Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Životný štýl,

Najsexi vlastnosť každého znamenia zverokruhu. Tu je vaša „tajná zbraň“ pri zvádzaní

14.6.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto:instagram.com/dirtysexyfashion). Na prvý pohľad je nepolapiteľný. Až neskôr si všimneme určité správanie, spôsob reči a osobný šarm. To nás robí originálnymi a jedinečnými. Sexappeal je...

14.6.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto:instagram.com/dirtysexyfashion).

Na prvý pohľad je nepolapiteľný. Až neskôr si všimneme určité správanie, spôsob reči a osobný šarm. To nás robí originálnymi a jedinečnými. Sexappeal je skutočnou tajnou zbraňou a každé znamenie zverokruhu má svoju najsexi vlastnosť. Aká je tá vaša?

Foto:instagram.com/dirtysexyfashion

Eugene Bodo raz spieval: „Pôvab, elegancia, šarm, štýl. Našou zbraňou je sexepíl“. Je ťažké s umelcom nesúhlasiť – spomínaná „tajná zbraň“ je dokonalá nielen na zvádzanie. Sexappeal je inými slovami sexuálna príťažlivosť, ktorú ovplyvňuje správanie, reč, vzhľad, vôňa, oblečenie a, samozrejme, osobný šarm. Ich kombinácia spôsobuje, že nás okolie vníma určitým spôsobom.


Čo je na vás najviac sexi a čo vás priťahuje ako magnet? Odpoveď vám môže poskytnúť vaše znamenie zverokruhu. Aké sú vaše najsexi vlastnosti? Podľa Interie, sú to tieto:

Baran - energia

Energia, vášeň, radosť zo života, ako sa len dá. Barani sa držia zásady „dolce vita“ a užívajú si tu a teraz. Sú nepredvídateľní a nevyhýbajú sa bláznovstvám. Adrenalín je to pravé! Ich energická povaha je rozhodne ich najsexi vlastnosťou. Umožňuje im ochutnať život všetkými zmyslami a prechádzať každodenným životom ako búrka. S niekým takým po svojom boku môžete dobyť svet.

Býk - dôslednosť

Tvrdohlaví a sústredení na svoj cieľ Býci milujú úspech. Okrem toho sú dôslední a keď si niečo zaumienia, urobia všetko pre to, aby uspeli. Dôslednosť je ich najsexi vlastnosť – vďaka nej stúpajú po priečkach v kariére a udržiavajú si poriadok v súkromnom živote. Poskytujú pocit istoty a stability.

Blíženci - šarm

Majú dve tváre. Raz sú veselé, a v jednej chvíli by si najradšej vyliali všetky svoje krivdy. Blíženci vedia a vidia viac, preto je ťažké im niečo povedať. V celom svojom okolí však oplývajú šarmom a sú otvorení novým zážitkom či známostiam. Radi sa rozprávajú s ľuďmi a snažia sa pochopiť ich názor. Osobný šarm je určite ich druhým menom.

Rak - citlivosť

Záleží mu na druhých a má srdce na dlani. Takto – aspoň niektorí – vnímajú zverokruh Raka. Nechce nikomu ublížiť, preto radšej v dobrej viere klame. Jeho citlivosť mu umožňuje vcítiť sa do situácie človeka a neodsudzovať ho. Citlivosť im tiež pomáha z času na čas roznietiť značný oheň – radi prekvapujú zvratmi. Neplánovaný výlet na druhý koniec sveta? Výlet na málo známe miesto? To je určite niečo, čo môžete od zverokruhu Rak očakávať.

Lev - sila

Najsexi vlastnosť Leva? Ľudia z tohto znamenia sú panovační a vášniví. O svojom osobnom čare ich nemusíte presviedčať – oni sami najlepšie vedia, ako ho využiť. Na ostatných sa pozerajú z pozície dobyvateľov, ale vo všetkom, čo robia, dokážu byť elegantní a odťažití. Vedia, ako dosiahnuť, aby sa niekto v ich spoločnosti cítil výnimočne. Majú zmysel pre humor a sú brilantní. To všetko tvorí ich tajnú zbraň.

Panna - zvodnosť

Zvodná a inteligentná. Presne také sú Panny. Dokážu presne odhadnúť emócie a v ľuďoch čítajú ako v otvorenej knihe. Rozhovor s nimi je niekedy intelektuálnou hostinou, ktorou si dokážu získať sympatie druhého človeka. A pri tom všetkom sú skutočne zvodné. Niekedy však pri tom všetkom manipulujú a vytvárajú si vlastný obraz. Sú majstrami vo vytváraní magickej atmosféry.

Váhy - nezávislosť

Váhy sú považované za láskavé a citlivé, ale ako naznačuje ich znamenie zverokruhu – všetko si „vážia“. Hoci na prvé miesto kladú náklonnosť, najviac sa u nich prejavuje nezávislosť. Nenechajú sa zatlačiť do kúta, majú vlastný názor a neboja sa ho povedať nahlas. Záleží im na druhých, ale pri tom všetkom nezabúdajú na seba. Nezávislosť z nich vyžaruje na každom kroku. Nie je to sexi?

Škorpión - odstup

Škorpión je jedným z tajomnejších znamení zverokruhu. Skôr než sa k nejakej otázke vyjadrí, radšej situáciu pozoruje. Medzitým vyhodnocuje a uvažuje, ktorá možnosť je preňho najvýhodnejšia. Takisto nepôsobí príliš spoločensky, a keď už niekto Škorpiónovi ukradne srdce, môže sa cítiť absolútne vyčlenený. A počiatočný odstup môže byť naozaj sexi.

Strelec - porozumenie

Úsmev im zvyčajne nikdy nezmizne z tváre a pôsobia dojmom, že nie sú veľmi stáli vo svojich citoch. Strelci však dokážu prekvapiť a sú ochotní pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Môžete sa s nimi rozprávať o čomkoľvek – prejavia pochopenie a niekedy sa podelia o cenné rady. Vďaka svojmu prístupu k ľuďom a životu sú vo svojom okolí veľmi obľúbení.

Kozorožec - flexibilita

Na prvý pohľad sa môže zdať, že sú uzavretí sami do seba. Kozorožci radšej mlčia, ako by mali hádzať slová do vetra. Vďaka tomu majú nadhľad nad situáciou a môžu sa jej prispôsobiť – ale tak, aby to bolo príjemné aj im. Nemajú radi konflikty, preto sa snažia o kompromis. Kozorožci sú známi tým, že pomáhajú druhým, sú starostliví a prítomní, keď ich niekto potrebuje. Nevnucujú sa však, ale jemne signalizujú: „Ak ma potrebuješ, som tu. Takýto partner alebo partnerka je skutočným pokladom!

Vodnár - nepredvídateľnosť

Vodnári zverokruhu sú skutočnými oázami kreativity. V každej situácii zostávajú sami sebou, čo ich robí skutočne nepredvídateľnými. Kráčajú životom so vztýčenou hlavou a sú presvedčení o svojej jedinečnosti. To však neznamená, že sú namyslení – práve naopak. Sú považovaní za duše spoločnosti, ktoré často prekvapujú veľkolepými nápadmi. Nemôžete sa s nimi nudiť – bláznivý víkend mimo ruchu mesta, spontánny deň v meste alebo výlet do hôr? S Vodnárom je to samozrejmosť.

Ryby - tajomné

Majú svoj vlastný svet a sú považované za jedno z najzáhadnejších znamení zverokruhu. Ryby dokážu hovoriť o akejkoľvek téme, vyjadrovať sa k rôznym otázkam a zdieľať tajomstvá. Napriek tomu však pre mnohých stále zostávajú záhadou. Akoby sa nechceli podeliť o všetko dobré, čo môžu druhým ponúknuť. Ich tajomnosť priťahuje ako magnet – existuje niečo zvodnejšie ako nedopovedanosť? Okrem toho sú Ryby citlivé, emocionálne, ale v zložitých situáciách si vedia dupnúť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

4 znamenia zverokruhu, ktoré nikdy neodpustia. Dávajte si pozor, aby ste ich neurazili

Nájdete mačky medzi tučniakmi? Málokto to dokáže. “Trvalo mi to až 15 minút”


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Za štyri mesiace schudla 15 kg. Ako sa jej to podarilo? Uvádza tri zlaté pravidlá

24.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/misskittymoana/). Kitty Moana schudla za posledné mesiace až 15 kilogramov. Výrazne si vylepšila nielen postavu, ale aj pohodu. To…

21-ročnú influencerku brutálne zavraždili. Jej spolužiak priznal vinu

21.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/cata.gutierrez/). Catalina Gutierrez je mŕtva. Na zadnom sedadle auta našli telo influencerky z Argentíny. K vražde 21-ročnej ženy sa…

Keď našla lásku, bola v šiestom mesiaci tehotenstva. „Neprotestoval, keď mu hovorili otec.“

18.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Fotot: instagram.com/alyssajane01). Pozoruhodný príbeh Alyssy a Maxa dokazuje, že pravú lásku nezastaví žiadna prekážka. Žena, ktorá je cez deň mamou,…

Ako sa obliecť na pohreb v lete? Tri základné pravidlá

16.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rawpixel.com). Hlavnými zásadami pohrebného oblečenia sú striedmosť, jednoduchosť a skromnosť. Keď však teploty za oknom prudko stúpajú, čierna farba…

V posteli to robíme vo veľkom. „Hurkle-durkle“ je absolútny hit. „Mal by si to robiť aj ty.“

16.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Max kegfire). Máte problém vstávať s budíkom, rannú kávu si vypijete až o 11.00 a radi začínate deň sladkým…

Auto Trendy

Toto vozidlo má motor z vozidla F1. Potrebuje špeciálnu starostlivosť

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Mercedes-AMG One je najrýchlejšie sériové vozidlo na Nürburgringu. Je poháňané motorom priamo z vozidla F1, čo so sebou prináša množstvo nepríjemností, a to aj počas…

Palivový gigant investuje do výroby spaľovacích motorov. Vynaloží viac ako 7,4 miliárd eur

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Saudi Aramco, jedna z najväčších svetových ropných spoločností, investuje do vývoja spaľovacích motorov. Petrochemický gigant kúpil 10-percentný podiel v spoločnosti Horse Powertrain, ktorú kontrolujú spoločnosti…

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé miesto a zaznamenala nový predajný rekord…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy . Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol, pretože bol práve vyradený z ponuky.…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v tejto otázke zmení, ak sa vráti…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy - Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z atraktívnejších kompaktnejších možností je určite Toyota…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov