Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop na štvrtok – 9. mája

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr). Denný horoskop na 9. mája. Baran sa s niekým dostane do konfliktu. Býk bude odhalený. Čo prinesie štvrtok pre vaše znamenie zverokruhu? Prečítajte...

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr).

Denný horoskop na 9. mája. Baran sa s niekým dostane do konfliktu. Býk bude odhalený.

Čo prinesie štvrtok pre vaše znamenie zverokruhu? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na štvrtok – 9. mája. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr

Denný horoskop – Baran


Baran sa s niekým dostane do konfliktu. Nebude to ťažké, najmä preto, že od rána prejavujete skôr bojovný postoj. Najhoršie je, že sa vôbec nebudete snažiť situáciu zmierniť, len ju ešte viac rozdúchate. To zase nebude najlepší nápad.

Denný horoskop – Býk


Býk bude odhalený. Niekto prezradí vaše tajomstvo a vy sa budete chvíľu cítiť úplne stratení. Nanešťastie to urobí niekto, komu ste doteraz bezvýhradne dôverovali. Môže to pre vás byť dosť veľká rana.

Denný horoskop – Blíženci


Blíženci dostanú dodatočnú finančnú injekciu. Budete z toho prekvapení a potešení, pretože v poslednom čase ste mali málo peňazí. Možno vám to umožní uskutočniť dôležitý nákup, ktorý ste si doteraz nemohli dovoliť.

Denný horoskop – Rak


Rak sa topí v dokumentoch. Budete sa musieť zaoberať papiermi, ktorým nie celkom rozumiete. Ak nechcete urobiť nejaký fatálny prešľap, radšej požiadajte o pomoc ľudí, ktorí sú skúsenejší ako vy.

Denný horoskop – Lev


Lev sa musí odhodlať k rozhodnutiu. Ak to neurobíte, budete veľmi ľutovať svoju nerozvážnosť. Pre tento jediný raz sa sústreďte a venujte sa naplno činnosti, ktorú podnikáte. Inak z toho nič nebude.

Denný horoskop – Panna


Panna bude túžiť po zmene. Tento štvrtok bude ideálny na dosiahnutie pokroku v pracovnom i osobnom živote. Možno je čas hodiť niektoré veci za hlavu a už sa neohliadať späť? Berte do úvahy fakt, že nie každý má rovnakú možnosť ako vy.

Denný horoskop – Váhy


Váhy sa stretnú s niekým zaujímavým. Táto osoba vás bude fascinovať natoľko, že nebudete schopní myslieť na nikoho iného. Skúste si pre ňu nájsť miesto vo svojom živote – zistíte, že ju naozaj potrebujete.

Denný horoskop na 9. mája.
Foto: shutterstock/Sandra Matic

Denný horoskop – Škorpión


Škorpión sa potrebuje stretnúť so svojou rodinou. Len tak sa dozviete o problémoch, ktoré trápia vašich blízkych. Možno ste v poslednom čase trochu zanedbávali svoje rodinné vzťahy a teraz vás to môže mrzieť. Je čas napraviť svoje chyby.

Denný horoskop – Strelec


Strelci dnes dostanú veľkú podporu. Vaši priatelia uznajú, že vaša nálada dnes nie je najlepšia, a urobia všetko pre to, aby ste sa cítili lepšie. Nemôžete večne schovávať hlavu do piesku – naberte odvahu a úprimne sa porozprávajte s tými, ktorým na vás naozaj záleží.

Denný horoskop – Kozorožec


Kozorožec prijme nejakú výzvu. Je to vaša prvotina, takže vás určite čaká značné vzrušenie. Len si dajte pozor, aby vás eufória neoslepila a snažte sa používať zdravý rozum. Samozrejme, pomôže vám aj našepkávanie intuície.

Denný horoskop – Vodnár


Vodnári zistia, že ich činy začnú prinášať ovocie. Budete sa cítiť hrdí na to, čo robíte a aj ostatní začnú vidieť výsledky vašej práce. Zvážte, čo ešte môžete vo svojom živote zlepšiť.

Denný horoskop – Ryby


Ryby sa budú snažiť s niekým vychádzať. Je najvyšší čas, pretože o pár dní by mohlo byť neskoro. Skúste sa zamyslieť nad tým, čo ešte stojí za zmenu, aby ste si nasledujúce týždne spríjemnili.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú to najzábavnejšie znamenia zverokruhu. Majú veľký zmysel pre humor

Ľudia narodení v týchto znameniach sú géniovia. Ste na tomto zozname?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Sníva sa vám, že chodíte bosý? Dávajte si pozor!

20.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Elizaveta Galitckaia). Chôdza naboso vo sne môže byť znakom šťastia a darenia sa. V závislosti od kontextu môže znamenať…

Tieto znamenia zverokruhu vás rozpália. Vládne im živel ohňa

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/stockfour). Znamenia zverokruhu sú riadené štyrmi živlami. Tie, ktorých patrónom je oheň, majú ohnivú povahu. Stojí za to vedieť,…

Narodili ste sa v máji? Váš mesiac narodenia o vás vypovedá viac, ako si myslíte

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Narodili ste sa v máji? Ak áno, vyznačujete sa pozitívnym prístupom k životu. Kamkoľvek prídete, získate si…

Tieto znamenia zverokruhu zažijú v máji veľkolepé zmeny. Ste na zozname?

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc). Máj bude pre niektoré znamenia zverokruhu výnimočný. Hoci sme už v druhej polovici mesiaca, stále je plný…

Ženy s týmito menami sú krásne osobnosti. Patríte medzi ne?

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc). Meno, ktoré nosíte, môže ovplyvniť vašu osobnosť, charakter a osud. Niektoré mená sa považujú za šťastné, iné…

Auto Trendy

Farebné bodky a pruhy na pneumatikách sú dôležitou informáciou. Viete, čo znamenajú?

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Pri kúpe nových pneumatík mnohí ľudia venujú pozornosť farebným pruhom na povrchu pneumatiky. Zaujíma ich, čo znamenajú a či majú nejaký význam pre používanie pneumatiky.

Z noci sa zrazu stal deň. Nezvyčajný jav zachytený v Portugalsku

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Obyvateľov Portugalska v noci vyľakal nezvyčajný jav. Na oblohe bolo vidieť nezvyčajne jasný pruh a o chvíľu neskôr sa obloha rozžiarila, akoby bol deň.

Tragické správy z Maďarska. Motorový čln narazil do výletnej lode

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Služby v Budapešti stále pátrajú po piatich nezvestných osobách, ktoré sa v sobotu zrazili na Dunaji s výletnou loďou. Doteraz sa našli telá jedného muža…

Iránsky prezident a šéf diplomacie sú mŕtvi. Zahynuli pri havárii vrtuľníka

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Prezident Ebrahim Raisi a šéf iránskej diplomacie Hosejn Amir Abdollahijan zahynuli pri havárii vrtuľníka. Informáciu agentúre Reuters poskytol predstaviteľ iránskej štátnej správy a šéf iránskeho…

Poškriabali ste niekomu auto a nechali tam svoje telefónne číslo? To zaručuje problémy

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Priznanie chyby a prevzatie zodpovednosti by malo byť normou. Nie každý má však občiansku odvahu priznať sa napríklad k poškriabaniu cudzieho auta na parkovisku. Čo…

Pite, ale neopíjajte sa. Vychutnajte si drink bez nepríjemných následkov

20.5.2024 Redakcia Auto trendy - Vedci vyvinuli inovatívny gél, ktorý bráni alkoholu dostať sa do krvného obehu a poškodiť pečeň. To znamená, že si môžete vychutnať svoj obľúbený nápoj bez…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov