Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Celebrity,

Kate Middleton „necíti potrebu“ hovoriť s princom Harrym pred korunováciou kráľa

3.5.2023 Redakcia Vášeň v tebe. Princ William, Kate Middletonová a Harry sa v sobotu zúčastnia vo Westminsterskom opátstve na korunovácii kráľa Charlesa a po prvýkrát od vydania vojvodových memoárov Spare...

3.5.2023 Redakcia Vášeň v tebe.

Princ William, Kate Middletonová a Harry sa v sobotu zúčastnia vo Westminsterskom opátstve na korunovácii kráľa Charlesa a po prvýkrát od vydania vojvodových memoárov Spare sa objavia spoločne na verejnosti, informuju britské média.

Kate, princezná z Walesu, „necíti potrebu“ hovoriť s princom Harrym pred tohtotýždňovou korunováciou, tvrdí kráľovský komentátor.

Princ Harry a Kate Middletonová v 2008. Zdroj: Wikimedia Commons.

Obaja členovia kráľovskej rodiny sa v sobotu zúčastnia vo Westminsterskom opátstve na korunovácii Charlesa a Camilly po tom, ako Harry potvrdil svoju účasť.

Prvýkrát sa stretnú na verejnosti, odkedy vojvoda vo svojich memoároch Spare (Šetrite) kritizoval kráľovskú rodinu.

V knihe sa princ William dočkal najostrejšej kritiky od svojho mladšieho súrodenca, ktorý tvrdil, že sa raz fyzicky pobili.

Podelil sa aj o podrobnosti hádky medzi Kate a Meghan kvôli šatám pre družičky v čase jeho svadby, ktorá sa údajne skončila slzami.

Napriek dráme okolo knihy však zakladateľ True Royalty Nick Bullen pochybuje, že na historickom podujatí tento týždeň dôjde k zmiereniu.

Pre US Weekly povedal: „Po tom, čo Harry v knihe Spare povedal toľko o Kate a o Camille, rozšírená rodina – jeho nevlastná matka, švagriná – nikto z nich necíti potrebu nadviazať na rozhovor.”

Komentátor tiež špekuloval o možnosti zmierenia medzi Kate a Meghan.

Povedal: „Medzi Kate a Meghan nikdy nebol žiadny vzťah.

„Ťažko by ste našli ich spoločné fotografie, bol tam ten moment na Wimbledone a to je asi tak všetko. Nemajú potrebu sa spolu rozprávať.”

Tieto komentáre prišli po tom, čo kráľovská životopiskyňa Tina Brownová vyhlásila, že vzťah Harryho a Williama je pred veľkým dňom „na absolútnom bode mrazu“.

Princ William a Catherine, vojvodkyňa z Cambridge, navštívili nové prijímacie centrum Spoločnosti pre služby imigrantom v Britskej Kolumbii. Zdroj: Wikimedia Commons.

Pre televíznu stanicu LBC Andrew Marr povedala: „Sú úplne odcudzení. Myslím si, že na korunovácii medzi nimi nedôjde k žiadnemu kontaktu. Myslím si, že ich vzťah je momentálne na absolútnom bode mrazu.

„Čím dlhšie sa Harry zaoberá tým, čo sa stalo v jeho živote, tým viac cíti voči Williamovi nevraživosť, pretože má pocit, že William bol v podstate ešte vypočítavejší, keď z neho urobil číslo dva, keď z neho urobil náhradníka a cítil sa za každých okolností ako náhradník.

„Takže medzi nimi nie je žiadny kontakt, ako mi bolo povedané. Myslím si, že Charles chce mať nejaké zblíženie. Ale myslím si, že to bude trvať roky… Medzi Jurajom VI. a vojvodom z Windsoru k tomu nikdy nedošlo, len sa to zhoršilo.

Harry príde na korunováciu do Spojeného kráľovstva, ale jeho manželka Meghan zostane v Kalifornii so svojimi dvoma deťmi, princom Archiem a princeznou Lilibet.

Znamená to, že vynechá kráľovský korunovačný koncert 7. mája, aby mohol odletieť domov a osláviť Archieho štvrté narodeniny.

Princ Harry a Meghan Markle idú na Vianoce 2017 do kostola v Sandringhame.Zdroj: Wikimedia Commons.

Kráľovský zdroj predtým uviedol: „Po dlhých rokovaniach Harry povedal, že príde na kráľovskú korunováciu, ale bude to len letmá návšteva.

„Organizátorom bolo povedané, že Harry sa nezúčastní na koncerte so zvyškom kráľovskej rodiny, čo je veľká škoda, pretože to bude taká veľkolepá udalosť.“

Súvisiace články:

Mediálny MAGNÁT dostal košom! Prečo snúbenica vrátila mega drahý prsteň?

NOVÉ informácie o nehode Kellnera! Po nehode verili, že o HODINU po nich prídu. Čo nasledovalo?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Už vôbec nie krémy alebo kúry. Victoria Beckham jedáva túto rybu každý deň. Toto je príkaz dermatológa

18.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency instagram.com/victoriabeckham). Bezchybná pleť a štíhla postava Victorie Beckham nie sú náhodou. Módna návrhárka prezradila, že má…

Princ Harry sa oficiálne stal rezidentom USA v deň, keď bol vysťahovaný zo svojej britskej vily. Príznačné?

18.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lwsi Cox). Britský bulvárny denník odhalil dokumentáciu, ktorá ukazuje, že princ Harry sa začal oficiálne nazývať rezidentom USA 29.…

Proces s Donaldom Trumpom sa začal. Melania sa na súd nedostavila. „Rozzúrila sa“

18.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/a katz shutterstock/lev radin). Súd s Donaldom Trumpom sa začal 15. apríla. Jeho manželka sa na súd nedostavila. Prečo?…

Peter Nagy sa pochválil novou priateľkou

17.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@neskorovecer). Lámač ženských sŕdc, ktorého vždy obklopovali krásne ženy a nikdy o ne nemal núdzu. Bohém, skvelý spevák a slovenská legenda nikdy…

Princ William sa učí na vlastných chybách? Bude CHRÁNIŤ deti pred prežívaním toho, čo zažil Harry

17.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Number 10, CC BY 2.0 youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky "60 minutes"). Princ Harry sa nikdy netají tým, že celý…

Auto Trendy

Tesla má veľký problém. Pozastavenie dodávok populárneho modelu

18.4.2024 Redakcia Auto trendy - Tesla Cybertruck, jedno z najočakávanejších áut posledných rokov, čelí vážnym problémom. Niekoľko mesiacov po začatí dodávok sa ukazuje, že mnohé problémy sa nepodarilo včas odstrániť.…

Spoločnosť BYD dostala od čínskych vládnych orgánov dotácie. Najmenej 3,4 miliardy EUR

18.4.2024 Redakcia Auto trendy - Európska únia prešetruje čínske dotácie na elektromobily. Podľa správy nemeckého Inštitútu pre svetové hospodárstvo mohol najmä jeden konglomerát využívať veľké štátne dotácie.

Motorový olej na dlažobnej kocke pred domom. Ako sa zbavíte škvŕn?

18.4.2024 Redakcia Auto trendy - Dlažobné kocky sa bežne používajú na príjazdových cestách. Niet divu, že vyzerá esteticky a je odolná voči opotrebovaniu. Čo však robiť, ak na nej nájdete…

Škoda Superb 2024 s Travel Assist: asistent pre (autonómne) cestovanie. Testovacia jazda

18.4.2024 Redakcia Auto trendy - Nová Škoda Superb dostala prepracovaný systém Travel Assist, ktorý je zodpovedný za poloautonómnu jazdu na diaľniciach a v mestských zápchach. Toto riešenie kombinuje adaptívny a…

Spotreba paliva vozidla Nissan Qashqai e-Power. Aktualizácia s úspornými pneumatikami

18.4.2024 Redakcia Auto trendy - Oveľa nižšie "spaľovanie" s lepšími pneumatikami. Nissan Qashqai e-Power - test druhého exemplára tohto vozidla ukázal, že spotreba paliva tohto hybridného pohonu je jednoznačne lepšia…

Je to skvelá technológia, ale zdá sa, že si na ňu budeme musieť ešte dlho počkať. Prečo?

18.4.2024 Redakcia Auto trendy - Elektromobilita napreduje z roka na rok a to, čo sa donedávna zdalo nemožné, dnes existuje. Bezdrôtové nabíjacie systémy pre elektromobily sú len začínajúcou technológiou a…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov