Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Manželstvo, Zaujímavosti,

Najlepšie mužské vlastnosti podľa znamenia zverokruhu

31.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/NoName_13). Pri pohľade na tieto opisy si želáme, aby muži tvorili iba tieto skvelé vlastnosti. Zistite, aké dobré veci sa vám stanú od muža...

31.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/NoName_13).

Pri pohľade na tieto opisy si želáme, aby muži tvorili iba tieto skvelé vlastnosti. Zistite, aké dobré veci sa vám stanú od muža Barana a prečo je Vodnár skutočným pokladom. Bavte sa!

Foto: Pixabay/NoName_13

Najlepšie vlastnosti muža Barana

Baran je plný vášne a nadšenia. Je to veľmi pracovitý človek. Do všetkého, čo robí, vkladá 100% úsilie. Nezastaví sa, kým nedosiahne to, o čom sníval, alebo kým nenájde svoju vysnívanú osobu, s ktorou bude žiť. Vo vzťahoch sú Barani skvelým partnerom, pretože im nevadí tvrdá práca. Je pripravený urobiť čokoľvek, aby bol partner šťastný. Sú to spontánni chlapi, môžete očakávať spontánne romantické výlety, rande s prekvapeniami atď. Môžu sa zdať egoistickí, ale hlboko vo vnútri sú romantici.

Najlepšie vlastnosti muža Býka

Muži Býci sú pracovití a ambiciózni. Neboja sa tvrdej práce. Uvedomujú si, že bez úsilia nedosiahnu úspech. Býk má rád rutinu, takže mu nevadí, že každý deň pracuje na dosiahnutí rovnakého cieľa. Dáva mu to motiváciu ráno vstať. Dáva vám to pocit zmysluplnosti. Ľudia Býci sú spoľahliví, zrelí a zodpovední. Keď niečo sľúbia, tak to aj dodržia. Nikdy nesklamú svojich priateľov a rodinu. Netolerujú nečestnosť. Toto znamenie zverokruhu má silnú morálku a v tejto veci nerobí kompromisy. Preto mu môžete vždy dôverovať.

Najlepšie vlastnosti muža Blíženca

Zameriava sa na tu a teraz. Skvele využíva to, čo život prináša. Je inteligentný, plný nápadov a zvedavosti o svete. Je to spoločenský, spoločenský človek. Zameriava sa len na to, na čom mu záleží a čo mu robí potešenie. Muž Blíženec je veľmi extrovertný. Vždy je pripravený skočiť do niečoho nového a vzrušujúceho. Pretože potrebuje neustálu stimuláciu, je celkom všestranný a dobre zvláda viacero úloh naraz. Dokáže byť veľmi súťaživý, vždy pripravený na dobrú výzvu.

Najlepšie vlastnosti muža Raka

Muži Raka chránia tých, ktorých milujú. Sú to opatrovatelia, ktoré by pre svoju rodinu a priateľov urobili čokoľvek. Sú empatickí, takže im veľmi záleží na pocitoch všetkých ostatných. Chcú, aby boli ich blízki šťastní. Často uprednostňujú šťastie iných ľudí pred svojím vlastným. Obetujú svoje vlastné potreby, aby splnili potreby niekoho iného.

Foto: Pixabay/Alexas_Fotos

Sú tiež lojálni. Keď sa už niekomu zaviažu, nemajú záujem vzťah ukončiť. Niekedy zostávajú v nesprávnom vzťahu príliš dlho, pretože sú príliš priľnaví. Radšej riešia problémy, ako by partnera opustili. Keď sa dostanú do vzťahu, chcú v ňom zostať navždy. Nechcú nič náhodné.

Najlepšie vlastnosti muža Váhy

Muži Váhy sú takzvané spoločenské motýle. Milujú večierky, davy a byť medzi ľuďmi. Vychádzajú s každým, pretože sú otvorení a priateľskí. Váhy sú vynikajúci v konverzáciách, dokážu sa hodiny rozprávať na akúkoľvek tému. Okrem toho sa radi učia. Sú výborní poslucháči a majú skvelý zmysel pre humor. Na večierkoch sa s nimi dá najlepšie rozprávať, pretože majú vždy dobrú náladu – aspoň vonku.

Sú romantické a očarujúce bytosti. Dokážu prinútiť kohokoľvek, aby sa do nich zamiloval, a tak náhodne zlomia nejedno srdce. Toto znamenie zverokruhu verí na spriaznené duše, a preto hľadajú svoju špeciálnu osobu. S usadením sa však neponáhľajú, pretože nechcú urobiť nesprávnu voľbu. Váhy sú najväčšími flirtmi vo zverokruhu. Budú milí ku všetkým. Niekedy je ťažké povedať, či má muž Váhy záujem o vážny vzťah, pretože sa ku všetkým správa rovnako.

Najlepšie vlastnosti muža Škorpióna

Osobnosť Škorpióna je dokonalou rovnováhou ambícií, vášne a lojality, zmiešanej so žiarlivosťou, tajomstvom a nadvládou. Čokoľvek si stanoví za cieľ, to aj dosiahne. Má rád súťaživosť. Nebojí sa výziev, ktoré mu život kladie. Má však aj jemnejšiu stránku svojej osobnosti. Škorpión je citlivý. Je veľmi lojálny, najmä v láske. Úprimnosť a dôvera sú pre neho najdôležitejšie. K partnerovi sa vždy správa s rešpektom, láskou a vrúcnosťou. Úplne sa obetuje a zostáva verný až do konca.

Foto: shutterstock/Viačeslav Lopatin

Najlepšie vlastnosti muža Strelca

Muži Strelci sú veľmi energické a dobrodružné bytosti, ktoré hľadajú pravdu a múdrosť sveta. Keďže im vládne Jupiter, hlboko si cenia vedomosti, vedu a filozofiu. Chce byť obklopený ľuďmi, vytvárať väzby a učiť sa nové veci. Optimistický a energický, je to typ, ktorý chce žiť naplno. Radšej byť, ako mať. Strelec je dobrý konverzátor, je zvedavý na iných ľudí, rád si vymieňa nápady. Ak bude požiadaný, rád poradí. Má vzrušujúcu energiu, ktorá ovplyvňuje ostatných a dodáva im dobrú náladu. Je dobre čítaný, hlboko zvedavý a vždy pripravený vyskúšať niečo nové… aj v spálni.

Najlepšie vlastnosti muža Kozorožca

Sú ambiciózni, odhodlaní a organizovaní a vedia, ako dosiahnuť čokoľvek. Ak sa usilujete o cieľ, oceníte Kozorožca po svojom boku, budete chcieť, aby vás podporoval a/alebo radil. Keď chodíte s Kozorožcom, ste súčasťou silového páru. Kozorožci tiež prirodzene inklinujú k stabilite a istote – sú úplne iní ako príležitostní muži Strelci. Ak hľadáte niekoho, kto je pripravený zaviazať sa, venujte pozornosť Kozorožcovi.

Foto: shutterstock/vectorfusionart

Najlepšie vlastnosti muža Vodnára

Vec, ktorú nemožno preceňovať – Vodnár vám dáva pocit pohodlia. Má energiu najlepšieho priateľa. Vždy sa spolu zabavíte, dokáže navodiť dokonalú atmosféru. Je kreatívny, inteligentný a angažuje sa v spoločenských otázkach. Niekedy sa o ňom hovorí ako o „rebelovi s vecou“, pretože akonáhle sa niečo stane jeho vášňou alebo blízkou jeho srdcu, oddá sa tomu z celého srdca a iná téma naozaj neexistuje.

Najlepšie vlastnosti muža Rýb

Muži Ryby sú empatickí ľudia. Hlboko cítia svoje emócie. Keď je niekto v ich okolí naštvaný, keď ho niečo trápi, bude chcieť hneď pomôcť. Muž v znamení Rýb dokáže počúvať celé hodiny. Keď trpia iní ľudia, trpí aj on. Ryby sa bezstarostne plavia životom. Niekedy sa chytia do pasce, ale častejšie plávajú pokojne a pomaly. Urobia všetko pre to, aby sa konfliktu vyhli, a ak zlyhá, radšej ho rýchlo vyriešia, odpustia a zabudnú, než aby dopustili, aby nedorozumenie zničilo vzťah. Tento muž žije s hlavou v oblakoch a neustále sníva o svojom malom svete, kde je všetko pokojné, príjemné a romantické. Pozerá sa na teba a vidí spriaznenú dušu. Nebude sa zaväzovať k osobe, o ktorej si nie je istý, či je pre neho dokonalý.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Horoskop na január

Tri znamenia zverokruhu pôsobia na mužov ako magnet. Tieto ženy vedia, ako očariť a zapôsobiť


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Najvzácnejšie znamenie zverokruhu. Títo ľudia majú zvláštne vlastnosti

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Dvanásť znamení zverokruhu, ktoré rozlišujeme v astrológii, skrýva tajomstvá ľudskej osobnosti. Niektoré z nich sú však zaznamenávané…

Toto je dátum exspirácie vajec. Po tomto termíne je lepšie ich nejesť

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Atlantist Studio). V kuchyni často používame slepačie vajcia na rôzne spôsoby. Ak ich však dlhší čas nepoužívame, mnohí ľudia…

Olej z oregana: vlastnosti. Oregano môžete používať nielen v kuchyni!

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/catalina.m). Oreganový olej má pomerne rozsiahle vlastnosti. Mohol by sa dobre uplatniť aj mimo kuchyne? Oregano sa bežne spája…

Vezmite gumičku a ponorte do vody. Problému sa zbavíte za pár sekúnd a peniaze zostanú v peňaženke

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sruilk). Asi každá majiteľka dlhších vlasov má vo svojom príslušenstve gumičky do vlasov. Stáva sa, že ich je pomerne…

Pracuje v klenotníctve. Takto spozná, že ju chlap podvádza. „Je známe, že to nie je pre manželku.“

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Pixel-Shot). Zamestnankyňa klenotníctva povedala, ako spozná, či zákazník podvádza svoju manželku. Podľa nej sa stačí pozrieť, za čo utratil…

Auto Trendy

Najdlhší visutý most na svete. Nachádza sa priamo u našich západných susedov

16.5.2024 Redakcia Auto trendy - Pozor! Nie je to žiadna zábava pre turistov so strachom z výšok. Most dosahuje výšku takmer 100 metrov nad zemou a jeho konštrukcia pozostáva z…

Obrovský asteroid by mohol zasiahnuť Zem 14. februára 2046

16.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@NASASpaceNewsagency. DW 2023 je veľký asteroid, ktorý by mal preletieť blízko Zeme za viac ako dve desaťročia. Akoby to nestačilo, je pravdepodobné, že sa dostane…

Spanie v lietadle posunula na vyššiu úroveň. Doslova

16.5.2024 Redakcia Auto trendy - Žena, ktorú zaznamenali cestujúci spoločnosti Southwest Airlines, doslova posunula spanie v lietadle na vyššiu úroveň, keď si vybrala horný batožinový priestor. Video zachytávajúce túto situáciu…

Auto Xiaomi sa pokazilo sotva po 40 km. Auto sa musí vrátiť do továrne

16.5.2024 Redakcia Auto trendy - Xiaomi SU7 sa na chvíľu stal predajným hitom v Číne. To však neznamená, že technologický hegemón prešiel svojím prvým automobilovým uvedením na trh suchou nohou.…

Toto čínske SUV sa už dobre predáva. V hybridnej verzii a za atraktívnu cenu bude nočnou morou nielen pre Daciu

16.5.2024 Redakcia Auto trendy - Čínskemu gigantovi SAIC sa v Európe darí a už pracuje na aktualizácii svojich bestsellerov. SUV MG ZS, ktoré zaznamenalo veľký úspech na mnohých trhoch a…

Čínske MINI sa už predáva. Ceny v showroomoch sa začínajú od… 2500 eur

16.5.2024 Redakcia Auto trendy - V posledných rokoch sme boli svedkami takmer fascinujúcej expanzie čínskych značiek na európske trhy. Z tohto dôvodu záujem o tieto vozidlá v Európe neustále rastie.…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov