Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Manželstvo,

„Priemerná bohatá žena v domácnosti“ ukázala skutočný život s bohatým manželom. Pred čím varuje?

14.3.2023 - Pri bohatom manželovi nestačí len vyzerať ako Barbie.

Už od malička sa niektorým dievčatkám vštepuje, aby sa dobre vydali. A najlepšie za čo najbohatšieho muža. Aký je však skutočný život s bohatým mužom?

Newyorčanka poodhalila realitu manželstva s bohatým mužom. Lietate síce súkromným lietadlom, ale váš manžel nie je takmer nikdy doma.

Izzy Anaya je 43-ročná tiktokerka. Mnohí ju poznajú ako „priemernú bohatú ženu v domácnosti“. Na sociálnej sieti v jednom z videí porozprávala o skutočnom živote po boku bohatého manžela, informuje DailyMail.

Ženy a dievčatá upozornila, že ak chcú žiť v luxuse, ktorý financuje ich manžel, nemôžu očakávať, že im pomôže pri starostlivosti o deti a domácnosť.

Reálny rodinný život s bohatým manželom

Anaya priznala, že nebude klamať, že je veľmi zábavné nemať žiadny finančný limit či obedovať v drahej reštaurácií. Ale na druhej strane musíte byť pripravená vychovávať deti sama, pretože váš manžel nepríde domov o 17.00 h.

O svojom živote natočila video z rodinného vidieckeho domu. Mal tam byť s ňou aj manžel, ktorý mal prísť v pondelok. Situácia sa zmenila a podľa jej slov príde až v nedeľu. Ako dodala, ide o bežný jav v ich manželstve.

„Chodím sama na večere pre páry, školské akcie, charitatívne (finančné zbierky), na všetko,“ vysvetlila.

Anaya tiež zdôraznila, že na zbalenie bohatého muža ženy potrebujú viac ako len atraktívne vyzerať. Pri starostlivosti o viac domácnosti vám totiž len vzhľad nepomôže.

„Nestačí len vyzerať ako Barbie, aby si vás jeden z tychto mužov vzal. Musíš byť veľmi, veľmi kompetentná,“ povedala. A prečo práve kompetentná?

Musíte viesť niekoľko domácnosti, dohliadať na pripomienky v kalendári a vychovávať deti úplne sama. Ak na to nemáte schopnosti, manželstvo s bohatým mužom nebude fungovať.

život, bohatstvo, manžel
Izzy Anaya.
Zdroj: Instagram/theaveragerichhousewife

A pomoc opatrovateľky?

Po zverejnení videa sa niektorí ženy pýtali, prečo nezamestnala gazdinú alebo opatroveteľku. Newyorčanka im vysvetlila, že nemá rada cudzích ľudí vo svojom dome.

Zároveň ozrejmila, že chcela mať deti, a preto nechce ich výchovu nechať na niekoho iného, len preto, že je bohatá.

@averagerichhousewife

The shirt is what does it for me here “Champagne Diet” 🤣 But lets be real… Its a great lifestyle but everything comes with its price… What are you willing to give up or give in to get it? Maybe its NOT FOR YOU! Whatever you decide, Understand you cant be mad when your swiping away BUT your partner isnt around… dont roll up 10 years later looking for a divorce because you had no “partner”. Understand what you are signing up for. #richmom #richhusband #lifestyle #privatejet #housewife #yourrichmom #luxury #jetlife #workaholichubby #marriagegoals #marriagereality

♬ original sound – Izzy Anaya / NYC Lifestyle

Redakcia Vášeň v Tebe

Súvisiace články

Neviditeľná hrozba, ktorá môže zničiť vaše manželstvo

Prečo sa Jaromír Jágr ešte neoženil? Jeho bývala priateľka odhalila dôvod

Zdroj úvodnej foto: Instagram/theaveragerichhousewife


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Ona má 32 rokov a on 70. Netají, že je s ním pre peniaze. „Dáva mi svoje karty“

29.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/realchloeamour2.0/). Žena priznáva, že randí len s mužmi, ktorí zarábajú viac ako 206 000 USD (približne 193 000 EUR)…

Je o 86 cm vyššia ako on. „Chytil som prsteň a stratil vedomie,“ hovorí. Sú spolu už 18 rokov

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/jessicaburnsmcdonnell). Larry a Jessica sa spoznali v škole a mali spoločnú skupinu priateľov. Neskôr im povedali, že sa k…

Svoju tehotnú manželku chce opustiť hneď po pôrode. „Manželstvo ma priviedlo na pokraj“

26.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BAZA Production). Príspevok jedného z používateľov populárneho fóra Reddit vyvolal veľa emócií. Nečudo, veď autor zverejneného príspevku priznal, že…

Ťažko chorý športovec bol pripravený vykonať eutanáziu, no postup ZRUŠIL. Presvedčila ho dôležitá správa od manželky

25.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/ijembuca/ instagram.com/guruhonza/). Český atlét Jan Kavalír trpí nevyliečiteľnou chorobou ALS. Z tohto dôvodu chcel vo Švajčiarsku podstúpiť eutanáziu, no…

Cítite hnev častejšie ako motýliky v bruchu, pretože neodložil ponožky? Týchto 9 signálov znamená, že je čas sa rozísť

25.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/David Pereiras). Niektorí z vás to poznajú z vlastnej skúsenosti. Niekedy sa môže stať, že aj ten najdlhší a…

Auto Trendy

Elon Musk prepustil celú divíziu Supercharger spoločnosti Tesla. Prepustených bolo približne 500 ľudí

1.5.2024 Redakcia Auto trendy - Elon Musk pokračuje v prepúšťaní vo svojej spoločnosti vyrábajúcej elektromobily. Celá divízia zodpovedná za nabíjacie stanice Supercharger bola prepustená.

Subaru Forester VS Hyundai Tucson: Ceny, vlastnosti a funkčnosť

1.5.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai Tucson a Subaru Forester sú známe značky v segmente kompaktných SUV, ale ktorý z nich je lepšou voľbou? Oba ponúkajú priestor, praktickosť a bezpečnosť,…

Zisk spoločnosti Volkswagen v prvom polroku klesol o 20 %

1.5.2024 Redakcia Auto trendy - Výsledky spoločnosti Volkswagen za prvý polrok predstavujú slabý začiatok roka 2024. Skupina však zachováva svoje ciele na december.

Tesla Cybertruck sa predstaví vo veľkých mestách po celej Európe. Elektrický model prichádza aj ku nám

1.5.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Tesla oznamuje, že v Európe predstaví nový elektrický nákladný automobil Cybertruck. Podujatie Cyber Odyssey sa uskutoční koncom júna.

Euro NCAP oznamuje aký je bezpečný nákladný automobil. Podrobnosti o testoch bezpečnosti nákladných vozidiel

1.5.2024 Redakcia Auto trendy - Bezpečnostní špecialisti Euro NCAP čoskoro zavedú nový systém hodnotenia ťažkých nákladných vozidiel po oznámení zmien v testovaní osobných vozidiel. Vďaka tomu bude možné zistiť, ktoré…

EÚ zmení pravidlo o odoberaní vodičských preukazov za prekročenie rýchlosti

1.5.2024 Redakcia Auto trendy - Európska únia vyhlasuje vojnu cestným pirátom. Práve schválila nové pravidlá. Podľa nich každý vodič, ktorý prekročí povolenú rýchlosť o 31 km/h alebo viac, príde o…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov