Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Týždeň v bohatstve alebo s utiahnutým opaskom? Prezradíme vám, čo vás čaká

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Čo môžeme očakávať vo finančných otázkach v období od 13. do 19. mája? Nahliadnite nižšie a pozrite si svoj finančný horoskop. Týždenný...

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot).

Čo môžeme očakávať vo finančných otázkach v období od 13. do 19. mája? Nahliadnite nižšie a pozrite si svoj finančný horoskop.

Čo môžeme očakávať vo finančných otázkach v období od 13. do 19. mája?
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Týždenný finančný horoskop pre Barana


Väčšina vecí vám tento týždeň pôjde hladko. V práci vám to pôjde super a pri zastupovaní nadriadeného objavíte svoje vodcovské a organizačné schopnosti. Možno budete chcieť uvažovať o rozvoji svojej kariéry týmto smerom. Samostatne zárobkovo činní Barani by sa mali pustiť do práce sami, namiesto toho, aby sa trápili tým, čo robí konkurencia. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, prijmú voľné miesto, ktoré sa im vôbec nepáči. Nezabúdajte však, že svoje rozhodnutia nemusíte nikomu vysvetľovať. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, budete k sebe priťahovať peniaze, čím sa vyhnete problémom.

Týždenný finančný horoskop pre Býka


Aura tohto týždňa vám prinesie dobré nápady, ktoré môžete využiť na kariérny postup. V práci sa nebojte otvorených diskusií, pretože právo bude na vašej strane. Býci podnikajúci vo vlastnom biznise sa zamerajú na intelektuálny rozvoj a čítanie kníh, ktoré im pomôžu získať klientov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, prijmú prácu, ale budú mať obavy, pretože priamo nesúvisí s ich skúsenosťami. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, nezbláznite sa z nákupov. Cez víkend si oddýchnite, pretože vaša myseľ si potrebuje oddýchnuť od náročných tém.

Týždenný horoskop pre Blížencov


Začiatok týždňa si od vás bude vyžadovať väčšiu aktivitu. V práci budete mať viac povinností, čo vás bude znervózňovať, ale nič s tým nenarobíte. Blíženci, ktorí podnikajú, budú mať dobré príležitosti na nečakané zisky. Teraz sa vám oplatí pracovať na plné obrátky a oddychovať budete inokedy. Tým, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, poradia odborníci, ako zaútočiť na trhu práce. Vo finančných záležitostiach dôverujte vlastnému zdravému rozumu a nerobte zbytočné výdavky vo svojom rozpočte.

Týždenný horoskop pre Raka


Tento týždeň sa oplatí zmeniť svoj postoj na pozitívnejší. V práci sa budú hromadiť náročné veci, ale vy sa budete na povinnosti pozerať s pokojom a nedovolíte, aby sa vo vás usadila negativita. Samostatne pracujúci Raci nebudú súhlasiť so spoluprácou, ktorá je pre nich málo prospešná. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali tvrdo konať a vyjednávať s potenciálnym zamestnávateľom, pretože peniaze sa samé nezarobia. Pokiaľ ide o financie, myslite na to, aby ste si odkladali malé úspory na horšie časy.

Týždenný horoskop Leva

Od pondelka sa budete musieť rýchlo rozhodovať. Rozhliadnite sa okolo seba v práci, pretože na nové projekty budete potrebovať ľudí, ktorým môžete dôverovať. Samostatne pracujúci Levy budú pokojne pracovať podľa vopred stanoveného plánu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by nemali žiadať o pomoc priateľov, ktorí ich predtým sklamali. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, ocitnete sa v centre pozornosti, pretože niekto bude chcieť vašu podporu, ale skôr než mu ju poskytnete, zvážte, či na tom neprehráte.

Máj bude pre niektoré znamenia plný peňazí navyše.
Foto: shutterstock/Beauty Hero

Týždenný horoskop pre Pannu


Tento týždeň aura posilní vašu pozíciu. Zmeníte svoj postoj k ľuďom v práci a prestanete bezdôvodne kritizovať. Panny podnikajúce vo vlastnom podniku sa neunavia a budú veľa zarábať, čo ich bude okamžite motivovať k ďalšej práci. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú hľadať ďalšie vzdelávanie, ktoré pomôže ich sebarozvoju a bude primerane lacné. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, dávajte si pozor na rôzne nákupné pasce, pretože by ste mohli viac stratiť, ako získať. Cez víkend dajte na predaj nepotrebné veci.

Týždenný horoskop pre Váhy


Tento týždeň si dávajte pozor na úradné záležitosti, ktoré vás čakajú. V práci môžete byť trochu podráždení, pretože zistíte, že váš šéf nespravodlivo rozdelil úlohy a najviac ich dal vám. Samostatne pracujúce Váhy si zabezpečia lepšie vzťahy so svojimi stálymi zákazníkmi tým, že ich odmenia za ich vernosť. Tí, ktorí si hľadajú zamestnanie, budú mať veľa príležitostí predstaviť sa potenciálnym zamestnávateľom. Vo finančných záležitostiach sa snažte vypracovať čo najlepší rozpočet pre vaše nerovnomerné príjmy.

Týždenný horoskop pre Škorpióna


Májová aura vás podnieti k akcii. V práci budete mať viac povinností, ale v prípade problémov nepanikárte, ale hľadajte niekoho, na koho by ste mohli delegovať niektoré úlohy. Škorpióni podnikajúci vo vlastnej firme by mali premýšľať o tom, ako šikovne postupovať voči nepríjemnému klientovi, ktorý si vás len doberá. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie, by sa na pracovných pohovoroch mali naučiť vyberať správne argumenty, aby si zarobili viac. Vo finančných záležitostiach sa sústredíte na úspory, ktoré teraz potrebujete.

Týždenný horoskop pre Strelca

Tento týždeň sa stane niekoľko nepríjemných udalostí, ale zo všetkých vyjdete víťazne. V práci bude niekto robiť chyby na základe vlastných predsudkov, ale vaše argumenty prekonajú názory ostatných a vyjde najavo, že pravdu máte vy. Strelci podnikajúci vo vlastnom biznise podniknú kroky založené na svojich myšlienkach, ktoré im prinesú viac klientov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať šťastie, najmä tí, ktorí hľadajú v umeleckej oblasti. Vo finančných záležitostiach je to bezstarostný čas, pretože na vašom účte je pomerne veľká suma.

Týždenný horoskop pre Kozorožca


Čaká vás týždeň plný pozitívnej energie. V práci sa vám naskytnú rôzne skvelé príležitosti, ktoré vám umožnia získať ďalšie skúsenosti alebo spojiť užitočné s príjemným. Kozorožci podnikajúci vo vlastnej firme by mali dvíhať telefóny, pretože klienti ich budú potrebovať. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, si dajú šancu byť trochu nezávislí a namiesto hľadania voľného miesta nasmerujú svoje úsilie na otvorenie vlastného podniku. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, premýšľajte o získaní rôznych možností príjmu. Cez víkend sa vyhnite situácii, v ktorej by ste sa mohli dostať do akýchkoľvek problémov.

Pozrite si svoj finančný horoskop.
Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

Týždenný horoskop pre Vodnára


Tento týždeň upustite od riskantných podnikov. Vezmite si na starosť dokončenie úloh, ktoré uviazli niekde na polceste. Vodnári podnikajúci vo vlastnej firme sa budú snažiť presvedčiť investorov o svojom podnikaní. Od stredy si musíte dať pozor na nepríjemné strety s istou úradnou osobou, ale vyjdete z nich víťazne. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, nedostanú voľné miesto, po ktorom túžia. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, nahromadí sa vám nedoplatok a budete musieť hľadať ďalšie finančné prostriedky. Cez víkend sa nenechajte oklamať niekým, kto vás chce využiť.

Týždenný horoskop pre Ryby


Čaká vás rušný týždeň. Očakávajte vážne rozhovory so šéfom alebo inou vplyvnou osobou v práci. Informácie, ktoré si vypočujete, budú dôležité, ale netrápte sa nad situáciou. Samostatne pracujúce Ryby potrebujú ľudí, ktorí s nimi budú spolupracovať, pretože bude pre nich ťažké všetko zvládnuť samé. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali byť hrdí na svoje schopnosti a zručnosti a nemali by prijať voľné miesto pod svoje možnosti. Vo finančných záležitostiach odložte ťažké rozhodnutia na ďalší týždeň. Cez víkend sa namiesto práce nechajte rozmaznávať inými.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kedy sa rodia inteligentní ľudia? Tu sa dozviete, ako dátum narodenia ovplyvňuje človeka

Tri znamenia zverokruhu nazývané výnimočné. V jednom ohľade sú bezkonkurenčné


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov