Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Kľúčová číslica v dátume narodenia. Odhaľuje o vás pravdu

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ekaterina Jurkova). Deň v mesiaci, v ktorom sme sa narodili, má veľký vplyv na to, akí sme. Vibrácie čísel obsiahnutých v dni nášho narodenia...

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ekaterina Jurkova).

Deň v mesiaci, v ktorom sme sa narodili, má veľký vplyv na to, akí sme. Vibrácie čísel obsiahnutých v dni nášho narodenia určujú naše silné a slabé stránky. Aké je vaše poslanie v živote?

Vibrácie čísel obsiahnutých v dni nášho narodenia určujú naše silné a slabé stránky.
Foto: shutterstock/Ekaterina Jurkova

1

Ľudia narodení v prvý deň mesiaca sú individualisti, rodení vodcovia a veľmi silné osobnosti. Majú nesmierne veľa energie, cenia si nezávislosť a slobodu rozhodovať o sebe. Silná osobnosť a množstvo energie z nich robia vynikajúcich vodcov. Dobre pracujú aj sami, pretože majú v sebe veľa egocentrizmu.

2


Sú srdečné a priateľské, majú veľmi rady ľudí. Napĺňa ich rodina a priatelia; táto oblasť života je pre nich absolútnou prioritou. Vyznačujú sa veľkou empatiou, ochotou pomôcť a starostlivosťou. Sú srdečné, jemné a taktné.

3


Ak ste sa narodili v tretí deň mesiaca, máte v sebe charizmu a tajomnosť, ktorá ľudí priťahuje. Nechýbajú vám umelecké schopnosti ani manuálne nadanie. Ste tvorivý, nápaditý a veľmi kreatívny človek. Viete, ako riešiť problémy a úspešne vychádzať z konfliktov.

4


Ste usilovní, pracovití, sústredení a dôveryhodní. Ostatní ľudia už z diaľky cítia, že sa na vás môžu spoľahnúť, preto vás radi požiadajú o pomoc a podporu. To všetko znamená, že ste vždy obklopení ľuďmi a vždy máte čo robiť.

5


Narodení v piaty deň mesiaca sú ľudia s bohatou a pestrou osobnosťou – farebné vtáky a spoločenské duše. Fascinujú ostatných a vždy zostávajú stredobodom ich pozornosti. Milujú cestovanie, dobrodružstvo a pestrý život. V ich spoločnosti sa nikdy nebudete nudiť!

6


Neznášajú samotu a robiť čokoľvek osamote je pre nich skutočné utrpenie. Ich životným osudom je nájsť si druhú polovičku a vytvoriť si s ňou vzťah plný podpory a porozumenia. To sa im darí naozaj dobre! Dokážu presne čítať emócie druhej polovičky a sú empatickí a milujúci.

7


Ak je sedmička dňom vášho narodenia, ste bystrí a intelektuálni. Máte prísnu, analytickú myseľ, ste skvelý pozorovateľ a zo svojich pozorovaní dokážete vyvodiť skutočne presné závery. Rozhodujete sa pomaly, dlho a dôkladne premýšľate, ale nič nerobíte unáhlene. Máte intuíciu a nos na ľudí.

Ak je sedmička dňom vášho narodenia, ste bystrí a intelektuálni.
Foto: shutterstock/Kateryna Onyshchuk

8


Ste individualista a rodený vodca. Najlepšie pracujete sami, pretože iní ľudia vás často sklamú a otravujú. Hovoríte, čo si myslíte a nie ste obzvlášť diplomatický. Niekedy mávate nekontrolovateľné záchvaty hnevu a máte sklon k príliš vyvinutému egu.

9


Ľudia narodení deviaty deň v mesiaci sú veľmi citliví, starostliví, súcitní a veľmi ochranárski. Sú tiež tolerantní a chápaví. Žiaľ, táto citlivosť má aj svoje slabé stránky: všetky kritické poznámky a neúspechy prežívajú ťažko a dlho.

10


Ste vizionár a nechýbajú vám vodcovské schopnosti. Radi robíte veci, ktoré sú dôležité a viditeľné, chcete zmeniť svet, ovplyvniť životy iných, dosiahnuť úspech, byť chválený. Ak musíte vyvažovať riziká, nemáte s tým problém.

11

Vystihuje vás trpezlivosť, oddanosť a tvrdá práca. Ste prirodzený učiteľ a vo vašej prítomnosti ostatní akceptujú to, čo vravíte. No mali by ste mať na pamäti, že nemôžete všetko vedieť a stále sa musíte vzdelávať. Vo vzťahoch hľadáte dôveru a preto nebudete strácať čas s niekým, kto podľa vás nespadá do vašich ideálov.

12


Ste človek plný elánu a dobrej energie, ktorá vás poháňa po celý život. Ste rešpektovaný a uznávaný, svoj entuziazmus využívate na dobré účely a meníte životy ľudí okolo seba. Ak vás však niekto tvrdo udrie, dokážete sa – s rovnakou energiou – bez milosti pomstiť.

Ľudia narodení dvanásty deň v mesiaci sú plný elánu a dobrej energie, ktorá ich poháňa po celý život.
Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

13


Ste mimoriadne ambiciózny, pracovitý, cieľavedomý a odhodlaný človek. Ak si stanovíte nejaký cieľ, s veľkou pravdepodobnosťou sa vám ho skôr či neskôr podarí dosiahnuť. Ste skutočným majstrom sebadisciplíny a ostatní to na vás veľmi obdivujú.

14


Máte povahu cestovateľa. Máte radi zmeny, stále nové miesta a ľudí. Aj v prenesenom význame – neunavujú vás nové okolnosti, nehneváte sa na osud, keď sa zrazu všetko okolo vás zmení. Ste zmierení s tým, že život je proces a nekonečná zmena. Ak sa veci okolo vás stanú príliš pokojnými a predvídateľnými – cítite sa zle.

15


Ste človek plný životodarnej sily, čo k vám priťahuje ľudí, ktorí sa radi vyhrievajú na vašej žiari a dobrej energii. Máte veľkú schopnosť očariť, hypnotizovať a zvádzať – doslova i obrazne. S radosťou podporujete svojich blízkych v ťažkých chvíľach.

16


Fascinujú vás veľké a významné záležitosti, ktoré zapájajú vašu predstavivosť silnejšie ako každodenný, bežný život a jeho problémy. Máte radi podniky s rozmachom; ak vás niečo hlboko fascinuje, vložíte do toho veľa srdca a fantázie. Nemáte problém bojovať a súťažiť za dôležitú vec.

17


Máte fascinujúcu povahu a veľkú predstavivosť. Mnohí ľudia vás uznávajú ako výnimočnú osobnosť a riadia sa vašimi rozhodnutiami a názormi. V tejto úlohe sa cítite dobre za predpokladu, že sa k vám správajú ako k skutočnému vodcovi, dokážete usmerňovať ostatných, ale nemusíte rešpektovať žiadnych nadriadených ani autority, ktoré sú nad vami.

18


Baví vás starať sa o iných ľudí a zlepšovať ich život. Radi tiež inšpirujete, vzdelávate a stimulujete. Dokážete slúžiť druhým a najlepšou odmenou pre vás je, keď vás rešpektujú a uznávajú a keď vás považujú za autoritu.

19


Ste rodený víťaz, ktorý prechádza životom ako búrka. Ľudia okolo vás veria, že na čokoľvek siahnete, okamžite to premeníte na zlato. Úspech dokážete dosiahnuť nielen vďaka tvrdej práci, ale aj vďaka svojmu veľkému osobnému šarmu, ktorý vám otvára takmer všetky dvere.

20


Ste človek so silnou empatiou a intuíciou. V živote sa vyhýbate dobrodružstvám a excesom. Ste ponorený do vlastného vnútra, zameraný na rozjímanie, pokojný a vyrovnaný. Vyžaruje z vás pokoj a harmónia, ktoré vaši blízki oceňujú. Niekedy vám chýba odvaha.

21


Ste mimoriadne všestranný človek a ste obdarení mnohými talentami. Máte široké vedomosti o svete. Zaujímate sa o širokú škálu problémov a výrazne sa angažujete aj v živote iných ľudí. Máte dobré vzťahy s okolím, ste obľúbený a uznávaný. Ľudí okolo seba často organizujete, združujete ich pre určitú vec alebo cieľ. To je váš dar.

Ľudia narodení dvadsiaty prvý deň v mesiaci sú mimoriadne všestranní a obdarení mnohými talentami.
Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

22


Dokonalá rovnováha medzi srdcom a rozumom je tajnou zbraňou ľudí narodených v tento deň. Práve z nej čerpáte veľkú silu a odhodlanie do života. Pre vás jednoducho neexistujú nemožné veci ani beznádejné prípady. Máte v sebe kopec sily.

23


Máte charizmu a magnetickú, trochu záhadnú osobnosť. Ste rodený aktivista, komunitný pracovník, človek, ktorý sa zapája do všetkého, čo robí, všíma si výzvy okolo seba a problémy ľudí, ktorí žijú vedľa neho. Práve pomoc druhým vám dodáva životnú silu.

24


Ste stvorení na to, aby ste sa stali opatrovateľom a mentorom. Okamžite obklopíte ľudí okolo seba starostlivosťou a láskou a okamžite sa snažíte zmeniť ich život k lepšiemu a menej komplikovanému. Ostatní to oceňujú… alebo nie. Niekedy vás bez milosti a do špiku kostí využívajú, alebo sa vzbúria a považujú vás za niekoho, kto je precitlivený a príliš starostlivý.

25


Pôsobíte dojmom introverta, človeka ponoreného do vlastných myšlienok a zážitkov, vzdialeného od ľudí a udalostí. Ceníte si pokoj a ticho a radi čítate, premýšľate a učíte sa. Radi sa s ľuďmi delíte o svoje vedomosti a skúsenosti, hoci sa zdráhate odhaliť im svoje pocity.

26


Ste silná osobnosť a viete, čo od života chcete. Ste rozhodný a konkrétny človek a radi máte všetko pod kontrolou, čo vás niekedy zneisťuje a unavuje. Zvyčajne dosiahnete to, čo chcete. Ak sa rozhodnete spolupracovať s inými, robíte to len za svojich vlastných podmienok. Vy ste zodpovední, vy rozhodujete.

27


Ste človek, ktorý len zriedka podlieha emóciám. Každý, aj ten najmenší problém dokážete dôkladne analyzovať, rozobrať a potom sa podľa toho rozhodnúť. Ceníte si rovnosť a spravodlivosť a budete za ne bojovať, kým nestratíte dych, bez ohľadu na náklady a dôsledky.

28


Ste vynikajúci hráč, rád riskujete a ste rodený víťaz. Milujete výzvy a balansovanie na hrane. Robíte všetko pre to, aby vo vašom živote nikdy nechýbali výzvy. Ak z nich vyjdete ako víťaz, ste najšťastnejší. Ak prehráte, príliš dlho sa tým nezaoberáte. Jednoducho idete ďalej!

29 deň v mesiaci – zaujíma vás všetko, čo súvisí s duchovnom, tajomstvom a nadprirodzenými silami.
Foto: shutterstock/Stanislaw Mikulski

29


Zaujíma vás všetko, čo súvisí s duchovnom, tajomstvom a nadprirodzenými silami. Vaše okolie vás vníma ako sprievodcu hodného nasledovania. Táto úloha vám vyhovuje – cítite sa dobre ako liečiteľ, vodca, mentor. Keď vás niekto požiada o pomoc alebo radu, ste jednoducho najšťastnejší.

30


Tvojím osudom je robiť veľké a významné veci. Ste rodený diplomat a rečník, milujete, keď vás ostatní so záujmom počúvajú a pod vaším vplyvom menia svoje názory. Ste charizmatický, zaujímavý a priťahujete ľudí svojou osobnosťou, srdečnosťou a osobným šarmom. Máte aj umelecké sklony.

31


Ste človek, ktorý sa pevne drží pri zemi. Ak niečo sľúbite, dodržíte slovo; ak niečo naplánujete, vďaka vašej rozhodnosti sa to aj uskutoční. Ste tvorivý, pracovitý, odhodlaný. Niekedy vám chýba spontánnosť, ale dá sa na vás spoľahnúť ako na málokoho iného.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jarná láska príde k dvom znameniam zverokruhu. Májové slnko konečne zohreje ich srdcia

Aká je vaša životná cesta? Vypočítajte si osud podľa dátumu narodenia


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Tieto znamenia zverokruhu sú najviac plytvajúce. Šetrenie je pre nich skutočným utrpením

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Pre mnohých ľudí je sporenie skutočnou výzvou. Aj keď zarábajú veľa peňazí, nedokážu si na sporiaci účet…

Aké farby sa hodia k znameniam zverokruhu? Tieto farby prinášajú šťastie a najlepšie odrážajú ich charakter

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sergiy Katyshkin). Farby môžu mať pozitívnu energiu, ktorá posilňuje jednotlivé znamenia zverokruhu. Prinášajú veľa šťastia, radosti a pomáhajú zvládať…

Denný horoskop na sobotu – 18. mája

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr). Denný horoskop na 18. mája. Baran získa nové skúsenosti. Býk pocíti úľavu. A čím vás prekvapí sobota?…

Tieto číslice sú najsilnejšie a predstavujú úspešných ľudí! Skontrolujte, či ich máte v dátume narodenia

17.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Každé číslo v numerológii nesie špecifickú vibráciu. Vďaka tomu je každé z nich svojím spôsobom jedinečné a označuje…

Meno romantickej ženy s umeleckými schopnosťami. Aké ďalšie povahové črty sa za ním skrývajú?

17.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Look Studio). Bianka je inteligentná žena s umeleckou dušou, meno, ktoré ilustruje ženy, ktoré sú kreatívne, ale zároveň silné…

Auto Trendy

Cyklista v Prahe zbil matku finalistky Miss. Žena zraneniam podľahla. Muž má dostať podmienku

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Finalistka Miss Českej republiky Vanesa Červová zdieľala na Instagrame príspevok, v ktorom opísala tragický príbeh smrti svojej matky. Tá utrpela vážne zranenia pri prudkej zrážke…

Tisíce protestujúcich pred továrňou Tesla. Požadujú jedno

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Ďalší protest sa konal pred nemeckou továrňou Tesla a zúčastnili sa ho tisíce ľudí. Rovnako ako predtým demonštranti požadovali, aby Elon Musk zmenil svoje rozhodnutie…

Vezmite si do auta uterák. Tento trik by mal poznať každý vodič. Otravný problém zmizne

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Uterák na palubnej doske je jeden z trikov, ktorý už mnohí vodiči v južnej Európe používajú. Tento patent funguje obzvlášť dobre počas horúcich dní. O…

Ako sa zbaviť chrobákov a mušiek prilepených na čelnom skle a kapote. Existuje dokonalá metóda?

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na jar a v lete robia mušky, čmeliaky a iné "mušky" vodičom a motocyklistom problémy. Tu sa dozviete, ako sa môžete zbaviť chrobákov prilepených na…

Senzácia! Mazda CX-80 je až na 90 % na výber s turbodieselom.

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Mazda CX-80 sa práve dostala do EU cenníkov. Ešte pred tým, ako Japonci oznámili jej cenu, sa však až 90 % zákazníkov rozhodlo pre dieselovú…

Volkswagen spúšťa predobjednávky na nový Golf GTI

18.5.2024 Redakcia Auto trendy - Volkswagen otvoril predobjednávky na nový Golf GTI. Modernizovaná verzia nemeckého hot hatchu má teraz vyšší výkon.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov