Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Čo by znamenia zverokruhu nemali jesť? Veľký stravovací horoskop

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Jednotlivé znamenia zverokruhu majú odlišný prístup k jedlu, diétam a hodovaniu pri stole. Niektorí radi experimentujú s diétami a majú radi zdravé...

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot).

Jednotlivé znamenia zverokruhu majú odlišný prístup k jedlu, diétam a hodovaniu pri stole. Niektorí radi experimentujú s diétami a majú radi zdravé jedlá, iní nepočítajú kalórie a siahajú po kalorických nápojoch. Žiaľ, môže im to uškodiť!

Veľký stravovací horoskop.
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Baran – rýchla strava mu môže uškodiť


Baran je silné znamenie zverokruhu, ktoré sa môže pochváliť dobrým zdravím, ktoré zvyčajne rado varí a trávi veľa času prípravou zdravých, ale originálnych, pikantných jedál. Toto znamenie zverokruhu rado experimentuje a je veľkým fanúšikom exotických kuchýň.

Baran neznáša nudu a je veľmi aktívny a pracovitý, čo niekedy znamená, že nemá dostatok času na prípravu vlastných jedál. Ochotne potom siaha po hotových jedlách a rýchlom občerstvení, ale mal by byť opatrný, pretože takáto strava mu môže veľmi uškodiť!

Býk si musí dávať pozor na kalórie


Býk bohužiaľ nepatrí medzi znamenia zverokruhu, ktoré sa zdravo stravujú. Rád sa dobre naje, miluje sladkosti, ťažko si udržiava hmotnosť a často bojuje s chorobami, ako je hypertenzia, ateroskleróza alebo obezita. Okrem toho Býk celkom dobre varí, takže si neodopiera kulinárske pôžitky. Musí si však dávať pozor na nadbytok kalórií a z času na čas si naservírovať malý detox – len tak si udrží hmotnosť a zdravie.

Blíženci nemôžu mať všetko


Blíženci sa radi dobre stravujú, ale zvyčajne si vyberajú ľahké a zdravé jedlá. Žiaľ, často ich zapíjajú pohárom vína alebo litrom piva, čo im veľmi škodí. Blíženci nemajú radi varenie a málokedy sú gurmánmi, ale nikdy neodmietnu dobrý nápoj. Mali by sa mať na pozore – sú to prázdne kalórie a nula živín.

Rak by sa mal vyhýbať sladkostiam


Raci radi jedia a svoje obľúbené jedlá a sladké pochutiny si často doprajú ako odmenu alebo ako rýchly spôsob, ako si zlepšiť náladu. Je to chyba, pretože toto znamenie zverokruhu je náchylné na priberanie a malo by sa vyhýbať sladkostiam.

Rak je dobrý kuchár, ale ešte lepší cukrár. Pečie vynikajúce koláče a pripravuje skvelé dezerty, ktoré si nedokáže odoprieť – preto musí starostlivo počítať kalórie a prestať sa odmeňovať sladkosťami.

Jednotlivé znamenia zverokruhu majú odlišný prístup k jedlu, diétam a hodovaniu pri stole.
Foto: shutterstock/Josep Suria

Lev a stravovanie


Lev je celkom dobrý kuchár, ale nerád stráca čas v kuchyni a pripravuje pomerne jednoduché jedlá. Toto znamenie zverokruhu sa rozhodne častejšie stravuje mimo domu a keďže sa veľa zabáva a rád si dobre vypije, ľahko stráca striedmosť a upadá do nutričných pascí.

Na začiatok by mal Lev obmedziť stravovanie vonku na dva dni v týždni a pripravovať si jednoduché domáce jedlá. Dobrou voľbou by bolo aj využívanie diétneho stravovania.

Panna si stanovuje vlastné hranice


Panna je zvyčajne dobrá kuchárka a má rada zdravé jedlo. Panna jedia čerstvé ovocie a zeleninu, pochutnávajú si na vegetariánskych jedlách a vyhýbajú sa ťažkým jedlám, mastnému mäsu a stimulantom. Panny si musia dávať pozor, aby neupadli do nebezpečnej špirály odopierania si všetkých pôžitkov – sladké prekvapenie alebo fast food raz za týždeň ešte nikomu neublížil!

Váhy by mali dbať na svoju stravu


Váhy majú bohužiaľ pomalý metabolizmus a musia si dávať pozor na stravu. Aby toho nebolo málo, toto znamenie zverokruhu miluje bujarý život – večierky, večere v reštauráciách a krčmách. Svoje bláznivé večery zvyčajne končí v lacných reštauráciách s rýchlym občerstvením, kde sa zdravá strava ťažko zháňa. Niet sa čomu čudovať, keďže Váhy majú vo všeobecnosti tendenciu siahať po nezdravých jedlách.

Váhy milujú exotické jedlá a silné nápoje. Táto zmes síce chutí vynikajúco, ale má katastrofálny vplyv na zdravie. Váhy by preto mali dbať na to, aby sa lepšie stravovali a menej často chodili von.

Škorpión a nové chute


Škorpión je celkom dobrý kuchár, najmä ak môže variť pre svojich blízkych a podeliť sa s nimi o svoje obľúbené jedlá. Miluje večere v pohodlí domova a oveľa menej často sa stravuje v drahých reštauráciách alebo stánkoch s rýchlym občerstvením. Z času na čas by sa však mal vyblázniť a vyskúšať nové chute. Legendárny vývar starej mamy je síce výborný, ale kuchynské experimenty môžu Škorpiónovi pomôcť otvoriť sa novým zážitkom.

Strelec siaha po zdravých a jednoduchých jedlách

Strelec je silné a zdravé znamenie zverokruhu, ktoré zvyčajne rado varí a trávi veľa času prípravou zdravých a originálnych jedál. Varenie mu ide veľmi dobre, takže si neodopiera kulinárske pôžitky. Musí si však dávať pozor na nadváhu. Toto znamenie zverokruhu má tiež rado jednoduchú, zdravú a vegetariánsku kuchyňu.

Kozorožec rád siaha po hotových jedlách


Kozorožec má rád jednoduché jedlá, nie je vyberavý a jedlo je pre neho jednoducho zdrojom energie. Toto znamenie zverokruhu je tiež zlým kuchárom, navyše nerád stráca čas varením. Málokedy má doma zásobu zdravých jedál, preto musí často siahnuť po hotových jedlách. Našťastie Kozorožec má veľmi rád zeleninu a vegetariánsku stravu.

Vodnár a jeho láska k exotickej kuchyni


Vodnár nie je vyberavý jedák a zje doslova všetko, ale miluje exotické a nezvyčajné jedlá. Koniec koncov, Vodnár je hviezda sama o sebe a rád na seba sústreďuje pozornosť, takže nie je prekvapením, že rád šokuje svoje okolie výberom jedla. Miluje kuchyne celého sveta a k vareniu má veľmi individuálny prístup. Vodnár miluje experimentovanie, takže môže byť skutočne geniálnym kuchárom, pokiaľ ho to baví. V opačnom prípade môže mať problém pripraviť aj miešané vajíčka.

Vodnár by mal občas poľaviť v ostražitosti a nesnažiť sa za každú cenu zapôsobiť na ostatných svojou otvorenosťou voči rôznym kultúram a kuchyniam. To, čo je cudzie a exotické, mu nie vždy slúži.

Čo by znamenia zverokruhu mali a čo nemali jesť?
Foto: shutterstock/G-Stock Studio

Ryba musí začať počítať kalórie


Ryby majú pomerne veľký talent na varenie a rady varia, najmä pre svojich blízkych. Toto znamenie zverokruhu miluje aj dobré dezerty, ktoré nielen pripravuje, ale aj konzumuje, často v značnom množstve….

Ryby majú bohužiaľ aj slabosť pre rýchle občerstvenie a alkohol. Preto často bojujú s nadváhou alebo dokonca obezitou a keďže milujú dobré jedlo, nevadia im ani diéty či detoxy. S pribúdajúcim vekom sa tento problém stáva vážnejším – Ryby preto musia konečne začať počítať kalórie a starať sa o svoje zdravie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Narodili sa pod šťastnou hviezdou. Tri znamenia zverokruhu, na ktoré sa usmieva osud

Povýšenie, čas na zábavu a problémy v práci. Horoskop na nový týždeň


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Levia sezóna sa začala naplno. Aj anjeli majú posolstvo

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture). V astrológii sa obdobie Leva začalo 22. júla a potrvá do 22. augusta. Je to obdobie silného…

Kombinácia číslic v dátume narodenia. Označuje nezvyčajnú vlastnosť

26.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BestPhotoStudio). Jemný a citlivý alebo introvertný a chladný? Numerologické dvojky kombinujú mnoho protikladných čŕt, čo vás môže prekvapiť. Zistite,…

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Auto Trendy

Šéf Renaultu sa domnieva, že úplný prechod na elektromobily ešte nie je možný

27.7.2024 Redakcia Auto trendy - Generálny riaditeľ spoločnosti Renault Luca de Meo sa domnieva, že úplný prechod na elektromobily do roku 2035 nie je možný, preto žiada Európsku úniu o…

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov