Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Lenivosť a vyhýbanie sa povinnostiam, ale aj šanca privyrobiť si. Skontrolujte si finančný horoskop na týždeň

25.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Roman Samborskyi). Vianoce trochu zaťažili rodinné rozpočty a tak sa v decembri pozeráme na kalendár s väčšou túžbou a tešíme sa na koniec mesiaca....

25.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Roman Samborskyi).

Vianoce trochu zaťažili rodinné rozpočty a tak sa v decembri pozeráme na kalendár s väčšou túžbou a tešíme sa na koniec mesiaca. Čakáme však len na mesačnú výplatu alebo sa nám zídu nejaké drobné navyše? Pozrite sa na to!

Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

Týždenný horoskop pre Barana 

Tento týždeň si dávajte pozor na riskantné návrhy a zvláštne známosti. V práci je to čas, keď si každý bude hľadať svoje a niekto môže dokonca podvádzať, len aby mu to vyšlo. Barani, ktorí podnikajú, by mali byť opatrní pri rozhovoroch o peniazoch, pretože sa rýchlo objaví niekto, kto ich bude chcieť zatiahnuť do riskantného obchodu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali byť otvorení učeniu a získavaniu nových zručností, ktoré im pomôžu získať vysnívanú prácu. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, nezabúdajte, že pravidelné sporenie vám môže v budúcnosti zabezpečiť väčšiu finančnú istotu.

Týždenný horoskop pre Býka

Aura tohto týždňa vám pomôže dobre začať týždeň. V práci sa vám podarí urobiť to, čo si naplánujete, ale neberte si na plecia nič navyše, inak si budete musieť namiesto oddychu prácu odrobiť. Býci podnikajúci vo vlastnom biznise by sa mali vzdať odpočinku a spoločenských akcií a hľadať inšpiráciu na rozvoj svojho podnikania. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, upútajú pozornosť zamestnávateľov svojou charizmou a intelektuálnymi schopnosťami. Vo financiách to bude obdobie, v ktorom sa budete musieť prispôsobiť novým podmienkam a možnostiam. Vaša schopnosť robiť kompromisy sa ukáže ako veľmi cenná. 

Týždenný horoskop pre Blížencov 

Hneď od pondelka sa budete cítiť optimisticky a hoci sú Vianoce, budete mať energiu skôr konať ako leňošiť. V práci budete ochotní pomôcť alebo poradiť niekomu, kto si nevie poradiť so svojimi každodennými povinnosťami. Samostatne pracujúci Blíženci budú mať koncom roka voľnú ruku pri realizácii plánov, ktoré si stanovili. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie, budú potrebovať schopnosť manažovať čas a sústrediť sa, aby efektívne využili všetky ponuky, ktoré sa im naskytnú. V oblasti financií sa budú musieť naučiť hladko s nimi hospodáriť, aby sa vyhli nepredvídateľným výdavkom.

Týždenný horoskop pre Raka

Začiatok týždňa vás povzbudí k analýze uplynulého roka. V práci sa sústredíte na jeden cieľ a rýchlo ho dosiahnete, pokiaľ sa nebudete prepracovávať. Raci, ktorí vedú vlastné podnikanie, budú mať veľa entuziazmu, čo im umožní dokončiť viac úloh, ako zamýšľali. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú odhodlane smerovať k získaniu svojho vysnívaného voľného miesta. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, budete ochotní riskovať, čo vám umožní získať viac peňazí. Dávajte si však pozor, aby ste ich neminuli príliš rýchlo. 

Týždenný horoskop pre Leva

Tento týždeň stretnete na svojej ceste rôznych mrzútov, preto sa im vyhýbajte, pretože rýchlo naberiete pesimistickú náladu. V práci sa vám nebude chcieť nič robiť a budete sa vyhýbať povinnostiam, ako sa len dá. Levy podnikajúce vo vlastnom biznise by sa mali prestať pozerať na druhých, čo sa oplatí robiť a čo nie a sami sa rozhodnúť v smere rozvoja podnikania. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať možnosť využiť svoje schopnosti pri riadení financií, čo im prinesie zvýšený príjem. Počas víkendu nadviažete prospešné kontakty. 

Týždenný horoskop pre Panny

Aura tohto týždňa vám prinesie viac sily a dobrých nápadov. V práci obmedzte zbytočné diskusie a reči, ktoré aj tak nikto nebude počúvať. Samostatne pracujúce Panny chcú zmeniť veci k lepšiemu, aby mali lepší život a pracovné prostredie. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, majú vhodný čas na obnovenie starých kontaktov a možno od nich získajú nejakú pomoc. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, nebudete si môcť nechať ujsť príležitosť. Cez víkend vás správna dávka relaxu a spoločenskej zábavy nabije pozitívnou energiou. 

Týždenný horoskop pre Váhy

Decembrová aura vám prinesie šťastie, pretože veci sa budú vyvíjať podľa vašich predstáv. V práci očakávajte viac pozornosti od svojho šéfa, ktorý si zrazu spomenie na nejaké nevybavené veci. Váhy podnikajúce vo vlastnej firme sa budú usilovať o nápravu cash flow spoločnosti. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie na večierku u priateľov, pravdepodobne stretnú mimoriadne zanietenú osobu, ktorá ich bude inšpirovať k odvážnym nápadom. Peniaze si tento týždeň budú žiadať väčšiu kontrolu. 

Týždenný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň budete hľadať najlepšie riešenia, ako zladiť rodinný život s pracovným. V práci budete musieť riešiť veci, ktoré ste považovali za uzavreté. Škorpióni podnikajúci vo vlastnej firme budú mať náročných klientov, ktorí im budú pripomínať sľuby, ktoré teraz musia splniť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú na špici nových trendov a technológií, čo im na trhu práce otvára mnohé dvere.  V pokladni očakávajte kolísavú finančnú situáciu, preto buďte flexibilní a prispôsobte sa aktuálnej situácii.

Týždenný horoskop pre Strelca

Zimné počasie prinesie túžbu po väčšom pohodlí a vzdaní sa priazne. V práci vás bude lákať leňošenie a vyhýbanie sa šéfovi, ako doháňanie práce. Strelci, ktorí vedú vlastné podnikanie, sa vyhnú mnohým nervy drásajúcim situáciám tým, že budú hrať dobrú hru. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú pripravení na nové výzvy. Nezabúdajte, že kľúčom k úspechu je váš talent a odhodlanie.  Vo financiách zachovajte rozvahu a nepreháňajte výdavky. Každý týždeň si naplánujte rozpočet a múdro využívajte zdroje, aby ste si udržali finančnú stabilitu.

Týždenný horoskop pre Kozorožca

Aura tohto týždňa vám prinesie veľa kariérnych príležitostí a nových perspektív. Ak pracujete na nejakej práci, nezabudnite byť trpezliví a vytrvalí, pretože nebudete mať hneď možnosť dokončiť všetky začaté úlohy. Kozorožci podnikajúci vo vlastnom biznise budú pracovať na plné obrátky a len ťažko si nájdu čas na oddych. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali využiť svoje schopnosti a odhodlanie, aby vynikli na trhu práce. Vaše úsilie bude ocenené a odmenené úspechom. Vo finančných záležitostiach nezabudnite správne hospodáriť s financiami a naplánujte si rozpočet. 

Týždenný horoskop pre Vodnára

Decembrové počasie vás povzbudí k regenerácii. V bežnom zamestnaní si neklaďte ďalšie náročné úlohy, len relaxujte a užívajte si príležitosť. Samostatne pracujúci Vodnári prídu na správne riešenia, ktoré môžu ich podnikanie nasmerovať na správnu cestu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali byť otvorení spolupráci s inými, pretože táto vzťahová zručnosť by mohla byť kľúčom k úspechu. V oblasti financií budete mať príležitosť zvýšiť svoj príjem investovaním do niečoho, čo vás zaujíma. Zachovajte si však zdravý rozum a vyhnite sa riskantným rozhodnutiam.

Týždenný horoskop pre Ryby

Tento týždeň získate nové kontakty, ktoré budete mať možnosť v budúcnosti dobre využiť. V práci je to skôr obdobie pokoja a nebude sa nič diať, čo by podnietilo vaše ambície. Samostatne zárobkovo činné Ryby si budú zriaďovať účty na online službách a vybavovať úradné záležitosti, ako aj finančné záležitosti a všetko, čo im prinesie obchodné príležitosti. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa môžu tešiť na možnosti profesionálneho rastu, ale bude si to vyžadovať flexibilitu a ochotu k zmenám. Vo finančných záležitostiach prinesie vaše úsilie a tvrdá práca ovocie. Budete sa môcť tešiť zo zvýšených príjmov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ročný horoskop na rok 2024 – Kozorožec. Aký bude rok 2024 pre Kozorožca? Čo vás čaká v novom roku?

Vo vzduchu budú visieť hádky a krízy. Toto znamenie čaká rok plný milostných zvratov


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Narodili ste sa v tomto znamení zverokruhu? Máte šťastie! Ostatní vám môžu len závidieť

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Dátum narodenia o nás môže veľa prezradiť. A nejde len o vek. Mnohí ľudia veria, že naše znamenie…

Denný horoskop na piatok – 26. júla

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 26. júl. Býk musí prežiť určitý rozhovor. Rak sa vrhne do nakupovania. Čo sa môže…

Finančné problémy v druhej polovici júla. Tieto tri znamenia zverokruhu by sa mali mať na pozore

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Pred nami je druhá polovica júla, ktorá sa pre niektoré znamenia zverokruhu bude týkať najmä financií. Tentoraz však…

Sú jednoducho úžasné. Tri znamenia zverokruhu, ktoré nemôžete nemilovať

25.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné vlastnosti, silné a slabé stránky a svoj vlastný spôsob riešenia dôležitých…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov