Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Manželstvo, Zaujímavosti,

Čo je to karmický vzťah? Takto vám vesmír dáva vedieť

11.9.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ ChameleonsEye shutterstpcl/Katiekk shutterstock/Shyntartanya). Karmický vzťah je typ vzťahu spriaznenej duše. Toto má neoddeliteľné spojenie s reinkarnáciou. Toto je dočasný vzťah navrhnutý tak, aby...

11.9.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ ChameleonsEye shutterstpcl/Katiekk shutterstock/Shyntartanya).

Karmický vzťah je typ vzťahu spriaznenej duše. Toto má neoddeliteľné spojenie s reinkarnáciou. Toto je dočasný vzťah navrhnutý tak, aby vám pomohol naučiť sa lekciu o láske a partnerstve. Aké sú vlastnosti takéhoto vzťahu a kedy je najlepšie sa ho vzdať?

Foto: shutterstock/ ChameleonsEye

Reinkarnácia a karma. Keď má duša lekciu

Existuje niekoľko spôsobov, ako uveriť tomu, čo sa stane s človekom po smrti. Jednou z možných ciest, ktorú si vybrať v téme viery, je reinkarnácia. Reinkarnácia je viera, že duša sa po smrti znovuzrodí v novom tele a identite, aby získala nové učenia a lekcie na dosiahnutie najvyššej možnej úrovne sebauvedomenia a poznania vesmíru.

Jednou z takýchto lekcií je podľa tých, ktorí veria v reinkarnáciu, karmické spojenie. Som nerozlučne spätý nielen s reinkarnáciou, ale aj s pojmom karma.

Karma v budhizme vo všeobecnosti znamená kolobeh príčiny a následku – každý čin, ktorý človek urobí, ho niekedy v budúcnosti ovplyvní. Tento princíp platí aj pre myšlienky a slová človeka a pre činy iných ľudí podľa ich pokynov. Ako vidíte, ide o mimoriadne širokú operáciu.

Karma sa nezaoberá len vzťahom medzi činmi a ich následkami, ale aj morálnymi dôvodmi alebo úmyslami za týmito činmi. Ak niekto robí niečo dobré pod rúškom dobrých skutkov, ale z nesprávnych dôvodov, no jeho úmysly nie sú čisté, stále sa to považuje za zlý skutok.

V dôsledku vzájomne prepojených otázok karmy a reinkarnácie môže človek pocítiť účinky karmy v budúcom živote a dobrý alebo zlý osud, ktorý niekto zažije, môže byť výsledkom činov vykonaných v predchádzajúcich inkarnáciách.

Toto sú lekcie, ktoré by sa mala duša naučiť v ďalších inkarnáciách. Aké je teda ponaučenie z karmického vzťahu?

Karma a numerológia. Mágia očarená v dátume narodenia

Ukázalo sa, že karmu, ktorú ste dostali z vesmíru, môžete vyčítať z vášho dátumu narodenia. Súvisí to s numerológiou a s tým, aké číslo ste. Ak to chcete zistiť, spočítajte všetky číslice v dátume narodenia a potom pridajte číslice z dvojciferného výsledku.

Iná karma bude pre „jednotky“, iná pre „dvojky“ a iná pre „trojky“ a tak ďalej až po „deviatky“ a majstrovské čísla.

Foto: shutterstock/Shyntartanya

Numerológia sa skrýva aj v našich menách a priezviskách. Každé písmeno má svoju vlastnú numerologickú vibráciu a tieto písmená tvoria numerologickú abecedu. Takže karma môže byť zapísaná číselne v deň našich narodenín a v našom mene.

Karmický vzťah. Lekcia o vás od iných ľudí

Keď už vieme, čo je pre nás karma určená, môžeme ju očakávať v rôznych podobách, napríklad vo forme vzťahu s inou osobou. Čo je teda karmický vzťah?

Karmické vzťahy sú intenzívne vzťahy charakterizované vášňou, emóciami a drámou. V istom zmysle karmické vzťahy súvisia s karmou, pretože sú vnímané ako vzťahy nevyhnutné pre náš osobný rozvoj, teda pre… naučenie sa našej lekcie.

Tieto vzťahy nie sú vždy príjemné. Môžu byť vyčerpávajúce, toxické a môžu roniť veľa sĺz.

Ako teda spoznáme, že sme v karmickom vzťahu a čo s tým robiť?

Podľa viery v karmu a reinkarnáciu a numerológiu možno karmický vzťah rozpoznať predovšetkým podľa intenzity. Ľudia, ktorí práve nadviazali vzťah, sú doňho citovo zaangažovaní od samého začiatku a už od začiatku sa vo vzťahu veľa deje.

Táto pomoc však nie je jednoduchá, a preto sú tieto vzťahy často mimoriadne búrlivé, emotívne, ba priam dráma. Jedným z prvých signálov karmického vzťahu je pocit, akoby ste toho druhého poznali večnosť. To k sebe priťahuje dvoch ľudí, ktorí sa mimoriadne rýchlo zapletú do nového pocitu.

Na úplnom začiatku môže byť aj pocit, že všetko nie je v poriadku a intuícia káže človeku tento vzťah nezačínať. Existuje však niečo nedefinované, čo nedovoľuje tento vzťah prerušiť. Toto je druhý znak toho, že podľa tých, ktorí v to veria, môže ísť o karmické spojenie.

Frustrácia, krik a slzy

Podľa Shannona Kaisera, mentora a autora kníh ako „Retun to You“ a „The Self-love Experiment“, sa pocit frustrácie objavuje v karmických vzťahoch veľmi často.

„Ak sa cítite frustrovaní a nepochopení, s najväčšou pravdepodobnosťou ste v karmickom vzťahu,“

– hovorí Kaiser.

Je to preto, že karmické vzťahy sú len zriedka dokonalým vzťahom; ide o rast, zvyčajne bolestivými prostriedkami.

Napriek nepríjemným zážitkom, slzám a hádkam vo vzťahu môžu byť tieto vzťahy v zmysle reinkarnácie a karmy návykové. Karmické vzťahy sa rýchlo stanú všetko pohlcujúce, a to aj napriek vyššie uvedeným problémom, ako je nevysvetliteľné napätie alebo frustrácia.

Samotní partneri majú tiež problém komunikovať dokonca aj medzi sebou.

„Zvyčajne je tam veľa napätia a nedorozumení.“

– poznamenáva Kaiser.

Tieto nedorozumenia nám môžu pomôcť ukázať, čo si vo vzťahu ceníme a čo očakávame, alebo kde si mentor myslí, že je potrebné uzdravenie.

Foto: shutterstpcl/Katiekk

Pozrite sa na svoje obavy cez prizmu vzťahov

Ťažkosť týchto vzťahov nás má naučiť niečo o nás samých. Karmické spojenie vynesie na povrch všetky obavy. Tie o láske, minulosti, vzťahoch s inými ľuďmi. Všetky traumy z minulosti vyjdú najavo.

Okrem strachu z vás podľa vyznávačov reinkarnácie v takýchto vzťahoch vyjde všetko najhoršie.

Zážitok karmy má odhaliť vašu temnú stránku a to vás zase môže vyčerpať emocionálne, energeticky a dokonca aj fyzicky.

To, čo sa v reinkarnácii nazýva karmický vzťah, psychológia to nazve toxickým vzťahom.

Bez ohľadu na to, aký prístup – či už duchovný alebo vedecký – zvolíme, by sme sa však tohto vzťahu mali v konečnom dôsledku vzdať.

Ak ľudia zvažujú duchovnosť v tomto aspekte, môže byť ťažké opustiť takýto vzťah, ale duša sa poučila.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Muži týchto znamení sú gentlemani. Sú ako rytieri na bielom koni. Pre svoju partnerku urobia čokoľvek

Pozrite sa na svoje ruky. Málokto má túto jedinečnú líniu. Čo znamená Šalamúnov prsteň?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Recepty pre mladosť z rôznych kútov sveta. Techniky, ktoré zlepšujú vzhľad pleti

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). V dnešnej dobe rozmachu kozmetického priemyslu často zabúdame na spôsoby, ktoré ženy na celom svete používajú už…

Protesty v turistickom raji. Plánujete dovolenku na tomto ostrove?

26.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@TheTimes). Malorka je nádherný španielsky ostrov, ktorý každoročne navštívi množstvo cestovateľov. Jeho obyvatelia však nie sú spokojní s takým…

Toto je najlepší čas ísť spať. Odborníci hovoria o „zlatej hodine“

26.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fizkes). Časy spánku a jeho dĺžka sú individuálnou záležitosťou. Každý z nás môže mať iné potreby a preferencie. Napriek…

Prečo by ste nemali nastúpiť do lietadla v šortkách? Dôvod je dôležitý

26.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Patryk Kosmider). V lietadlách sa dress code vzťahuje len na posádku, nie na pasažierov. Teoreticky môžete nosiť, čo chcete.…

Kľúčové astrologické dátumy pre druhú polovicu roka 2024: toto sú prelomové dni

26.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Každoročne sa na oblohe objavujú úkazy a planetárne konjunkcie, ktoré majú osobitný vplyv na náš život. Zatmenia…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov