Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Životný štýl,

Kam pôjdete tento rok na dovolenku? Odpoveď odhalí vašu skrytú vlastnosť

31.5.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pixabay.com/icons). Koniec mája je obdobím, kedy sa mnohí z nás rozhodujú o dovolenkových cestách. Pri plánovaní zohľadňujeme rozpočet, čas, záujmy a logistické možnosti. O našich dovolenkových...

31.5.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pixabay.com/icons).

Koniec mája je obdobím, kedy sa mnohí z nás rozhodujú o dovolenkových cestách. Pri plánovaní zohľadňujeme rozpočet, čas, záujmy a logistické možnosti. O našich dovolenkových plánoch však do istej miery rozhoduje aj naša osobnosť. Zúčastnite sa „psycho“ zábavy od Kobieta Interia a zistite, čo o vás hovoria vaše cestovateľské preferencie.

Koľko ľudí, toľko dovolenkových ideálov. Pre niekoho je dovolenka snov tá strávená na vyhriatej pláži. Pre iných je dovolenka intenzívnym obdobím objavovania sveta. A sú tu aj takí, ktorým k šťastiu stačí pokoj, ticho a trochu zelene.

Tento cestovateľský výber vychádza z predchádzajúcich skúseností, sezónnej módy, preferencií skupiny priateľov, ale aj charakteru. Urobte si psychotest a zistite, čo o vašej osobnosti hovoria vaše turistické sny.

Kam by ste chceli ísť na dovolenku? Vyberte si fotografiu a zistite jej skrytú vlastnosť

Dokonalá dovolenka? Výber veľa vypovedá o vašom charaktere
Foto: pixabay.com/icons

Ako to funguje? Je to veľmi jednoduché. Z piatich grafických prvkov vyššie si vyberte tú, ktorá najlepšie ilustruje vaše cestovateľské ideály. Potom si prečítajte príslušný popis.

Obrázok 1: Relax pod palmami

Narodili ste sa na Slovensku, žijete na Slovensku a väčšinu času sa sťažujete na počasie. Hovoríte si, že osud sa pri rozdávaní kariet musel pomýliť, vybral si pre svoj život túto studenú krajinu, pričom na šťastný život potrebujete tri veci: slnko, slnko a viac slnka. Preto každý rok čakáte na výlet na dovolenku a keď príde jeho čas, ani nerozmýšľate, čo budete robiť. Nemusíte, už viete, že sa chystáte do teplých krajín.

Tam sa oddávate činnostiam, ktoré máte najradšej. Ako mačka sa celý deň ponoríte do lenivého odpočinku a neskoro popoludní pocítite príval energie. Toto je čas na objavovanie, prechádzky, spoznávanie nových priateľov, fotenie na Instagram, ochutnávanie miestnych špecialít a párty, ako keby zajtrajšok nebol.

Čo to všetko o vás hovorí? Ste človek, ktorý si rád užíva život. Pohodlie, relax a potešenie sú niečo, čo si nemôžete odoprieť. Veľmi dôležité sú pre vás aj vzťahy s ostatnými, pobyt medzi ľuďmi vám dobíja baterky, nakazíte sa ich energiou. Ceníte si aj nové skúsenosti a otvorenosť je vaše druhé meno.

Obrázok 2: Poďme k jazerám

Je v tebe niečo romantické. Vieš si povedať: „Rád sa vraciam tam, kde som bol“. A skutočne sa často vraciate na miesta, obrazy a činnosti, ktoré ste objavili v detstve. 

Keď myslíte na „prázdniny“ očami svojej fantázie, vidíte, ako čítate knihu na ležadle rozloženom na móle, chodíte na dlhé prechádzky, kam vás oči zavedú, večer idete na kajak do stredu jazera pozerať na nočnú oblohu. Alebo jednoducho, celé hodiny sa pozeráte na pokojnú hladinu jazera a myšlienky vám lenivo blúdia v hlave.

Odkiaľ pochádzajú takéto sny a potreby? Z veľkého množstva kreativity, ktorá vo vás drieme. Pozorne sa pozeráte na svet, často si všímate detaily a vzťahy, ktoré ostatným unikajú. Svoje postrehy si opakovane prepracovávate v hlave, čoho výsledkom sú nezreteľné závery, ktorými často prekvapíte svojich priateľov. Vo vašej spoločnosti vás považujú za inteligentného. Máte v sebe aj niečo z romantiky, prvok melanchólie a trochu smútku.

Obrázok 3: K šťastiu toho veľa nepotrebuješ

Sú takí, ktorí sa potrebujú unaviť, aby si oddýchli. Utratia tisíce eur (ktoré musia najskôr zarobiť), urobia si dlhý hodinový let, urobia si plán atrakcií, ktorým vyplnia deň od rána do večera. Ale ty medzi nich nepatríš. Patríte k tým, ktorí vedia, že šťastie (a v tomto prípade relax) môže čakať hneď za rohom: vo vlastnej záhrade, na okraji mesta, na pozemku alebo vo vašom rodinnom dome. Len ich treba vedieť používať.

Viete ako na to, a tak ste medzi kamarátmi považovaný za majstra mikrocestovania. Vo svojom regióne poznáte každý kút, zaujímavé zákutie, čarovnú cestu v lese, čarovnú paseku, tajnú lavičku v parku. Obyčajnú rannú prechádzku môžete zmeniť na expedíciu, za ktorej intenzitu by sa nemuseli hanbiť ani tí najväčší cestovatelia.

Ako to robíš? Možno je to záležitosť génov alebo možno skúseností, ale vy ste veľmi sebavedomý a všímavý človek. Vážite si chvíle, keď môžete zbierať svoje myšlienky, oddávať sa pokojnej meditácii. Duchovný rozvoj a rovnováha sú pre vás veľmi dôležité, starostlivo si vyberáte ľudí a predmety, ktorými sa obklopujete. Nič sa vo vašom živote nedeje náhodou, alebo sa o to aspoň snažíte. Aby ste boli šťastní, potrebujete predovšetkým kontakt s prírodou. Rovnováha – toto je vaše kľúčové slovo.

Obrázok 4: Celý život som to chcel vidieť

„Nespi, skúmaj.“ „Toto nie je sanatórium.“ „Môžeme sedieť doma.“ „A ak už nikdy neprídeme?“ „Každý hovorí, že to musíme vidieť“… a tak ďalej a tak ďalej, donekonečna, počas celej dovolenky. Kamaráti vás asi nenávidia, váš partner fantazíruje o podaní žiadosti o rozvod, vaše deti oznamujú, že budúci rok chcú ísť do letného tábora, k babke, chcú ísť kamkoľvek, len nie s vami. Pretože máte plán na dovolenku.

Dovolenku začnete plánovať niekoľko mesiacov pred odchodom. Starostlivo zostavujete zoznamy pamiatok, ktoré musíte vidieť, múzeí, ktoré musíte navštíviť, jedlá, ktoré musíte vyskúšať, pamiatok, ktoré musíte vidieť, a atrakcií, ktoré musíte vyskúšať. Prezeráte si sprievodcov, pýtate sa priateľov na odporúčania, sledujete instagramové profily.

Prečo? Pretože ste nadpriemerne organizovaný človek. Mať plán a realizovať jeho následné body vám dáva nielen pocit kontroly nad situáciou, ktorá sa vám páči, ale aj úspechu (pretože tak efektívne prechádzate ďalšie miesta na dovolenkovom „zozname úloh“). Pravdepodobne ste ambiciózny človek, ktorý tiež berie sviatky ako výzvu a snaží sa z toho vyťažiť maximum. Tieto vlastnosti sa často spájajú so zvedavosťou o svete a potrebou neustáleho rozširovania vedomostí.

Obrázok 5: Hory majú všetko, čo milujem

Kým pre iných je dovolenka synonymom lenivého oddychu, pre vás je to čas poznávania. Nezáleží na tom, či sú to čarovné Roháče, domáce Tatry, vysoké Alpy alebo akékoľvek iné pohorie, každý výlet je pre vás expedíciou. Trasy si vyberáte starostlivo. Nevenujete pozornosť nepohodliu: skoré vstávanie, prudké stúpania, daždivé počasie, spanie v stane a jedenie z konzervy sú pre vás jedným slovom: dobrodružstvo. A aj keď občas pocítite nejakú nepríjemnosť, stačí sa ocitnúť na vyhliadke a už sa cítite ako kráľ na streche sveta.

Si individualista. Ako osamelý vlk rád kráčate po vlastných cestách a razíte nové chodníky. Nie je pre vás dôležitý cieľ, ale cesta, o to fascinujúcejšia, čím menej viete, čo je za zákrutou. Unikáte pred vzormi, neveríte v stereotypy, nezaujíma vás kritika iných ľudí. Nezávislosť – to je vaša najsilnejšia vlastnosť. Na iných si ceníte úprimnosť, priamosť, čestnosť. Ak raz niekoho prichytíte pri lži, neviete mu už dôverovať.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Každý miluje hudbu, ale tieto 3 znamenia by bez nej nemohli žiť.

Toto sú najčastejšie používané emotikony. Uvádzame aj ich presný význam


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nezamestnala sa v obchode a išla sa opýtať prečo. „Kvôli démonickým tetovaniam“

23.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@ashxobrien). Zdalo by sa, že v 21. storočí sme sa vzdialili od škatuľkovania ľudí podľa toho, ako vyzerajú. Ukazuje…

Narodeniny oslávila v reštaurácii, ale za nič neplatila. Hostia dostali účet

22.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Studio Romantic). Mala by osoba, ktorá oslavuje narodeninovú oslavu na mieste konania, znášať všetky náklady na podujatie? Po tom,…

Prestala si holiť podpazušie. „Cítila som sa obmedzená,“ hovorí. Myslí si, že jej chĺpky „majú energiu“.

21.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/austin_and_mya). Mya Loftusová je 26-ročná žena z Virgínie, ktorá vyhlásila, že sa už nemieni riadiť kánonmi krásy, ktoré sú…

Je matkou 11 detí. Raňajky robí od 5.00 h. Prezradila, koľko míňa. „Vyzerá to ako hromadná výroba“

21.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@doughertydozen). Alicia Dougherty je matkou 11 detí. Žena sa rozhodla ukázať, ako pripravuje raňajky pre svoju veľkú skupinu. Jej…

103-ročná žena prezradila tajomstvo svojej dlhovekosti. „Toto pijem každý deň už 30 rokov.“

21.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky tiktok.com/@taygusta). Pearl Taylor je 103-ročná hviezda TikTok, ktorej popularita je spôsobená najmä jej vnučkou. Môžete jej za…

Auto Trendy

Spoločnosť Polestar predstavila svoj prvý mobilný telefón. Bol navrhnutý na integráciu s jej elektromobilmi

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Polestar predstavila svoj prvý smartfón, ktorý je určený na lepšiu integráciu s jej elektromobilmi. Spoločnosť Polestar

Ford E-Transit dostáva aktualizácie: väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Ford Pro predstavila novú verziu modelu E-Transit s predĺženým dojazdom. To znamená využiteľnú kapacitu batérie 89 kWh - dojazd až 402 km, ako aj…

Ďalšie obavy vyvoláva prepúšťanie. Celé odvetvie má vážny problém

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Bosch, jeden z najväčších svetových dodávateľov automobilových súčiastok, oznámila reštrukturalizáciu a zníženie výrobných nákladov. Nemecký gigant už nejaký čas čelí rastúcej stagnácii v dôsledku…

Tesla Cybertruck má osudovú chybu. Keď zošliapnete pedál až na doraz, neprestane zrýchľovať

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Ukazuje sa, že Tesla Cybertruck má aj temnejšiu stránku svojej osobnosti. V extrémnom prípade sa môže stať postavou z hry GTA. Začne náhle zrýchľovať a…

Malý elektrický Mercedes triedy G - čo o ňom vieme?

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Nemci pripravujú menšiu triedu G. Auto sa má vyznačovať terénnym rodokmeňom a čisto elektrickým pohonom. Čo ešte o tomto aute vieme?

Výsev mrakov - bola to príčina záplav v Dubaji?

24.4.2024 Redakcia Auto trendy - Záplavy v Dubaji vyvolali dosť kontroverzií. Zdá sa, že takéto množstvo zrážok v púštnej oblasti s prevažne suchým podnebím je anomáliou. Jednou z teórií, ktoré…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov