Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Tipy, Zaujímavosti,

Do chladničky vložte bublinkovú fóliu. Tento trik vám uľahčí život

27.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Bublinková fólia sa používa najmä pri balení balíkov. Ukazuje sa však, že to nie je jej jediné použitie. Dobrý nápad je napríklad...

27.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Bublinková fólia sa používa najmä pri balení balíkov. Ukazuje sa však, že to nie je jej jediné použitie. Dobrý nápad je napríklad umiestniť ju do chladničky. Takto si uľahčíte život a môžete ušetriť veľa peňazí. Pozrite sa, prečo by ste mali mať bublinkovú fóliu v chladničke.

Bublinková fólia sa používa najmä pri balení balíkov. Ukazuje sa však, že to nie je jej jediné použitie.
Foto: Súkromný archív

Do chladničky vložte bublinkovú fóliu. Tento trik vám veľmi uľahčí život

Chladnička sa používa na skladovanie potravín, tak prečo by ste v nej mali mať bublinkovú fóliu? Odpoveď vás možno prekvapí. A hoci to znie trochu smiešne, uisťujeme vás, že táto metóda funguje. Odteraz už nebudete vyhadzovať bublinkovú fóliu z balíkov.

Už viackrát sme písali o nesamozrejmých veciach, ktoré sa môžu a dokonca by sa mali uchovávať v chladničke. Okrem kozmetiky a liekov medzi ne patrí napríklad doska na krájanie, špongia alebo krieda. Tá poslúži ako ďalšia polička a pomôže organizovať priestor. Ostatné dva predmety budú naopak pôsobiť ako pohlcovač vlhkosti. Stojí za to vedieť, že káva alebo jedlá sóda v chladničke účinne odstránia nepríjemné pachy. A čo nám pomôže bublinková fólia?

Bublinková fólia vďaka svojej charakteristickej štruktúre pôsobí ako vankúš, ktorý chráni jemné výrobky pred nárazmi a stlačením. Umiestnite na ňu mäkké ovocie a zeleninu, aby zostali dlhšie čerstvé a vyzerali perfektne.

Do bublinkovej fólie môžete zabaliť potraviny alebo ňou jednoducho vystlať police v chladničke. Obe riešenia sú rovnako dobré a účinné.

Existuje ďalší dôvod, prečo je bublinková fólia skvelá do chladničky. Uľahčí nám udržiavanie čistoty spotrebiča
Foto: shutterstock.com/agencies

Existuje ďalší dôvod, prečo je bublinková fólia skvelá do chladničky. Uľahčí nám udržiavanie čistoty spotrebiča. Všetci vieme, že police v chladničke sa často zašpinia a je potrebné ich pravidelne čistiť od zvyškov potravín. A umývanie chladničky zaberie nejaký čas a je pomerne zdĺhavé. Ak však všetko položíte na bublinkovú fóliu, police zostanú čisté. Namiesto čistenia celej chladničky potom stačí vymeniť bublinkovú fóliu. Jednoduché, však?

Bublinková fólia v chladničke ušetrí veľa práce a zabráni plytvaniu potravinami.

Rovnaký patent môžete použiť aj v kuchynských skriniach. Okrem toho by mal byť kus bublinkovej fólie umiestnený aj vedľa drezu. Môžete ho použiť na jemné a bezpečné čistenie povrchov. Jednoducho ho použite namiesto špongie.

Bublinková fólia má aj tepelnoizolačné vlastnosti, takže ju môžete použiť na ochranu ohrievaných alebo chladených výrobkov, aby zostali dlho teplé.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pod plachtu dajte bublinkovú fóliu. Znie to smiešne, ale hneď pocítite rozdiel

Na ďalší nákup do supermarketu si so sebou vezmite bublinkovú fóliu. Budete prekvapení, na čo všetko môže byť užitočné


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Dôkladne premiešajte a naneste na tvár. Domáce prostriedky na redukciu vrások

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/SofikoS). S pribúdajúcim vekom sa potreby našej pleti menia. Najmä po päťdesiatke si mnohé ženy všimnú výrazné zhoršenie stavu…

Pri varení vývaru som urobila veľkú chybu. Ale môjmu manželovi chutil. Teraz to robím inak a je to ešte lepšie

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ungvar). Vývar chutí v každej domácnosti inak. Vplýva na to zelenina a mäso, ktoré sa používajú na jeho prípravu.…

Rozmarín – prírodná cesta k zdravým a hustým vlasom

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dudaeva). Pri hľadaní zložiek, ktoré nám pomôžu starať sa o naše krásne vlasy, zvyčajne zamierime do drogérie. Tam nájdete…

U starej mamy bol vždy jeden v skrini. Zmiešajte s ovocím a vypite, kedy môžete

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Madeleine Steinbach). V minulosti bola výroba vlastného syra na dennom poriadku. Zvyšky srvátky sa preto vždy nachádzali v domoch…

Bývali vo svojom vysnívanom dome. Zrazu: „zhnitý objav.“ Ich životy sa zmenili na nočnú moru

10.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Valmedia). Príbeh Henrika a Tamsin Smithových-Thaudalových opísal britský denník „The Mirror“. Manželský pár s tromi deťmi si konečne splnil…

Auto Trendy

Nové kompaktné SUV značky Kia na prvých snímkach. Môže smelo konkurovať zákazníkom Volva

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Populárna kórejská značka Kia ukázala prvé snímky svojho pripravovaného kompaktného SUV. Oficiálne predstavenie modelu EV3 sa uskutoční už o niečo viac ako dva týždne. Čo…

Spoločnosť BYD uvádza na trh svoj prvý pickup v zahraničí. Na trhu spôsobí rozruch

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant známy výrobou elektrických a hybridných automobilov spúšťa expanziu elektrického pickupu. BYD Shark je odvážny dizajn, ktorý má dobyť globálny trh s pickupmi.

Mercedes triedy S po modernizácii. Všimne si niekto zmeny?

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes triedy S je vlajková limuzína stuttgartského výrobcu. Súčasná inkarnácia triedy S oslávi tento rok svoje štvrté narodeniny. A to znamená jediné: je najvyšší čas…

Musk sa bojí aktivistov. Pred plánovaným protestom zatvorí továreň

10.5.2024 Redakcia Auto trendy . V marci 2024 viedli intenzívne protesty v nemeckej továrni Tesla k osemdňovej odstávke. Tentoraz bude výrobná linka pred demonštráciami ešte stáť, hoci odstávka bude kratšia.

Vladimir Putin dostal novú prezidentskú limuzínu. Aj keď nie úplne novú!

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Auto Vladimira Putina - Auris Senat - prešlo faceliftom. Prvýkrát sa verejnosti ukázal, v deň inaugurácie ďalšieho funkčného obdobia ruského prezidenta. Čo sa zmenilo?

Facelift modelu Rolls Royce Cullinan. Aké zmeny prináša evolúcia britského SUV?

10.5.2024 Redakcia Auto trendy - Rolls-Royce predstavil Cullinan Series II, facelift prvého SUV britského výrobcu. Aktualizácia prináša do modelu Cullinan estetické zmeny a moderné technológie.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov