Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Odhaľme top mužské vlastnosti podľa znamenia zverokruhu

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Pri pohľade na tieto opisy si želáme, aby sa chlapi skladali len z týchto skvelých vlastností. Každé znamenie zverokruhu je iné. Ktoré vlastnosti...

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos).

Pri pohľade na tieto opisy si želáme, aby sa chlapi skladali len z týchto skvelých vlastností. Každé znamenie zverokruhu je iné. Ktoré vlastnosti môžeme nájsť u mužov v rámci jednotlivých druhov zverokruhu? Zistite, aké dobré veci vám prinesie pán Baran a prečo je Vodnár skutočným pokladom. Bavte sa!

Ktoré vlastnosti môžeme nájsť u mužov v rámci jednotlivých druhov zverokruhu?
Foto: shutterstock/insta_photos

Najlepšie vlastnosti pána Barana


Baran je vášnivý a nadšený. Je to veľmi pracovitý človek. Do všetkého, čo robí, vkladá 100 % úsilia. Nezastaví sa, kým nedosiahne to, o čom sníva, alebo kým nenájde svoju vysnívanú osobu, s ktorou bude žiť. Vo vzťahoch je Baran skvelým partnerom, pretože mu nevadí tvrdá drina. Je ochotný urobiť čokoľvek, aby bol jeho partner šťastný. Sú to spontánni ľudia a môžete od nich očakávať spontánne romantické výlety, prekvapivé rande atď. Môžu pôsobiť sebeckým dojmom, ale v hĺbke duše sú to romantici.

Najlepšie vlastnosti pána Býka


Býci sú pracovití a ambiciózni. Neboja sa tvrdej práce. Uvedomujú si, že bez úsilia úspech nedosiahnu. Býk má rád rutinu, preto mu nevadí, že sa deň čo deň dopracuje k rovnakému cieľu. Dodáva mu to motiváciu ráno vstať. Dáva mu to pocit zmysluplnosti. Býci sú spoľahliví, zrelí a zodpovední. Keď niečo sľúbia, tak to aj dodržia. Nikdy nesklamú svojich priateľov a rodinu. Netolerujú nečestnosť. Toto znamenie zverokruhu má silnú morálku a nerobí v tomto smere kompromisy. Preto im môžete vždy dôverovať.

Najlepšie vlastnosti pána Blíženca


Je zameraný na tu a teraz. Skvele využíva to, čo mu život prináša. Je inteligentný, plný nápadov a zvedavý na svet. Je to spoločenský, družný človek. Zameriava sa len na to, na čom mu záleží a čo ho robí šťastným. Muž v znamení Blížencov je veľmi extrovertný. Je vždy pripravený vrhnúť sa do niečoho nového a vzrušujúceho. Keďže potrebuje neustálu stimuláciu, je pomerne všestranný a dobre zvláda viac ako jednu úlohu naraz. Môže byť veľmi súťaživý, vždy pripravený na dobrú výzvu.

Najlepšie vlastnosti pána Raka


Muži v znamení Raka chránia tých, ktorých milujú. Sú to starostliví ľudia, ktorí by pre svoju rodinu a priateľov urobili čokoľvek. Sú to empatici, takže im veľmi záleží na pocitoch všetkých ostatných. Chcú, aby ich milovaní boli šťastní. Šťastie iných ľudí často uprednostňujú pred svojím vlastným. Obetujú svoje vlastné potreby, aby uspokojili potreby niekoho iného. Sú tiež lojálni. Keď sa s niekým zapletú, nemajú záujem vzťah ukončiť. Niekedy zostávajú v zneužívanom vzťahu príliš dlho, pretože sú príliš pripútaní. Radšej riešia problémy, ako by mali od partnera odísť. Keď vstúpia do vzťahu, majú v úmysle zostať v ňom navždy. Nechcú nič príležitostné.

Keď Raci vstúpia do vzťahu, majú v úmysle zostať v ňom navždy.
Foto: shutterstock/Inside Creative House

Najlepšie vlastnosti pána Lev


Muži v znamení Leva sú kreatívni a pracovití. Keď niečo chcú, keď sa rozhodnú niečo urobiť, idú za tým bez ohľadu na prekážky. Nedeprimujú ich ťažkosti, neboja sa času. Sú schopní nákazlivej energie, ak robia niečo, čo majú radi. Sú skvelými šéfmi a pracovníkmi a nikdy sa nevzdávajú. Levy sú charizmatickí a optimistickí muži. Osvedčujú sa ako priatelia, pretože sú vždy nablízku s milým slovom a motiváciou. Podporujú tých, na ktorých im záleží. Snívajú o tom, aby každý naplnil svoj potenciál, a veľa očakávajú od druhých, ale aj od seba.

Najlepšie vlastnosti Panny


Muži narodení v znamení Panny sú praktickí, zodpovední a spoľahliví. Keď niečo sľúbia, svoj sľub dodržia. Pomáhajú akýmkoľvek spôsobom. Muži v znamení Panny sú skvelí zamestnanci a šéfovia, pretože sú nadpriemerne organizovaní a spoľahliví ľudia. Venujú veľkú pozornosť detailom, často takým, ktoré ostatným unikajú. Sú tiež brutálne úprimní. V hádkach zvyčajne vyhrávajú, pretože dokážu fakty prezentovať jasne a zrozumiteľne.

Najlepšie vlastnosti pána Váh


Muži Váhy sú tzv. spoločenské motýle. Milujú večierky, davy a pobyt medzi ľuďmi. S každým si rozumejú, pretože sú otvorení a priateľskí. Muži Váhy sú vynikajúci rozprávači a dokážu hodiny hovoriť na akúkoľvek tému. Okrem toho sa radi učia. Sú výborní poslucháči a majú skvelý zmysel pre humor. Na večierkoch sa s nimi najlepšie rozpráva, pretože majú vždy dobrú náladu – aspoň navonok. Sú romantickí a očarujúci. Dokážu každého prinútiť, aby sa do nich zamiloval, takže nechtiac zlomia nejedno srdce. Toto znamenie zverokruhu verí v spriaznené duše, preto hľadá toho svojho výnimočného človeka. S usadením sa však neponáhľajú, pretože nechcú urobiť nesprávnu voľbu. Váhy sú najväčšími záletníkmi v zverokruhu. Ku každému sa budú správať milo. Niekedy je ťažké zistiť, či majú naozaj záujem o vážny vzťah, pretože sa ku každému správajú rovnako.

Najlepšie vlastnosti pána Škorpióna


Osobnosť Škorpióna je dokonalou rovnováhou ambícií, vášne a vernosti, zmiešanou so žiarlivosťou, tajnostkárstvom a dominanciou. Čokoľvek si stanoví ako cieľ, to aj dosiahne. Má rada súťaživosť. Nebojí sa výziev, ktoré mu život prináša. Má však aj jemnejšiu stránku svojej osobnosti. Škorpión je citlivý. Je veľmi verný, najmä v láske. Najdôležitejšia je pre neho úprimnosť a dôvera. K svojmu partnerovi sa vždy správa s úctou, láskou a srdečnosťou. Venuje sa mu celým srdcom a zostáva mu verný až do konca.

Strelec je sčítaný, hlboko zvedavý a vždy pripravený vyskúšať niečo nové…. aj v spálni.
Foto: shutterstock/voronaman

Najlepšie vlastnosti pána Strelca


Muži v znamení Strelca sú veľmi energické a dobrodružné bytosti, ktoré hľadajú pravdu a múdrosť sveta. Keďže mu vládne Jupiter, hlboko si váži poznanie, vedu a filozofiu. Chce byť obklopený ľuďmi, vytvárať si väzby a učiť sa nové veci. Je optimistický a energický, je to typ, ktorý chce žiť naplno. Uprednostňuje skôr byť ako mať. Strelec je dobrý rozprávač, je zvedavý na druhého človeka a rád si vymieňa názory. Ak ho o to požiadajú, rád poskytne radu. Má vzrušujúcu energiu, ktorá ovplyvňuje ostatných, dodáva im dobrú náladu. Je sčítaný, hlboko zvedavý a vždy pripravený vyskúšať niečo nové…. aj v spálni.

Najlepšie vlastnosti pána Kozorožca


Sú ambiciózni, odhodlaní a organizovaní a vedia, ako dosiahnuť akýkoľvek cieľ. Ak sa snažíte dosiahnuť nejaký cieľ, oceníte Kozorožca po svojom boku, budete chcieť, aby vás podporoval alebo vám radil. Keď sa stretnete s Kozorožcom, stanete sa súčasťou mocenského páru. Kozorožci tiež prirodzene inklinujú k stabilite a istote – úplne inak ako nezáväzní muži spod Strelca. Ak hľadáte niekoho, kto je pripravený zaviazať sa, zamerajte sa špeciálne na Kozorožca.

Najlepšie vlastnosti pána Vodnára


Neopomenuteľná vec – Vodnár vám dáva pocit pohodlia. Má energiu najlepšieho priateľa. Vždy sa spolu zabavíte, dokáže vytvoriť dokonalú atmosféru. Je kreatívny, inteligentný a angažuje sa v spoločenských otázkach. Niekedy sa o ňom hovorí ako o „rebelovi s príčinou“, pretože keď sa niečo stane jeho vášňou alebo je mu blízke, oddá sa tomu celým srdcom a v tom momente naozaj nemá inú tému.

Najlepšie vlastnosti pána Rýb


Muži Ryby sú empatici. Hlboko preciťujú svoje emócie. Keď je niekto v ich okolí rozrušený, keď ich niečo trápi, budú chcieť hneď pomôcť. Muž Ryba dokáže hodiny počúvať dôverné rozhovory. Keď iní ľudia trpia, trpí aj on. Ryby plávajú životom bezstarostne. Niekedy sa chytia do pasce, ale častejšie plávajú pokojne a pomaly. Urobia všetko pre to, aby sa vyhli konfliktu, a ak to nevyjde, radšej ho rýchlo vyriešia, odpustia a zabudnú, ako by mali dovoliť, aby nedorozumenie zničilo vzťah. Tento človek žije s hlavou v oblakoch a neustále sníva o svojom malom svete, kde je všetko pokojné, príjemné a romantické. Keď sa na vás pozrie, vidí svoju spriaznenú dušu. Nezapletie sa s osobou, o ktorej si nie je istý, že je pre neho ideálna.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

S nimi zabudnete na svoje trápenia. Znamenia zverokruhu, ktoré sa dostali do exkluzívneho zoznamu astrológov

Kedy sa rodia inteligentní ľudia? Tu sa dozviete, ako dátum narodenia ovplyvňuje človeka


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov