Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Životný štýl,

Horoskop pre ženy na august 2023. Komu sú hviezdy naklonené a kto si musí dávať pozor?

6.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr). August 2023 bude úspešný pre predstaviteľov mnohých znamení zverokruhu. Býci konečne ukončia nevydarený vzťah. Vodnári môžu zmeniť zamestnanie a Raci si dajú...

6.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr).

August 2023 bude úspešný pre predstaviteľov mnohých znamení zverokruhu. Býci konečne ukončia nevydarený vzťah. Vodnári môžu zmeniť zamestnanie a Raci si dajú do poriadku svoje finančné záležitosti. Tu je ženský horoskop na august 2023. Čo čaká Škorpiónky a na čo sa majú pripraviť Blíženci? Dáme vám nápovedu.

Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr

Prinášame ženský horoskop na august 2023 pre predstaviteľky všetkých znamení zverokruhu. Pre mnohé dámy to bude úspešný mesiac v pracovnej aj osobnej oblasti. Letné počasie je priaznivé na nadväzovanie nových známostí, ale aj na oživenie vzťahov. Pozrite sa, čo vás čaká.

Baran: Relaxácia, flirt a cestovanie

Ženy v znameni Barana sú energické, tvrdohlavé a milujú pohyb. Pre predstaviteľky tohto ohnivého znamenia zverokruhu však nastane trochu pokojnejšie obdobie. August bude mesiacom oddychu a regenerácie. Práve teraz sa oplatí vyraziť na dovolenku, premýšľať o budúcich plánoch do života a venovať sa tým veciam, na ktoré zvyčajne nemáte čas. 

Baran je tvrdohlavý a energický. V auguste by sa mali trochu uvoľniť a upokojiť svoje nervy.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Ženy v znamení Barana sa môžu spoľahnúť na zvláštnu priazeň hviezd v milostných záležitostiach. Nezadané predstaviteľky tohto znamenia budú mať veľa príležitostí na flirt, zatiaľ čo vzťahy budú opäť v plnom prúde. Zdravie bude tiež v dobrej kondícii za predpokladu, že si dámy tohto znamenia na seba nevezmú príliš veľa.

Býk: Nové projekty a nová láska

Ženy v znamení Býka sú praktické a tvrdohlavé ženy. Odvážne napredujú vpred a neodradia ich ani neúspechy, pretože vedia o čo sa usilujú. 

August 2023 bude pre dámy v tomto znamení dôležitým mesiacom – práve teraz začnú mnohé nové projekty, ktoré sa im v budúcnosti vyplatia. V profesionálnych záležitostiach by mali dôverovať svojej intuícii, ktorú zvyčajne potláčajú. Aj nezvyčajné nápady majú šancu na realizáciu.

V súkromných záležitostiach bude august o niečo horší… Neúspešné vzťahy pravdepodobne raz a navždy skončia a zverokruh Býkov zasiahne melanchólia. Na obzore však číha láska, ktorá príde na jeseň. Dámy v znamení Býka by si mali dávať pozor najmä na zástupcov vodných znamení – Rak sa však ukáže ako dobrý liek na minulé milostné sklamania.

Blíženci: nepokoje v  citovom živote

Ženy v znamení Blíženca milujú zaujímavé rozhovory a vášnivé cestovanie. Dokážu sa veľmi dobre orientovať na akomkoľvek mieste a v akejkoľvek situácii, a pretože sú veľmi priateľské majú veľa priateľov a obdivovateľov. August 2023 bude pre predstaviteľky tohto vzdušného znamenia mesiacom plným turbulencií v citovom živote – výsledky však budú pozitívne. Ľudia, ktorí Blížencov sklamali, budú zabudnutí a na obzore sa objaví niekto, koho tieto ženy obdarujú svojimi vrelými citmi.

V druhej polovici mesiaca by ste sa mali čo najlepšie prezentovať v práci. Kreatívne nápady budú vítané a solídne plnenie povinností by sa vám mohlo vyplatiť bonusom. V záujme starostlivosti o svoje zdravie by mali Blíženci začať športovať. Ak sa športu už venujú oplatí sa nájsť preň novú oblasť, aby záujem nevyhasol.

Rak: Oplatí sa dať si do poriadku financie

Ženy v znamení Raka sú veľmi citlivé, dokonca až precitlivené. Akékoľvek neúspechy preto spôsobujú, že strácajú chuť do života. Predchádzajúce mesiace boli možno trochu náročné, ale august 2023 sľubuje, že bude veľmi dobrý. Nezadané dámy z tohto znamenia stretnú na svojej ceste temperamentného Barana alebo pohľadnú Pannu a stratia hlavu z lásky. V stabilných vzťahoch sa vyskytnú komunikačné problémy, ale s trochou dobrej vôle sa dajú prekonať.

Dámy v znamení Raka sú citlivé a orientované na rodinu. August 2023 je pre ne ten správny mesiac, aby si dali do poriadku všetky svoje záležitosti.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Tento mesiac si nájdite čas na to, aby ste si dali do poriadku svoje pracovné a finančné záležitosti. Mali by ste tiež využiť krásne počasie a začať cvičiť vonku.

Lev: nájdite si čas na rodinu a priateľov

Levice sú hrdé a sebavedomé ženy. Cenia si aktívny životný štýl, ale sú poslušné. Sú preto náchylné na vorkoholizmus. V auguste sa preto musia mať na pozore, pretože rodina sa začne sťažovať na čoraz menej spoločne stráveného času. O to viac, že v pracovnom živote im budú prichádzať nové ponuky a projekty. Svoje aktivity si budú musieť starostlivo naplánovať, aby si našli čas aj pre seba.

August 2023 je ideálny čas na dovolenku a načerpanie nových síl. Sľubuje intenzívnu jeseň, preto sa na ňu radšej pripravte. Levice by si tiež mali posilniť svoju imunitu, ktorá sa trochu oslabila. Dámy tohto znamenia milujú fyzickú aktivitu, ale tentoraz je lepšie dopriať si sladké leňošenie.

Panna: Nová práca? Lepší plat? Je to možné.

Panny sú poslušnými ženami, trochu pedantnými a praktickými v prístupe k životu. Chcú mať všetko pod kontrolou, ale nikto nemá rád, keď ho niekto kontroluje. Panny to musia mať na pamäti, inak budú mať v auguste v rodine konflikty. Pokiaľ ide o lásku, trávte čas s priateľským Býkom, ktorý naučí Panny užívať si život. V profesionálnych záležitostiach sa bude hodiť spoločnosť Kozorožca.

August 2023 je ideálny čas na hľadanie novej a lepšej práce. Pre dámy v tomto znamení je to dobrý mesiac aj z hľadiska zdravia. Jediné na čo si treba dať pozor je teplo, aby ste sa vyhli dehydratácii.

Váhy: Sľubuje harmonický mesiac

Váhy sú priateľské a spravodlivé. Majú veľa priateľov a hlavu plnú nápadov. V auguste nájdu veľa príležitostí na spoločenské aktivity a v práci budú môcť predviesť svoju kreativitu. Tento mesiac je vhodný na vyjednávanie o zvýšení platu. Aj v súkromných záležitostiach všetko dopadne šťastne – slobodní predstavitelia tohto znamenia môžu nájsť lásku v najmenej očakávanej chvíli a v stabilných vzťahoch konečne zavládne harmónia.

August 2023 je pre ženy v znamení Váh vhodný čas na to, aby sa začali hýbať. Športy na čerstvom vzduchu zlepšia nielen vašu kondíciu, ale aj zdravie. Niekedy stačí krátka každodenná prechádzka, aby ste sa cítili lepšie.

Škorpión: Dbajte na odpočinok a trávte čas zaujímavým spôsobom

Škorpión už môže byť unavený z tohto roka, ktorý nebol vôbec úspešný. August 2023 však sľubuje, že bude fantastický. Bude to mesiac plný spoločenských stretnutí a cestovania na dlhé vzdialenosti, čo zvedaví Škorpióni milujú. Ženy tohto znamenia si nájdu čas aj na seba – budú sa môcť venovať svojim vášňam a dokonca na nich aj zarábať. Do dlhodobých vzťahov sa môže vkradnúť nuda, preto sa oplatí snažiť sa, aby bol váš spoločný čas zaujímavý.

Pre zverokruh Škorpióna bude august prelomový. Mesiac bude úspešný v profesionálnej i súkromnej oblasti.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Začiatok mesiaca bude v pracovných záležitostiach veľmi úspešný – môžete dokonca očakávať zvýšenie platu a určite aj početné pochvaly. Dbajte na to, aby ste si dostatočne oddýchli a načerpali nové sily na nasledujúce mesiace. V auguste by sa dámy v znamení Škorpióna mali vybrať na dovolenku alebo aspoň stráviť víkend mimo domova.

Strelec: Prichádzajú romantické chvíle

Ženy v znamení Strelca sú plné energie, priateľské a energické. Predstaviteľky tohto ohnivého znamenia neznášajú nudu a svoj voľný čas zvyčajne trávia aktívne. V auguste 2023 sa však oplatí brať do úvahy aj názory ostatných členov rodiny – hviezdy naznačujú, že preťažení blízki majú tendenciu snívať o sladkom leňošení a na tomto pozadí môžu vzniknúť konflikty.

Dámy v tomto znamení by tiež nemali prejavovať prílišnú sebadôveru, pretože by to mohlo spôsobiť určité problémy. V práci je lepšie začať si viesť presný plán – podrobný plán vám nedovolí na niečo zabudnúť. V láske augustová aura praje romantickým chvíľam len vo dvojici. Na druhej strane slobodné ženy stretnú na svojej ceste potenciálneho partnera. V zdravotných záležitostiach hviezdy varujú pred obnovovaním starého zranenia.

Kozorožec: Dobrý čas na profesionálne záležitosti

Ženy v znamení Kozorožca sú sebavedomé a praktické vo svojom prístupe k životu. Profesionálne záležitosti sú pre ne veľmi dôležité a august 2023 im bude v tomto smere veľmi priaznivý. 

Ženy v znamení Kozorožca prídu na niekoľko skvelých nápadov, ktoré im môžu priniesť ďalšie peniaze. Dodržiavanie prísnych pravidiel však neveští nič dobré v súkromných záležitostiach. Hviezdy ukazujú, že v stabilných vzťahoch by v auguste mohlo dôjsť k určitému napätiu a dokonca aj k nepokojným dňom.

Zo zdravotného hľadiska to však bude veľmi úspešný mesiac, ak budú ženy tohto znamenia ochotné venovať aspoň trochu času odpočinku. Veľmi sa odporúča dovolenka, ktorá im pomôže odbúrať stres.

Vodnár: Nevyhnutný relax na čerstvom vzduchu

Ženy v znamení Vodnára túžobne čakali na august, aby si konečne mohli poriadne oddýchnuť. Tento mesiac je skutočne vhodný na načerpanie síl a oddych – najlepšie na čerstvom vzduchu. Hviezdy predpovedajú určité turbulencie v súkromnom živote, ale s trochou dobrej vôle, dobrého humoru a osobného šarmu sa môžete dostať zo všetkých nepríjemných situácií.

Pre predstaviteľky tohto vzdušného znamenia však nastáva dobré obdobie v profesionálnych záležitostiach. V práci budú ocenené a ak budú chcieť prejsť na inú prácu, nebudú s tým mať problém. Ženy v znamení Vodnára by sa mali venovať aj tvorbe – zabavia sa, a zároveň dokážu vytvoriť skvelé dielo.

Ryby: Bude to úspešný mesiac

Druhá polovica augusta 2023 bude pre Ryby najlepším obdobím, keď sa citlivé predstaviteľky tohto vodného znamenia môžu spoľahnúť na príjemné chvíle vo dvojici a šťastie v materiálnych záležitostiach. To im pomôže získať späť svojho ducha.

Tento prázdninový mesiac však môže byť z hľadiska zdravia bezproblémový. Zradný vietor a dážď sa môžu skončiť návštevou urológa. Pre každý prípad je lepšie mať so sebou vždy dáždnik a sveter, aby ste neprechladli. Pre ženy tohto znamenia to bude vhodný mesiac na regeneráciu organizmu. Doplnky stravy, trochu pohybu a lenivé popoludnia s dobrou knihou pomôžu posilniť telo a upokojiť myseľ.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri najcitlivejšie znamenia zverokruhu. Rýchlo podliehajú emóciám a sú ľahko zraniteľné

Tieto 3 znamenia zverokruhu majú tendenciu panikáriť. V strese ľahko strácajú hlavu


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Za štyri mesiace schudla 15 kg. Ako sa jej to podarilo? Uvádza tri zlaté pravidlá

24.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/misskittymoana/). Kitty Moana schudla za posledné mesiace až 15 kilogramov. Výrazne si vylepšila nielen postavu, ale aj pohodu. To…

21-ročnú influencerku brutálne zavraždili. Jej spolužiak priznal vinu

21.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/cata.gutierrez/). Catalina Gutierrez je mŕtva. Na zadnom sedadle auta našli telo influencerky z Argentíny. K vražde 21-ročnej ženy sa…

Keď našla lásku, bola v šiestom mesiaci tehotenstva. „Neprotestoval, keď mu hovorili otec.“

18.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Fotot: instagram.com/alyssajane01). Pozoruhodný príbeh Alyssy a Maxa dokazuje, že pravú lásku nezastaví žiadna prekážka. Žena, ktorá je cez deň mamou,…

Ako sa obliecť na pohreb v lete? Tri základné pravidlá

16.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rawpixel.com). Hlavnými zásadami pohrebného oblečenia sú striedmosť, jednoduchosť a skromnosť. Keď však teploty za oknom prudko stúpajú, čierna farba…

V posteli to robíme vo veľkom. „Hurkle-durkle“ je absolútny hit. „Mal by si to robiť aj ty.“

16.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Max kegfire). Máte problém vstávať s budíkom, rannú kávu si vypijete až o 11.00 a radi začínate deň sladkým…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov