Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Ktoré znamenia zverokruhu vedia flirtovať? Ako zvádzať podľa znamení zverokruhu?

29.1.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A). Ocitli ste sa niekedy v situácii, keď ste si neboli istí, či s vami niekto flirtuje alebo nie? Aj keď...

29.1.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A).

Ocitli ste sa niekedy v situácii, keď ste si neboli istí, či s vami niekto flirtuje alebo nie? Aj keď ste cítili, že medzi vami existuje napätie, možno ste neboli presvedčení, či ste signály vnímali správne. Zistite, ako flirtujú jednotlivé znamenia zverokruhu.

Ako flirtujú jednotlivé znamenia zverokruhu?
Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A

Dobrou správou je, že astrológia nám môže pomôcť pochopiť signály, ktoré vysiela druhá osoba a ukázať, ako zviesť osobu určitého znamenia zverokruhu.

Znamenie zverokruhu nám poskytuje prehľad o vlastnostiach, správaní a preferenciách osoby, na ktorej nám záleží. Musíme si však uvedomiť, že astrológia nie je veda. Charakteristiky zverokruhu používajme skôr ako zábavu a usmernenie než ako vedeckú analýzu.

Ak chceme správne analyzovať, ako niekto flirtuje, musíme sa zamerať na to, aké má znamenie Mesiaca, nie Slnka. Práve Mesiac usmerňuje naše emócie a je mimoriadne dôležitým prvkom pri pochopení spôsobov flirtovania druhej osoby.

Baran, vášnivé znamenie zverokruhu s ohnivým temperamentom

Baran je vášnivé znamenie zverokruhu s ohnivým temperamentom. Vládne mu horúci Mars, vďaka ktorému je pre neho flirtovanie prirodzené. Ak ste sa niekedy zamysleli nad tým, aké city k vám Baran prechováva a či s vami flirtuje, odpoveď znie: žiadne neprechováva. Ak sa Baranovi páčite a chce s vami flirtovať, budete o tom vedieť. Je to znamenie, ktoré svoje zámery neskrýva.

Keď flirtujete, Baran nemá rád, keď sa príliš rýchlo dostanete k veci. Dvorenie je pre Barana predohrou. Skrátka flirtovanie a ešte raz flirtovanie.

Blíženci majú dar flirtovania

Zo všetkých znamení zverokruhu majú Blíženci najvernejší dar flirtovať. Vládne im komunikatívny Merkúr, takže vždy vedia, čo a kedy povedať.

Blížencov môžete zaujať predovšetkým slovami. Tomuto znameniu so vzdušným živlom vládne intelekt a v jeho prítomnosti to budete musieť robiť aj vy. Buďte prirodzení a vtipní. 

Zaujmite svojho Blíženca a uistite sa, že si nemyslí, že si vás získal, inak sa stiahne! Spomaľte.

Lev má vrodený osobný šarm a sebavedomie

Pre temperamentného Leva je flirtovanie ako životodarný vzduch. Jeho vrodené osobné kúzlo a neodolateľné sebavedomie mu získavajú množstvo obdivovateľov. Ak chcete Leva zviesť, zložte mu kompliment. Jeho oblečenie, správanie, spôsoby, ale nepreháňajte to. Správajte sa ako partner a nenechajte sa ovládať.

Váha má rada diskrétne flirtovanie, je rada obdivovaná

Na rozdiel od ostatných znamení zverokruhu váhy flirtujú veľmi diskrétne. Dokonale ovláda balenie a má svoju vlastnú osvedčenú taktiku. Namiesto toho, aby hrala s otvorenými kartami, predstiera, že je nedostupná.

Váhy sa môžu zamilovať nie do vás, ale do vášho imidžu. Je to pasca. Vzťah vytvorený na tomto základe má len malú šancu na prežitie. Váhy milujú, keď ich niekto zbožňuje, rovnako ako zverokruh Lev rád počúva komplimenty a chválu svojej krásy a šarmu, ale ešte radšej ich rozdáva.

Strelec neflirtuje, pozor, rýchlo sa zamiluje

Strelec má povesť znamenia zverokruhu, ktoré sa veľmi rýchlo zamiluje. Ak sa mu niekto páči,  hneď mu to dá najavo. Nebudete mať žiadne pochybnosti. Tento hráč však dobre pozná rozdiel, medzi láskou a zamilovanosťou. Jedno je isté, so Strelcom je nevinný flirt nepravdepodobný.

Panna rada rozpráva, ale to neznamená, že ju môžete pozvať na druhé rande

Panny sa neuspokoja s prvým lepším sústom. Toto znamenie zverokruhu sa usiluje o dokonalosť a rovnakú dokonalosť očakáva aj od partnera. Je veľmi ťažké ju prečítať. Zámerne vysiela zavádzajúce signály. Ako znamenie pod vplyvom Merkúra miluje konverzáciu, výmenu názorov a vysoko si cení intelekt, konverzácia je základom flirtu a známosti, v prípade Panny ide o veľmi dôležitú záležitosť. Nájdite spoločné body a začnite diskutovať!

Rak vám chce dať svoju lásku, ale môže sa ľahko zľaknúť a zmiznúť z vášho života

Raci snívajú o hlbokom vzťahu. Majú v sebe obrovské množstvo lásky, ktorú chcú naozaj dať druhej osobe. Namiesto toho, aby boli otvorení a úprimní, snažia sa pôsobiť silne alebo dokonca prehnane sebavedome. Boja sa, že im niekto ublíži. Dajte Rakom čas, aby sa vám otvorili. Získajte si ich dôveru. 

Ako zvádzať podľa znamení zverokruhu?
Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc

Kozorožec flirtuje podľa svojich vlastných podmienok; ak nie ste jeho typ, nemá zmysel sa snažiť

Kozorožci sú neuveriteľne vyberaví, pokiaľ ide o výber partnera. Pokiaľ ide o známosti, majú radi sofistikovanosť. Kozorožci môžu tvrdo reagovať, ak sa s nimi niekto začne hrať a dovolí si príliš veľa. Z tohto dôvodu by sa s Kozorožcom malo zaobchádzať opatrne. Flirtovanie pre neho vždy končí tam, kde si sám určí hranicu. Kozorožec dlho hľadá svoj ideál, ktorý musí byť určitého typu. V počiatočnom štádiu spoznávania sa toto znamenie môže zdať príliš rezervované alebo necitlivé.

Škorpión vás môže zastrašiť, ale nevzdávajte sa

Škorpióni sa otvárajú vyvoleným. Musia to byť ľudia s nezlomným charakterom, ktorí sa len tak ľahko nevzdávajú. Hoci Škorpión na rande pôsobí odmerane v skutočnosti sa celý čas snaží rozhodnúť, či mu niekto stojí za jeho drahocenný čas. Nenechajte sa odradiť sarkazmom a sebavedomím tohto znamenia zverokruhu. Keď vás Škorpión miluje, je to láska až za hrob.

Býk vás bude zvádzať, ale zviesť sa nechá len vtedy, ak s vami vidí budúcnosť

Býci sú známi svojou vytrvalosťou. Zvyčajne im nerobí problém získať si osobu, ktorú si vyhliadli. Muži Býci skladajú komplimenty, štedro nimi obdarúvajú svoje vyvolené a dámy narodené v znamení Býka sú milé, zvodné a očarujúco sexy. Treba si však uvedomiť, že Býk rád žartuje a flirtuje, čo však neznamená, že to berie vážne. Býci stoja pevne na zemi a do trvalých vzťahov vstupujú len s ľuďmi, ktorých majú naozaj radi. Pre Býka láska nie je hra.

Vodnár bude flirtovať s kýmkoľvek, nie je to nič osobné

Vodnári sú rodení flirtujúci a baliaci umelci. Sú rovnako milí a priateľskí ako Váhy, ale pokiaľ ide o lásku, sú nezávislí a originálni. Vodnár bude flirtovať s kýmkoľvek vo svojom okolí, pretože je to jeho spôsob bytia. Flirtovanie Vodnára, nemožno brať osobne alebo ako náznak niečoho vážneho. Budovanie vzťahu s Vodnárom je namáhavá práca a najlepšie je začať priateľstvom.

Ryby sú vo flirtovaní pomerne priame, tu budú fungovať tradičné techniky

Každá Ryba má rada flirtovanie, zoznamovanie, zvádzanie, atmosféru romantiky a niečoho tajomného. Je náchylná na ovplyvňovanie a ľahko sa nechá ovplyvniť návrhmi a presviedčaním, preto ju možno považovať za naivnú a dôverčivú. Pri komplimentoch Rybám buďte úprimní a váš vzťah sa pravdepodobne rýchlo vyvinie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú to najzábavnejšie znamenia zverokruhu. Stále v dobrej nálade

Pre tieto znamenia zverokruhu môže byť ťažké nadviazať vzťah. Sú na inej vlnovej dĺžke


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov