Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop na pondelok – 29. apríla

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Fotto: Shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 29. apríla. Baran sa musí naučiť hovoriť o svojich pocitoch. Býk bude pozorovaný. A čo urobí pondelok s vaším znamením...

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Fotto: Shutterstock/Dzhulbee).

Denný horoskop na 29. apríla. Baran sa musí naučiť hovoriť o svojich pocitoch. Býk bude pozorovaný. A čo urobí pondelok s vaším znamením zverokruhu? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na pondelok – 29. apríla. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Fotto: Shutterstock/Dzhulbee

Denný horoskop – Baran


Baran sa musí naučiť hovoriť o svojich pocitoch. Len tak dáte ostatným najavo, že to s nimi myslíte vážne a nikomu nechcete ublížiť. Tešte sa z toho, čo vám osud doprial a nerozčuľujte sa nad neúspechmi, dokonca ani nad tými, ktoré trvajú dlhšie ako chvíľu.

Denný horoskop – Býk


Býk dnes bude pozorovaný. V rozpore s vašou predpoveďou sa vám zrazu dostane pozornosti niekoho skutočne vplyvného. Budete prekvapení, ale z úst tejto osoby si vypočujete nejeden kompliment. Možno práve to vám zvýši sebavedomie.

Denný horoskop – Blíženci


Blíženci sa zamerajú na svoj súkromný život. Namiesto toho, aby ste sa starali o prácu, budete stále myslieť na svoj vzťah s druhou polovičkou. Myslíte si, že je najvyšší čas posunúť veci na vyššiu úroveň. Otázka znie, či to chce aj ona?

Denný horoskop – Rak


Rak sa cíti znudený. Je veľmi možné, že miesto, na ktorom sa nachádzate, vás veľmi unavilo. Preto je načase poobzerať sa po novom, ktoré by vás napĺňalo. Je tiež možné, že vás vaša práca nerobí šťastnými. Možno je najvyšší čas premýšľať o zmene.

Denný horoskop – Lev


Lev bude viac ako šokovaný. Množstvo zvláštnych udalostí, ktoré sa budú diať práve tento pondelok, vás bude nútiť k prudkým reakciám. Nemôžete sa takto prejaviť pred všetkými vo svojom okolí, inak sa pohádate s niekým, s kým máte už dlho dobrý vzťah.

Denný horoskop – Panna


Panny sa ocitnú v nepríjemnej situácii. Zrazu budete nútení urobiť ťažké rozhodnutia, ktoré ste doteraz nerobili. Ak chcete veci dotiahnuť do konca, nemôžete sa vzdať.

Denný horoskop – Váhy


Váhy si potrebujú oddýchnuť od každodenného života. Nie je to tak, že môžete robiť všetko, pretože je to pre vás pohodlné a nenútené. Možno je čas zaviesť nejaké nezvyčajné prvky. Nemôžete stále opakovať to isté dokola, až kým vás to nezačne nudiť.

Denný horoskop na 29. apríla.
Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr

Denný horoskop – Škorpión


Škorpión sa dnes nebude môcť sústrediť na svoje povinnosti. Pondelok vás zavalí novými problémami, ktoré vás môžu začať zaťažovať. Budete potrebovať podporu, inak by ste nemuseli všetko zvládnuť. Dávajte si tiež pozor na to, čo komu hovoríte. Niekto môže chcieť odhaliť vaše tajomstvá.

Denný horoskop – Strelec


Strelci sa budú cítiť podvedení niekým, komu mohli vždy dôverovať. Ukáže sa, že istá osoba vás už dlho klame a tvári sa ako váš spojenec. Budete musieť prehodnotiť niekoľko vecí.

Denný horoskop – Kozorožec


Kozorožci začnú pondelok výbornou správou. Vaše úsilie konečne prinesie očakávané výsledky. Dostane sa vám pochvaly, ktorú si zaslúžite. Je možné, že sa výrazne zlepší vaša finančná situácia.

Denný horoskop – Vodnár


Vodnár sa dnes sústredí na citové záležitosti – všetko ostatné prestane byť dôležité. Na svojej ceste môžete stretnúť niekoho, kto vám úplne zamotá hlavu. Na konci dňa vás čakajú aj výborné správy.

Denný horoskop – Ryby


Ryby budú konať dosť chaoticky, čo vás dostane do väčších problémov. Budete mať pocit, že sa vám všetko začína vymykať spod kontroly. Ak potrebujete podporu, požiadajte o ňu niekoho v znamení Panny.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu sú najúprimnejšie. Neklamú a sú oddanými priateľmi

Tieto znamenia zverokruhu majú šiesty zmysel. Vďaka ich brilantnej intuícii je život pre nich oveľa jednoduchší


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Biele šaty v sne. Zistite, či niekto spochybňuje vašu dôveryhodnosť

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Daxiao Productions). Biele šaty sú symbolom čistoty, nevinnosti a dobra. Napriek tomu môže mať tento motív v sne úplne…

Čo by znamenia zverokruhu nemali jesť? Veľký stravovací horoskop

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Jednotlivé znamenia zverokruhu majú odlišný prístup k jedlu, diétam a hodovaniu pri stole. Niektorí radi experimentujú s…

Odhaľme top mužské vlastnosti podľa znamenia zverokruhu

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Pri pohľade na tieto opisy si želáme, aby sa chlapi skladali len z týchto skvelých vlastností. Každé znamenie…

Denný horoskop na utorok – 14. mája

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuuterstock/Algernon77). Denný horoskop na 14. mája. Blíženca čaká nepríjemný rozhovor. Rak sa bude cítiť prenasledovaný. Ako bude vyzerať váš…

Týždeň v bohatstve alebo s utiahnutým opaskom? Prezradíme vám, čo vás čaká

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Čo môžeme očakávať vo finančných otázkach v období od 13. do 19. mája? Nahliadnite nižšie a pozrite…

Auto Trendy

Odpruženie vozidla: konštrukcia. Aké sú systémy odpruženia v osobných automobiloch?

15.5.2024 Redakcia Auto trendy - Odpruženie vozidla má významný vplyv na bezpečnosť jazdy a pohodlie vodiča a cestujúcich, preto musí spoľahlivo fungovať za všetkých podmienok. V súčasnosti sa v automobiloch…

Ak vodič urobí nezákonný predbiehací manéver, ste povinní ho pustiť pred seba?

14.5.2024 Redakcia Auto trendy - Pri predbiehaní je predbiehaný vodič povinný nezrýchľovať. Ale ak vás vodič predbieha nezákonne, ste stále povinný nechať ho predbehnúť?

Nasaďte si rukavice a nalejte trochu. Špinavé čalúnenie bude ako nové. Mastné škvrny zmiznú ako na dlani

14.5.2024 Redakcia Auto trendy - Ako odstrániť škvrny na čalúnení auta? Ak tradičné a domáce prostriedky nefungujú, existuje ďalšie riešenie. Mastné škvrny od oleja alebo mastnoty zmiznú bez stopy.

Zabavujú autá za prekročenie rýchlosti. Nie je to výsledok, ktorý očakávali

14.5.2024 Redakcia Auto trendy - V Rakúsku už viac ako dva mesiace platí zákon, ktorý umožňuje zabaviť auto za prekročenie povolenej rýchlosti. Doteraz bolo takto pokutovaných len málo vodičov, ale…

Neočakávaný problém s novými autami. Môžu byť karcinogénne

14.5.2024 Redakcia Auto trendy . Nové vozidlá sú vytvorené tak, aby boli výrazne bezpečnejšie ako ich predchodcovia. Ukazuje sa však, že sa to nedarí na všetkých úrovniach. Dôvodom sú zastarané…

Cesta na Mars za 60 dní. NASA sa rozhodla pre revolučný projekt

14.5.2024 Redakcia Auto trendy - V súčasnosti trvá cesta na Mars niekoľko mesiacov, ale NASA hľadá spôsob, ako ju skrátiť. V blízkej budúcnosti môže takýto let trvať len 60 dní.…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov