Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Životný štýl,

Najznámejšia podvodníčka Sorokinová pre CNN odhalila, prečo sa nechce vrátiť do Európy

14.10.2022 - Falošná nemecká dedička a odsúdená podvodníčka Anna Sorokinová trvá na tom, že chce zostať v USA.

Falošná nemecká dedička a odsúdená podvodníčka Anna Sorokinová trvá na tom, že chce zostať v Spojených štátoch. Uviedla to v rozhovore pre CNN s moderátorom Jakeom Tapperom, informuje NewYorkPost.

Rozhovor sa uskutočnil v jej byte v East Village. Mladá žena je v domácom väzení po tom, čo ju v piatok prepustili z väzby amerického imigračného a colného úradu.

Aktuálne totiž prebieha konanie týkajúce sa jej deportácie do Európy. Ona však chce zostať v USA a dokázať ľuďom, že sa mýlia.

Pre CNN vysvetlila, že si zaslúži druhú šancu. Uznala chybu, ktorú urobila, ale tvrdí, že svoj trest si odsedela.

„Mám pocit, že dostávam druhú šancu napraviť svoje chyby,“ uviedla Sorokinová, ktorá môže odísť z bytu len na základe povolenia. Mladá žena má zároveň súdom zakázané používať sociálne médiá.

Impozantná podvodníčka?

Sorokinová tvrdí, že obžaloba a médiá ju vykresľujú ako impozantnú podvodníčku, ktorá finančným inštitúciám a firmám ukradla viac ako 200 000 dolárov.

„Tak trochu vytvorili predstavu o mne a na mne ponechali, aby som sa s tým vysporiadala,“ povedala Sorokinová.

„Snažím sa neidealizovať svoje zločiny a nikoho nenavádzať k presvedčeniu, že toto je spôsob, ako sa stať slávnym,“ dodala mladá žena. „Pretože som v dôsledku toho veľa trpela … aj keď to nie vždy dávam najavo.“ Upozornila, že sa neukazuje na televíznej obrazovke a neplače.

Anna Sorokinová, Anna Delveyová, Netflix
Anna Sorokinová známa tiež ako Anna Delveyová.
Zdroj: Instagram/anna_sorokin_official, annadelveyfan

Anna Sorokinová chcela byť vplyvnou podnikateľkou

Sorokinová priznala, že mnohé svoje rozhodnutia ľutuje, ale žiadnu firmu či inštitúciu neoslovila, aby sa ospravedlnila.

Priznala, že využila ľudí, ale zároveň dodala, že bola mladšia a poučila sa zo svojich chýb.

Trvá však na tom, že nikdy nechcela byť slávna. Chcela byť len vplyvná podnikateľka. Pochybuje, že by sa jej dostalo rovnakej pozornosti za zločiny, ak by ich spáchala vo svojej rodnej krajine.

Sorokinová, sa totiž stala inšpiráciou pre seriál z dielne Netflixu – Investing Anna – Neskutočná Anna. V rozhovore pre CNN prezradila, že zo seriálu videla len 30 minút.

Prokurátori v obžalobe uviedli, že Sorokinová falšovala záznamy a klamala všetkých naokolo. Banky, aby jej požičali peniaze, luxusné hotely, ktoré jej umožnili zostať v ich apartmánoch, i bohatých Manhattančanov, ktorí jej pokryli letenky a ďalšie výdavky. Celkovo sa jej od všetkých podarilo vymaniť 275 000 dolárov (245 000 libier).

Sorokinová však dúfa, že už dlho nebude v domácom väzení. Do povedomia ľudí sa chce dostať najmä svojimi poctivými projektmi, ktoré má v pláne uskutočniť.

Zdroj úvodnej koláže: Instagram/anna_delvey_


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Svoje oči skrýva za riasy ako záclony. Odstránila a ukázala, ako vyzerá bez nich. „Oveľa lepšie“

2.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: TikTok/@milliehazelgrave27). Dlhé, veľmi husté a oči zakrývajúce umelé mihalnice sú ochrannou známkou Millie Hazelgrave a na TikToku sa stali…

Má 51 rokov, no ľudia jej odhadujú 30. Prezradila svoje tajomstvá, ako zostať mladá

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok/@miathecoach). „Mám 51 rokov, ale ľudia hovoria, že vyzerám o niekoľko desiatok rokov mladšie – moje tajomstvo, ako zostať…

Ona má 32 rokov a on 70. Netají, že je s ním pre peniaze. „Dáva mi svoje karty“

29.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/realchloeamour2.0/). Žena priznáva, že randí len s mužmi, ktorí zarábajú viac ako 206 000 USD (približne 193 000 EUR)…

Má 47 rokov a ľudia jej tipujú 20. Prezradila svoj trik na štíhly a mladý vzhľad

28.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@aliceinshuffleland). Počas nášho života sa naše telo mení. Tehotenstvo má na to výrazný vplyv. Mnoho žien sa sťažuje, že…

Jej vlasy sú takmer o meter dlhšie ako ona. Po umytí schnú 24 hodín. Prekonala svetový rekord

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/aliia_more). Guinnessova kniha rekordov obsahuje mnoho prekvapivých, inšpiratívnych a niekedy šokujúcich záznamov. Na jej stránky sa zapísali ľudia z…

Auto Trendy

Renault by mohol spolupracovať so spoločnosťou Xiaomi na nových automobilových technológiách

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Renault by mohol spolupracovať s čínskymi výrobcami na vývoji nových technológií pre elektromobily. Medzi nimi je aj spoločnosť Xiaomi.

Nehoda auta bez vodiča. Žiadni vinníci

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Auto v priekope, bez vodiča a so spolujazdcom - tak by sa dal v skratke opísať obraz, ktorý našli žitomírski policajti, ktorí prišli na miesto…

Tragédia na diaľnici A1 odvrátená na poslednú chvíľu. Vodič nasnímaný, ako jazdí po nesprávnej strane cesty

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Na diaľnici A1 sa v poslednej chvíli podarilo zabrániť tragédii, keď bol vodič nasnímaný, ako jazdí po nesprávnej strane cesty.

Úspora paliva môže byť prehnaná. Mechanici si mädlia ruky

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Je prirodzené, že chceme, aby naše autá spotrebovali čo najmenej paliva. Bohužiaľ, niektoré snahy sú spojené s rizikom a vodiči, ktorí bojujú o každú kvapku…

Starliner pripravený na let. NASA a Boeing vyšlú na ISS kapsulu s astronautmi

3.5.2024 Redakcia Auto trendy - Starliner je pilotovaná kapsula, ktorá dopraví astronautov na Medzinárodnú vesmírnu stanicu. Po rokoch práce je loď pripravená na prvý let s posádkou. NASA a Boeing…

Jeden let musel byť zrušený kvôli výtržníkovi. Na vine bol 49-ročný muž

2.5.2024 Redakcia Auto trendy - Jeden let musel byť zrušený kvôli výtržníkovi. 157 cestujúcim bolo odporučené, aby si našli iné letecké spojenie. Vinníkom bol … samotný pilot. Čo sa stalo?

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov