Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Druhá polovica mája bude patriť im. Ktoré znamenia zverokruhu budú mať šťastie?

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Druhá polovica mája bude pre niektoré znamenia zverokruhu mimoriadne sľubná, pretože môžu očakávať šťastie vo finančnej aj súkromnej oblasti. Strelec, Rak, Škorpión...

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna).

Druhá polovica mája bude pre niektoré znamenia zverokruhu mimoriadne sľubná, pretože môžu očakávať šťastie vo finančnej aj súkromnej oblasti. Strelec, Rak, Škorpión – to sú len niektoré zo znamení, ktorým budú hviezdy priať. Pozrite sa, či patríte medzi šťastlivcov a čo sa stane vo vašom živote pred príchodom júna.

Priaznivé usporiadanie hviezd v druhej polovici mája prinesie šťastie mnohým znameniam zverokruhu.
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Máj, mesiac plný zmyselných vôní rozkvitnutých kvetov a prísľubu letných dní, je obdobím, ktoré mnohým ľuďom prináša veselú náladu. V druhej polovici tohto mesiaca, keď je jar v plnom prúde, budú dni teplé, jasné a dlhé a vesmír nastaví svoje hviezdy spôsobom, ktorý je obzvlášť priaznivý pre určité znamenia zverokruhu.

Medzi tie šťastné patria Strelci, Raky, Škorpióny, Ryby a Váhy. V tomto období sa zdá, že nebesá plynú v súlade s ich životmi a prinášajú im nielen šťastie, ale aj príležitosti na rast a naplnenie. Byť otvorený všetkému dobrému je najlepšia rada pre vás, ak ste sa narodili v niektorom z týchto znamení.

Priaznivý horoskop na druhú polovicu mája pre Strelcov

Láska a vzťahy

V druhej polovici mája bude milostný život Strelcov kvitnúť ako jarná záhrada plná farieb a vôní. Vaša prirodzená charizma a radosť zo života k vám budú priťahovať ľudí ako magnet. Budete vyžarovať pozitívnu energiu, čo pozitívne ovplyvní vaše vzťahy s blízkymi a kolegami.

Ak ste vo vzťahu, pripravte sa na romantické chvíle plné vášne. Ak ste slobodní, môžu vám prísť do cesty ľudia, ktorí vás budú fascinovať a intrigovať. Neváhajte sa otvoriť novým známym, pretože vás dovedú k niečomu výnimočnému.

Práca a financie

V profesionálnej oblasti horoskop na druhú polovicu mája pre Strelcov predpovedá, že budú žiariť ako hviezdy na oblohe. Vaša vytrvalosť a odhodlanie konečne prinesú zaslúžené ovocie. Môžete očakávať pozitívne výsledky v projektoch, na ktorých sa podieľate, ako aj možnosti povýšenia alebo zvýšenia platu.

Vaša kreativita bude kľúčom k riešeniu zložitých problémov, preto neváhajte myslieť inovatívne. Z finančného hľadiska môžete tiež očakávať stabilitu a dokonca aj nečakané príjmy. Nezabudnite však s nimi rozumne hospodáriť a neplytvať na zbytočný luxus.

Zdravie a pohoda

Vaše zdravie a pohoda budú v druhej polovici mája na najvyššej úrovni. Budete mať pocit, že ste plní energie, čo vám umožní vykonávať rôzne činnosti bez toho, aby ste sa unavili. Snažte sa zachovať rovnováhu medzi prácou a odpočinkom, aby ste sa vyhli preťaženiu.

Priaznivý horoskop na druhú polovicu mája pre Raka

Láska a vzťahy

Pokiaľ ide o srdcové záležitosti, hviezdy vám v druhej polovici mája prinesú výnimočnú harmóniu a porozumenie vo vzťahoch. Vaša citlivosť bude vaším najlepším sprievodcom a umožní vám pochopiť potreby vášho partnera alebo priateľa. Nehanbite sa prejaviť svoje city.

Nezadaným môže toto obdobie priniesť stretnutie s niekým výnimočným, hoci to tak spočiatku nebudete nevyhnutne vnímať.

Práca a financie

V profesionálnej oblasti vás čakajú veľmi dobré vyhliadky. Vašu kreativitu a odhodlanie ocenia kolegovia a nadriadení. Teraz je čas odvážne prezentovať svoje nápady a projekty – budete prekvapení, koľko môžete dosiahnuť, keď sa spoľahnete na svoju intuíciu a budete jej dôverovať.

Pokiaľ ide o financie, buďte obozretní, ale nebojte sa investovať do seba a svojich cieľov. Podľa horoskopu na druhú polovicu mája pre Raka vám budú priať priaznivé finančné okolnosti, preto si smelo siahajte na svoje sny.

Zdravie a pohoda

V druhej polovici mája vám nebude chýbať pozitívna energia a vaše duševné i fyzické zdravie bude vo výbornej kondícii. Dbajte na svoje emocionálne potreby – občas si nájdite chvíľku na meditáciu alebo si doprajte relaxačný kúpeľ, aby ste uvoľnili svoju myseľ a zregenerovali sily.

Druhá polovica mája bude pre niektoré znamenia zverokruhu mimoriadne sľubná, pretože môžu očakávať šťastie vo finančnej aj súkromnej oblasti.
Foto: shutterstock/Stanislaw Mikulski

Priaznivý horoskop na druhú polovicu mája pre Škorpióna

Láska a vzťahy

V láske vás čaká fantastické obdobie! Hviezdy sľubujú hlbšie vzťahy a citovú harmóniu. Buďte otvorení novým skúsenostiam a vyjadrujte svoje city bez váhania. Váš romantický svet rozkvitne ako nikdy predtým a vaše puto s partnerom bude každým dňom silnejšie.

Práca a financie

Buďte odvážni vo svojich investičných rozhodnutiach a odvážne sledujte svoje finančné ciele. Hviezdy prajú podnikaniu a kreatívnemu prístupu k hospodáreniu s peniazmi. Nezabudnite, že vaše úsilie bude odmenené úspechom!

Horoskop na druhú polovicu mája pre Škorpiónov sľubuje materiálny blahobyt, takže je vhodný čas začať sporiť, napríklad na vkladovom alebo dôchodkovom účte.

Zdravie a pohoda

Váš vnútorný oheň horí jasne, čo vám prináša energiu a silu na prekonanie všetkých výziev. Dávajte si pozor na svoje emócie a dbajte na rovnováhu medzi prácou a oddychom. Snažte sa tiež nájsť si čas na starostlivosť o svoje fyzické a duševné zdravie. Vaša pohoda je teraz rozhodujúca pre to, aby ste si mohli naplno užívať život.

Priaznivý horoskop na druhú polovicu mája pre Ryby

Láska a vzťahy

Ryby, pripravte sa na dynamické obdobie, ktoré prináša veľa prísľubov a pozitívnych zmien vo vašom citovom živote. Hviezdy naznačujú, že druhá polovica mája bude pre vás v mnohých ohľadoch mimoriadne priaznivá. Ak ste doteraz mali nejaké nevyriešené problémy s blízkymi, teraz bude ideálny čas na ich vyriešenie.

Hviezdy budú priať všetkým snahám o budovanie rodinných a priateľských väzieb. Je to ideálny čas na trávenie času s manželom alebo manželkou, na rozhovory pri káve alebo na spoločné výlety. Vložte do svojich vzťahov viac lásky a zhovievavosti a dostanete na oplátku to isté.

Práca a financie

V pracovnej a finančnej oblasti vás čaká jar! Horoskop na druhú polovicu mája 2024 je mimoriadne sľubný. Hviezdy vám hádžu nové profesionálne príležitosti, ktoré by mohli viesť k povýšeniu alebo zvýšeniu vašej kvalifikácie.

Buďte otvorení výzvam a nebojte sa zmien, pretože môžu priniesť veľa pozitívnych výsledkov. Ak uvažujete o zmene zamestnania alebo chcete zmeniť svoju kariéru, v tomto roku sa vám už nemusí naskytnúť iná príležitosť.

Zdravie a pohoda

V zdravom tele zdravý duch – na to by mali pamätať Ryby. Priaznivý horoskop na máj by vás mal motivovať k tomu, aby ste sa starali o svoje telo a myseľ prostredníctvom pravidelnej fyzickej aktivity, zdravej stravy a relaxačných postupov.

Je to ideálny čas na rozvíjanie vašich záujmov a vášní, ktoré vám môžu priniesť veľa uspokojenia a naplnenia. Nebojte sa experimentovať a vystúpiť zo svojej komfortnej zóny – práve teraz máte šancu objaviť svoj skutočný potenciál.

Priaznivý horoskop na druhú polovicu mája pre Váhy

Láska a vzťahy

V druhej polovici mája hviezdy poukazujú na významný vývoj v oblasti lásky a vzťahov pre Váhy. Ak ste vo vzťahu, bude to čas posilňovania citových väzieb a vzájomného porozumenia. Vaše vzťahy budú prekvitať pod vplyvom vašej láskavosti a ochoty prinášať obete, zostaňte však asertívni.

Nezabudnite počúvať svojho partnera a úprimne a otvorene vyjadrovať svoje pocity. Nezadaným môže táto fáza priniesť zaujímavé stretnutia a milostné príležitosti. Buďte otvorení novým priateľstvám a dôverujte svojim inštinktom.

Práca a financie

Finančný aspekt pre Váhy v druhej polovici mája vyzerá sľubne. Vaša obozretnosť a schopnosť hospodáriť s peniazmi vám umožnia udržať si stabilnú finančnú situáciu. Môžete očakávať ďalšie zdroje príjmov alebo nečakané materiálne výhody (dedičstvo, výhra v lotérii?).

Nezabudnite však na striedmosť vo výdavkoch a uvedomte si svoje finančné priority. Investície v tomto období môžu byť mimoriadne výnosné, ale nezabudnite dôkladne preskúmať riziká.

Zdravie a pohoda

Pokiaľ ide o zdravie Váh, druhá polovica mája prináša možnosť zmeniť svoje stravovacie návyky. Je to vhodný čas na to, aby ste začali so zdravou stravou, začali piť bylinky alebo variť domáce jedlá – všetko sa vám podarí a budete mať čas na kulinárske výzvy. Energiu, ktorou oplývate, venujte športu a vo chvíľach odpočinku sa venujte joge alebo meditácii. Každá činnosť bude teraz pre vás zdrojom potešenia a uspokojenia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú to najzábavnejšie znamenia zverokruhu. Majú veľký zmysel pre humor

Má váš partner toto meno? Gratulujeme, ste šťastná žena


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Úspech v každej oblasti. Jún bude patriť týmto znameniam zverokruhu

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio). Veríte, že postavenie hviezd ovplyvňuje váš život, určuje úspechy a pozitívne udalosti? Blíži sa jún a s ním…

Patrí medzi najstaršie mená na svete. Na Slovensku je tretím najfrekventovanejším ženským menom

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BestPhotoStudio). Môže sa zdať, že najstaršími menami na svete sú Adam a Eva, veď to boli prví ľudia. Je…

Denný horoskop na pondelok – 20. mája

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 20. mája. Baran bude povýšený. Býk stratí motiváciu.  A čím vás prekvapí pondelok? Prečítajte si…

Snívate o behaní? Skontrolujte, či beh nie je únikom od povinností

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/KieferPix). Snívalo sa vám niekedy o tom, že beháte? Sen s týmto motívom je plný dynamiky a nesie v…

Sníva sa vám, že chodíte bosý? Dávajte si pozor!

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Elizaveta Galitckaia). Chôdza naboso vo sne môže byť znakom šťastia a darenia sa. V závislosti od kontextu môže znamenať…

Auto Trendy

Toyota testuje nové palivo. Už nejde o vodík

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Dve spoločnosti - Toyota a Chevron - vyvinuli nový typ benzínu, ktorý sa v súčasnosti testuje vo vozidlách Toyota. Jeho cieľom je znížiť emisie CO2…

Opel Frontera - oznámené podrobnosti motora

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Vieme, že Opel Frontera je nový crossover, ktorý nahradí model Crossland. Vieme tiež, že má veľký kufor a má byť nadmieru praktickým vozidlom. Teraz už…

„Trikrát horšie“. Rusi konečne povedali pravdu o čínskych autách

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Ruský trh, ktorému dominujú čínske značky, začína pociťovať dôsledky politiky. Ukazuje sa, že autá z ríše stredu nie sú také dobré, ako by sa mohlo…

Výroba batérií v Európe namiesto v Číne, by ušetrila toľko CO2, koľko ročne vyprodukuje Česká republika

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Podľa analýzy Transport & Environment by presunutie reťazca výroby batérií z Číny do Európy mohlo mať veľký prínos pre životné prostredie. Úspora emisií CO2 by…

Jediné elektrické Bugatti, ktoré si aj tak nekúpite. Má viac ako 13 koní a vzdáva hold 100 rokov starému modelu

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Počet konských síl sa rozhodne hodí k názvu. Baby II Type 35 Centenary Edition vzdáva hold modelu Type 35, ktorý v roku 2024 oslávi 100.…

Smrť iránskeho prezidenta. K dispozícii sú zábery z posledných okamihov letu

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Iránska televízna stanica zverejnila video, ktoré zachytáva posledné okamihy letu vrtuľníka s Ebrahimom Raisim na palube. Zverejnené video má niekoľko sekúnd. Stroj, na ktorého palube…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov