuchla“. V spálni sa tieto znamenia zverokruhu tiež dokonale dopĺňajú.

Škorpión a Ryby – úplné porozumenie a rozdelenie povinností


Len emocionálne Ryby dokážu rozpustiť tvrdú citovú škrupinu Škorpióna. Toto znamenie zverokruhu môže na prvý pohľad pôsobiť chladne a bezcitne, ale v hĺbke duše sa túži otvoriť láske. Ak sa mu to podarí, môžete sa spoľahnúť, že vzťah medzi Škorpiónom a Rybami bude úctivý a vrúcny.

Škorpión môže zasnenej Rybe pomôcť zostúpiť trochu na zem, pretože táto má niekedy tendenciu idealizovať si vzťah a vyzdvihovať ho po všetkých minulých milostných neúspechoch. Táto dvojica sa od seba navzájom učí po celý život. Ich vzťah je intímny a plný porozumenia.

Ktoré znamenia zverokruhu by spolu nikdy nemali byť, pretože sa k sebe v posteli a v živote vôbec nehodia?
Foto: shutterstock/Prostock-studio

Nesúlad znamení zverokruhu. Nulová chémia a závan monotónnosti

Už vieme, medzi ktorými zverokruhmi to najviac iskrí. Poďme teda zistiť, ktoré znamenia zverokruhu by spolu nikdy nemali byť, pretože sa k sebe v posteli a v živote jednoducho nehodia.

Baran a Ryby – pokiaľ ide o znamenia zverokruhu, ktoré najviac podvádzajú, Baran je na čele zoznamu. Žiaľ, Ryby, ktoré túžia po úprimnej náklonnosti, nebudú v takomto vzťahu nikdy šťastné.
Býk a Blíženci – toto sú znamenia zverokruhu, ktoré by spolu nemali byť. Nestáli ako vzduch, Blíženci nebudú šťastní, ak budú žiť stabilným životným štýlom, ktorý uprednostňujú prízemní, rutinu milujúci Býci.

Rak a Váhy – tieto znamenia zverokruhu sa k sebe nehodia, aj keď je medzi nimi chémia. Rozdeľuje ich predovšetkým ich životný štýl. Energické Váhy a rodinne založený Rak – sú v horoskope oheň a voda. Trvalý vzťah je takmer nereálny.
Lev a Škorpión – znamenia zverokruhu, ktoré nie sú kompatibilné v posteli. Obaja chcú dominovať silou a to je, bohužiaľ, pre oboch neúnosné.
Panna a Vodnár – majú spoločné úplne všetko. Panna ako najprízemnejšie znamenie zverokruhu v kombinácii s uleteným Vodnárom neveští nič dobré.
Strelec a Kozorožec – Strelec má rád, keď sa okolo neho veľa deje, zatiaľ čo Kozorožec môže byť až bolestne predvídateľný a pragmatický. Táto kombinácia znamená nulovú chémiu a žiadne témy na rozhovor.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Je dobré poznať svoj kameň. Prinesie vám šťastie a dobrú energiu

Narodili sa pod šťastnou hviezdou. Tri znamenia zverokruhu, na ktoré sa usmieva osud


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov