Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Predpoveď na rok 2024. Skvelý horoskop pre všetky znamenia zverokruhu

28.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/winyuu). Tu je veľký horoskop na rok 2024. Či už ste zverokruh Býk, Lev, Škorpión, Kozorožec alebo Panna, určite sa chcete dozvedieť, aký osud...

28.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/winyuu).

Tu je veľký horoskop na rok 2024. Či už ste zverokruh Býk, Lev, Škorpión, Kozorožec alebo Panna, určite sa chcete dozvedieť, aký osud si pre vás vesmír pripravil na nasledujúce mesiace. Nenechajte si ujsť svoju predpoveď. Kto vie, možno na vás hneď za rohom čaká veľká láska, máte šancu získať povýšenie alebo možnosť vyhrať veľké peniaze?

Foto: shutterstock/winyuu

Posledný mesiac aktuálneho kalendárneho roka sa pomaly blíži ku koncu. Či už bol k vám láskavý, alebo vám pripravil nepríjemnú jazdu, je najvyšší čas hodiť minulosť za hlavu a začať plánovať ten nasledujúci, pretože ten so sebou prináša nové príležitosti a možnosti. Už čoskoro nás bude intenzívne ovplyvňovať Jupiter, ktorý bude priaznivo vplývať na profesionálny úspech, a v prvej polovici budúceho roka nám prekvapenia pripraví mutabilný Merkúr.

Svoj príspevok pridá aj Venuša, ktorá bude koncom roka 2024 motivovať niektorých predstaviteľov hviezdnej dvanástky, aby sa dôkladne pozreli na svoje vzťahy. Ste zvedaví, aké zmeny pre vás hviezdy v blízkej budúcnosti pripravujú? Ak áno, prečítajte si predpoveď vesmíru na nasledujúcich dvanásť mesiacov. Tu je veľký horoskop na rok 2024 pre všetky znamenia zverokruhu.

Horoskop na rok 2024 pre Barana

Baranov čaká priaznivý rok 2024. Vesmír pre nich pripravuje veľa zmien, najmä v profesionálnej oblasti. Ak budú k svojim úlohám v práci pristupovať s nasadením a kreativitou, na predstaviteľov tohto znamenia môže čakať atraktívny bonus alebo povýšenie. Ambiciózni ľudia sa počas nasledujúcich dvanástich mesiacov určite nebudú sťažovať na nedostatok peňazí. Je to pre nich vhodný čas na realizáciu dlhodobých investícií.

Horoskop na rok 2024 pre Býka

Aj keď Býkov už trochu znechutilo bezvýsledné hľadanie životného partnera, v roku 2024 im osud dá šancu konečne sa usadiť. Mali by však mať oči na stopkách a nestavať prácu na prvé miesto, pretože v návale každodenných povinností môžu šancu na lásku premeškať. V opačnom prípade by ich šanca stretnúť životnú lásku mohla minúť.

Horoskop na rok 2024 pre Blížencov

Najchaotickejšie zo všetkých vzdušných znamení čaká v roku 2024 pomerne pokojné obdobie. Usporiadanie planét prinesie Blížencom energetickú harmóniu, čo im ešte viac uľahčí komunikáciu s okolím. Ak budú počúvať svoju intuíciu, dosiahnu stabilitu v súkromnom živote. Pokiaľ ich to nezačne nudiť a nezačnú mohutne flirtovať s viacerými ľuďmi, budú mať konečne dostatok energie na to, aby sa venovali veciam, ktoré dlho odkladali.

Foto: shutterstock/RossHelen

Horoskop na rok 2024 pre Raky

Rak v roku 2024 by si mal dávať pozor sám na seba. Osud mu postaví do cesty mnoho cenných ľudí, s ktorými bude mať šancu vytvoriť si celoživotné putá. Bohužiaľ, v jeho okolí sa pravdepodobne objaví aj niekto so zlými úmyslami, kto bude chcieť využiť jeho dobré srdce. Rak preto musí zostať ostražitý, ale energia ho povzbudí, aby pracoval na svojej asertivite.

Horoskop na rok 2024 pre Leva

Predpoveď na nasledujúcich dvanásť mesiacov by mala potešiť zverokruhového Leva, ktorého čaká niekoľko pekných náhod. Okrem toho mu jeho vrodené osobné kúzlo pomôže dostať sa v prvej polovici roka 2024 z vážnych problémov. Ak bude počúvať svoj vnútorný hlas, bude si za to neskôr dlho ďakovať. Musí si však dávať pozor na falošných poradcov, ktorí ho zo závisti môžu chcieť vyviesť z miery.

Horoskop na rok 2024 pre Pannu

Pracovitá Panna sa v roku 2024 bude cítiť ako v raji. Jej šéf by ju mal v práci oceniť, pretože plnenie všetkých povinností pôjde ako po masle. Mala by však prehodnotiť, či je so svojou súčasnou prácou naozaj spokojná, pretože na obzore môže byť veľmi dobrá príležitosť na zmenu kariéry. Pre osoby v tomto znamení bude tiež vhodný čas zamerať sa na sebarozvoj, absolvovať nové kurzy alebo sa zapísať na postgraduálne štúdium.

Foto: shutterstock/Dzhulbee

Horoskop na rok 2024 pre Váhy

V roku 2024 môžu byť Váhy sklamané milovanou osobou. Môže ju to hlboko zraniť, ale nemala by sa na to dlho sústrediť a pochovať zášť vo svojom srdci, aby k sebe nepriťahovala negatívne udalosti. Ak sa sústredí na seba a svoje potreby, v lete alebo na jeseň ju čaká veľmi príjemné prekvapenie. Vesmír odporúča Váham, aby si urobili dovolenku alebo víkendový výlet do zahraničia, pretože tam by ju mohlo stretnúť niečo veľmi príjemné.

Horoskop na rok 2024 pre Škorpióna

Škorpión by mal v roku 2024 pracovať na svojom vzťahu. Musí sa zamyslieť nad tým, či je v ňom naozaj šťastný, a podniknúť vhodné ďalšie kroky, aby vzťah nestagnoval. Nie vždy je ľahké odísť od dlhodobého partnera. Najmä ak stabilný vzťah poskytuje životnú stabilitu. Otázkou je, ako dlho môžete vydržať vo vzťahu, v ktorom majú dvaja ľudia úplne odlišné túžby a životné plány. Škorpión a jeho partner potrebujú úprimný rozhovor, aby zistili, či sú si istí, že „táto hra stojí za sviečku“.

Horoskop Strelca na rok 2024

Nadchádzajúci rok prinúti zverokruhového Strelca k tomu, čo pravdepodobne nerád robí: zamyslieť sa nad svojím správaním. Musí počítať s tým, že jeho spontánne správanie môže mať vážne následky. Možno mu osoba, ktorú doteraz považoval za samozrejmosť, nakoniec prestane odpúšťať jeho následné chyby. Keď sa nadobro odsťahuje, Strelec si uvedomí, aká dôležitá bola táto osoba v jeho živote. Určite sa bude musieť veľmi snažiť, aby získal späť jeho dôveru.

Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr

Horoskop na rok 2024 pre Kozorožca

Kozorožec v roku 2024 by sa mal zamerať predovšetkým na blaho seba a svojich blízkych. Prijímanie príliš veľkého množstva povinností a notorické súhlasenie s nadčasmi v práci sa môže vážne podpísať na jeho zdraví a vzťahoch s priateľmi a rodinou. Mal by sa preto včas spamätať a prehodnotiť svoje životné priority. Možno by stálo za to vziať si dlhšiu dovolenku?

Horoskop na rok 2024 pre Vodnára

Rok 2024 bude pre zverokruh Vodnára kľúčový. Na začiatku roka ich môže čakať nepríjemné prekvapenie, ale táto zmena im nakoniec vyjde. Osud im postaví do cesty človeka, s ktorým budú mať možnosť stráviť nejaký čas a viesť veľmi dôležitý rozhovor. Možno to spočiatku nebudú cítiť, ale pri spätnom pohľade to bude jedna z najdôležitejších udalostí v ich živote.

Horoskop na rok 2024 pre Ryby

Ryby v roku 2024 môžu mať problém so samostatným rozhodovaním. Nemali by si kupovať byt, uzatvárať manželstvo alebo sa pokúšať o dieťa bez toho, aby boli úplne presvedčené, že to naozaj chcú, len preto, že „je to tak správne“. Namiesto toho, aby podľahli tlaku rovesníkov, mali by viac času venovať činnostiam, ktoré ich bavia. Koniec koncov, nikto nebude žiť život za nich.

Foto: shutterstock/Miliarda fotografií

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Anjel strážny pripravuje prekvapenia pre tri znamenia zverokruhu. Rok 2024  môže byť výnimočný

Milostný horoskop na rok 2024. Tieto tri znamenia zverokruhu pravdepodobne stretnú svojho princa z rozprávky


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov