Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Čo znamená posledný spln v roku 2023 pre vaše znamenie zverokruhu?

27.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Miliarda fotografií). Studený mesiac, ktorý svieti koncom decembra, prinesie nostalgickú energiu – práve včas na sviatočné obdobie. Táto energia nám umožní zamyslieť sa nad...

27.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Miliarda fotografií).

Studený mesiac, ktorý svieti koncom decembra, prinesie nostalgickú energiu – práve včas na sviatočné obdobie. Táto energia nám umožní zamyslieť sa nad minulosťou a lepšie pochopiť naše základy, načerpať z našich zdrojov a budovať naše najväčšie plány a podniky. Decembrový spln je časom vyvrcholenia a emocionálneho vrcholu. Pre mnohých to môže byť čas uvoľnenia a uzavretia toho, čo je staré, ale niektoré znamenia zverokruhu môžu čeliť naozaj ťažkým emóciám.

Foto: shutterstock.com/Miliarda fotografií

Posledný tohtoročný spln nastane tesne po Vianociach, 27. decembra. Bude to studený mesiac. Tento spln sa nazýva studený mesiac, pretože nastáva v najchladnejšom mesiaci roka.

Decembrový Mesiac vládne znameniu Raka a toto rodinné znamenie je ideálnym priamym hostiteľom pre koniec roka. V decembri môžete mať pocit, že ste s rodinou a domovom preťažení, alebo naopak, môžete nájsť novú silu a hlbšie väzby s rodinou a blízkymi. V každom prípade je to ideálny čas, aby ste nadviazali na skúsenosti z uplynulých šiestich mesiacov a vstúpili do roku 2024 s novými predstavami o tom, čo pre vás domov a rodina a kde a ako skutočne žiť znamená.

Spln v decembri – horoskop pre Barana

Spln prináša atmosféru domáceho zmierenia. Áno, vaše emócie môžu byť vyhrotené, ale je čas na prijatie a porozumenie. Nájdite v sebe silu odpustiť a neprechovávajte zášť. Neponáhľajte sa. Nájdite si chvíľu pokoja a dovoľte si stlačiť pauzu, nadýchnuť sa a nechať usadiť prach. Berte to ako kúpeľný deň pre svoju dušu. Nájdite si chvíľu a skontrolujte, či je váš emocionálny batoh zaplátaný. Uistite sa, že vaše útulné hniezdočko doma pôsobí ako bezpečná pevnosť. Toto je váš čas zažiariť, tak nechajte prúdiť liečivé vibrácie a uistite sa, že váš emocionálny priestor je útočiskom pokoja.

Spln mesiaca – horoskop pre Býka

Je to čas, keď vám hviezdy našepkávajú, aby ste rozvíjali svoju brilantnú myseľ. Áno, je to čas na rozšírenie vášho pohľadu. Vieme, že tvrdohlavosť Býkov môže byť superschopnosťou, ale niekedy môže stáť v ceste blahobytu. Čo tak dať svojej tvrdohlavej stránke pokoj a otvoriť sa novým pohľadom na svet? Múdrosť je ako vesmírny drahokam a získate ju ponorením sa do nových skúseností. Tu je trik do života: vaše vzťahy sú vašimi životnými „roztlieskavačmi“. Nadýchnite sa, načúvajte svojim blízkym a nechajte plynúť múdrosť.

Spln a horoskop pre Blížencov

Pripravte sa na túto fantastickú lunáciu! Poďme sa porozprávať o sebaúcte. Predstavte si túto situáciu: vaša duchovná pokladnička preteká, pretože investujete do toho, na čom vám skutočne záleží. Nájdite si chvíľu na to, aby ste sa dostali do kontaktu s vecami, ktoré si najviac ceníte. Ale počkajte, vo vzťahovom vesmíre je malý problém. Cítite sa trochu neisto v súvislosti s tým, ako vás vnímajú? Nemajte obavy. Sústreďte sa na to, na čom vám skutočne záleží. Ide o to, aby ste zostali verní sami sebe a umožnili vesmíru zachytiť tieto dobré vibrácie. Táto plnosť je o obklopení sa osobným luxusom.

Spln – horoskop pre Raka

Pripravte sa na cestu, pretože tento spln sa nachádza vo vašom znamení. Pripravte sa na cestu za sebapoznaním. Je čas prijať svoje pocity. Nechajte emócie plynúť ako vesmírnu rieku. A tu je zlatá rada: zbavte sa tých nereálnych očakávaní, ktoré v sebe nosíte. Prijmite a prijmite pravdy o sebe, ktoré vychádzajú z vašej mysle a srdca. Rozlúčte sa s plnením očakávaní druhých – napokon, je to váš život.

Spln – horoskop pre Leva

Čas na duchovno. Hviezdy vás nabádajú, aby ste aktivovali svoju predstavivosť a našli miesto, kde sa duchovný a materiálny svet stanú zohratým tímom. Je najvyšší čas vrátiť sa k pravidelnej duchovnej rutine. Cítite sa trochu preťažení? Žiadne obavy. Využite tento čas pre seba a premeňte ho na cestu sebapoznávania. Je to príležitosť naladiť sa na úroveň svojho úsilia a stanoviť si určité hranice. Berte to ako rande s vlastnou pohodou.

Spln – horoskop pre Pannu

Toto obdobie je plné úžasných chvíľ s blízkymi. Mali ste niekedy pocit, že vaša podporná skupina je trochu stratená? Alebo ste možno hľadali ich oporu? Je čas vidieť širší obraz jednoty. Premýšľajte o miestach a situáciách, v ktorých sa cítite ako kľúčový dielik skladačky veľkého projektu. Svojím spôsobom ste perfekcionista. Ale viete čo, nie každý vzťah musí byť dokonalý. Dôležité je podporovať tých, ktorí vás k tomuto ideálu približujú, aby ste si mohli vytvoriť vlastný podporný tím.

Spln – horoskop pre Váhy

Konečne nastal váš čas zažiariť. Pripravte sa na zaslúžené uznanie, prichádza. Na obzore môže byť povýšenie v práci alebo šanca byť odmenený za svoje úsilie. Ale počkajte – tento tranzit akoby rozsvietil reflektory a odhalil niektoré poučné pravdy. Možno si uvedomíte, že to, čo chcete vo svojom hmotnom svete, nie je v súlade s vašou súčasnou cestou. Buďte odvážni a sebavedomí pri podnikaní potrebných krokov pre svoje blaho.

Spln – horoskop pre Škorpióna

Pripravte sa na radostnú jazdu. Tento spln je vašou zlatou vstupenkou na zábavu a malú sebareflexiu. Hviezdy vás povzbudzujú k zábave a dobrodružstvu a zároveň vás nabádajú, aby ste sa stali múdrejšími a otvorenejšími. Teraz sa pripravte na niekoľko zvratov. Môžete sa stretnúť s momentmi, ktoré preveria vašu osobnú filozofiu a vieru. Nech sú však tieto výzvy hnojivom pre váš rast. Uprednostnite optimizmus pred pesimizmom, sústreďte sa na dobré vibrácie. Berte to ako jarné upratovanie svojej duše.

Spln a horoskop pre Strelca

Je najvyšší čas ponoriť sa do oblasti financií a investícií. Naučte sa umeniu čistenia. Vyčistite si kozmický šatník vyhodením vecí, ktoré už nevyvolávajú radosť. Je to tanec dávania a brania, aby ste dostali to, čo potrebujete, v množstve, ktoré potrebujete, niektoré, ktoré potrebujete, bez toho, aby ste to prehnali. Dovoľte si niektoré veci pustiť, aby ste uvoľnili miesto niečomu inému. Váš rozvoj v tomto a budúcom roku je o položení základov pre dlhodobý úspech. Je čas začať budovať svoje osobné impérium, tehličku po tehličke.

Spln – horoskop pre Kozorožca

Poďme sa porozprávať o vzťahoch. Spln je chvíľou na zhodnotenie a uvoľnenie toho, čo vám škodí alebo vám aspoň nepomáha. Zamyslite sa nad hranicami, ktoré ste si stanovili medzi priateľmi a v práci. Ste mimoriadne pracovití a odhodlaní, ale je načase začať túto silu využívať múdro. Dokážete si stanoviť hranice, zakričať „nie“, keď je to potrebné, a siahnuť po olivovej ratolesti? Toto je vaša výzva, aby ste sa zlepšili a prevzali zodpovednosť za vyživovanie svojich vzťahov. Dajte svojmu tímu najavo, že si ho vážite. Predstavte si to ako záhradkárčenie vo vzťahoch – starajte sa o svoje vzťahy a sledujte, ako prekvitajú.

Spln – horoskop pre Vodnára

Je to čas na plánovanie aktivít pre vaše zdravie a pohodu. Pripomeňte si chvíle, keď ste povolili brzdu z predchádzajúceho roka. Kde ste zašli priďaleko a ako môžete trochu pritiahnuť opraty? Ste profesionál v tunelovom videní, preto sa zastavte a preskúmajte, čo je potrebné na to, aby ste získali trochu viac rovnováhy. Venujete svojim emóciám pozornosť, ktorú si zaslúžia? Nedovoľte, aby vás každodenná drina úplne pohltila. Je dôležité vedieť, kedy stlačiť tlačidlo duševnej pauzy. Dýchajte a nechajte svoju myseľ

Spln – horoskop pre Ryby

Pri tomto splne je pre vás dôležitá kreativita. Od marca je Saturn v znamení Rýb, čo vám trochu sťažuje zábavu. Ale nebojte sa, pretože teraz je ten správny čas, aby ste uvoľnili svoju tvorivú stránku. Je to „postrčenie“, na ktoré ste čakali. Dovoľte si stráviť čas kreslením, maľovaním, tancom alebo inou formou vyjadrenia. Zamyslite sa na chvíľu nad tým, ako ste možno zanedbávali svoj osobný plameň. Ponorte sa do toho, čo máte radi, a nechajte svoju kreativitu rozžiariť nočnú oblohu. Toto je osobná oslava všetkého, čo je vo vás. Myslite na seba ako na sviečku, ktorá osvetľuje miestnosť – zaslúžite si, aby vás tento plameň hrial rovnako, ako hreje ostatných.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Akými farbami by sa mali znamenia zverokruhu obklopovať? Tieto odtiene na ne pôsobia pozitívne

Hrajú sa ako deti alebo snívajú o papučiach a televíznych seriáloch. Aký je mentálny vek vášho znamenia zverokruhu?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov