Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Celebrity,

Tomáš Surovec, brat Ivany Gáborík. Čomu sa dnes venuje sympatický mladý muž, obdivovaný ženami počas Let’s Dance?

27.10.2022 - Tomáš Surovec zmenil svoj život od základu.

Tanečník Tomáš Surovec, brat Ivany Gáborík, sa pred niekoľkými rokmi stal mediálne známym takmer z jedného dňa na druhý.

Svoju slávu si nesmierne užíval, ale postupom času to prehodnotil. Jeho kroky smerovali cez rôzne premostenia až k viere.

Svoj príbeh na ceste k Bohu a manželke, s ktorou sa už tešia z 2-ročného synčeka zverejnil na portáli Môj príbeh.

„Pamätám si dni kedy moje srdce kričalo po zmene a moja hlava mala veľa dôvodov a vysvetlení  pre ‚úspešný‘ život mladého muža, ktorý je dnes zovšadiaľ propagovaný. Úspech v práci, kariéra, dostatok peňazí, drahé auto, najnovší telefón, sláva a zábava,“ vysvetlil Tomáš v úvode svojho príbehu.

„Týmto hodnotám som ako čerstvý absolvent univerzity uveril a vybral sa cestou finančného poradcu. Aj napriek tomu, že som po čase začal tento ideál napĺňať cítil som kdesi vnútri mojej duše samotu, izolovanosť a smútok. Pamätám si ako som si kúpil CD Michaela Jacksona a počúval jeho skladby, aby som našiel v sebe aspoň kúsok života a emócii. Bolo to zvláštne, na oko som mal všetko a chýbala mi radosť, taká ozajstná,“ dodal.

Tomáš sa stal známym najmä prostredníctvom relácie Let’s Dance, v ktorých tancoval s Petrou Polnišovou, Alenou Heribanovou a Michaelou Čobejovou, po ktorej boku získal v roku 2008 titul Kráľ tanečného parketu.

„Po Let´s Dance som si povedal, že najväčší prúser je, keď celebrity si myslia, že sa naučia tancovať a keď tanečník si myslí, že je celebrita,“ uviedol s odstupom času.

„Čím viac úspechu prichádzalo, tým viac som cítil, akú prázdnotu v sebe mám,“ prezradil tiež tanečník.

Súčasťou Tomášovho života sa stala aj ezoterika

Pocit prázdnoty ho nasmeroval k ezoterike. „A ako to asi býva, ľahšia cesta je k ezoterike, pretože väčšinou prináša zaručené metódy, zdanlivo nás neobmedzuje a prináša pocit, že všetko je len v našich rukách, poprípade myšlienkach a všetko čo chceme sa naplní, len musíme chcieť,“ vysvetlil Tomáš.

Skončil s náramkom na ruke, ktorému prvotne ďakoval za pocit, že všetko ide ľahšie. Keď sa mu počas jednej noci náramok roztrhol, začal rozmýšľať či je vôbec slobodný.

„Počkať je toto vlastne slobodné? Môže závisieť pekný deň od nejakej veci?“ išlo mi hlavou a pokračovalo to: „Som slobodný, keď verím ľuďom, ktorí svoje šťastie v živote často nevedia nájsť? Veď keď vidím číslo a hľadám čo znamená som v zajatí významu čísla.“

Kolega Dominik

Tomáš nechcel touto cestou viac kráčať, lebo si uvedomoval, že ho to zošnurovalo ešte viac. „Ani som nevedel čo ďalej na ceste za pravdivým šťastím,“ vysvetlil.

Prišla však cesta na firemný večierok a on sa počas nej rozprával so svojim kolegom Dominikom o Bohu.

„Dominika som vždy považoval za férového a dobrého človeka, nikdy ma nesklamal. Nepresviedčal ma, nebol na mňa nahnevaný (aj keď som bol po uši na druhej strane), netlačil na mňa a v tom bola tá sila. Išiel z neho pokoj, pokora a cítil som, že mi chce skutočne pomôcť. Bol to zvláštny pocit vďaka ktorému som začal vidieť svetlo na konci tunela. Z tejto cesty som odchádzal povzbudený a odhodlaný prejsť na opačnú stranu,“ uviedol Tomáš Surovec vo svojom príbehu.

Aj keď prvotne prišiel akýsi vzdor, postupne začal tanečník navštevovať sväté omše. Uvedomil si, že sa odstrihol od života, lásky a príliš veľa pozornosti venoval sám sebe.

„Nebol som tak súčasťou života, nevidel som čo sa deje okolo, ako sa majú iní. A radosť, šťastie prinášajú práve tie maličkosti, skutky láska medzi nami a nielen medzi ľuďmi ale aj prírodou a všetkým živým,“ vysvetlil.

Zmeny v jeho živote vyvolali túžbu dať sa pokrstiť. Krst, sväté prijímanie a birmovku absolvoval v Medzilaborciach.

Postupné zmeny

Postupne sa jeho život začal meniť. Odišiel z finančného poradenstva a začal sa viac venovať tanečnej škole v Nitre. Učeniu tanca, detí a dospelých.

Začal sa tiež modliť za svoju budúcu manželku. Po dvoch rokoch modlitieb spoznal Ninku.

„Spoznal som moju úžasnú Ninku, ale tak, že ak by som sa snažil to celé naplánovať nebola by šanca, že by sme sa my dvaja niekedy stretli. Žiadny spoločný kamarát, záujmy, mesto. A predsa nás dal Boh dokopy,“ napísal úprimne Tomáš.

Dodal, že Ninka nebola veriaca aj keď celý život mala kontakt hlavne s cirkevnými tábormi, kde robievala v lete animátorku. Chcela sa však dať pokrstiť a po príprave sa aj tak stalo.

Nasledoval sobáš v kostole a dnes sa už mladý pár teší z 2-ročného synčeka. Tomáš Surovec sa o svoje šťastie delí aj s ľuďmi na sociálnej sieti.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Ďalší škandál s princom Harrym. Bude deportovaný z USA? Politici tvrdia, že pri žiadosti o víza klamal

25.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano). Princ Harry hrdina ďalšieho škandálu? Ak sa predpoklady potvrdia, môže ísť o najväčšiu postkráľovskú drámu za posledné…

Salma Hayek oslnila svojou kreáciou. Je ťažké odtrhnúť oči

24.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jaguar PS). Od Salmy Hayek je ťažké odtrhnúť oči. Slávna herečka opäť ohromila svojím outfitom - tentoraz na narodeninovej párty…

Brat vojvodkyne Kate sa zaplietol do toxického sporu. K Middletonovi prichádza polícia

24.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@thismorning instagram.com/jmidy/). Brat vojvodkyne Kate má v poslednom čase vážne problémy. Jeho sused mu dáva poriadne zabrať. Začalo to…

Nielen kráľovná Margrethe. Ďalší európsky panovník už plánuje abdikovať. Vybral si dátum

23.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@NBCNews). Kráľovná Margrethe II urobila pred pár mesiacmi prelomové rozhodnutie – dobrovoľne odstúpila z dánskeho trónu. Podľa…

Osobná sekretárka Meghan Markle prelomila mlčanie o MOBBINGU. Prezrádza, aká bola spolupráca s exvojvodkyňou

23.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Genevieve, CC BY 2.0 ; snímka obrazovky youtube.com/@abcnewsaustralia). Prípad údajného mobbingu spáchaného Meghan Markle na 10 zamestnancoch sa…

Auto Trendy

Čínske autá vyrobené v Európe? Objavte ambiciózne plány značiek z ríše stredu

25.4.2024 Redakcia Auto trendy - Čínske automobilky sa už začali presadzovať na starom kontinente. Teraz sa však chystajú urobiť ďalší krok. Pozrite sa, ktorí výrobcovia a kde plánujú postaviť svoje…

Toyota Hilux s novou pohonnou jednotkou. Dojazd viac ako 600 km

25.4.2024 Redakcia Auto trendy - Toyota predstavila prototyp ikonického modelu Hilux s moderným vodíkovým pohonom. Táto inovácia bola ocenená a dostane sa do sériovej výroby.

Dilema vodičov. Zatiahnuť ručnú brzdu alebo nechať auto so zaradeným rýchlostným stupňom?

25.4.2024 Redakcia Auto trendy - Pri zastavení vozidla stojí mnoho vodičov pred dilemou: zatiahnuť ručnú brzdu alebo nechať zaradený rýchlostný stupeň? Alebo je pre istotu najlepšie použiť obe možnosti? Každý…

Zníženie emisií oxidu uhličitého o 90 % - sú ciele EÚ realistické?

25.4.2024 Redakcia Auto trendy - Verejná doprava vrátane osobných automobilov sa ukazuje ako hlavný znečisťovateľ ovzdušia. Cieľ Európskej únie znížiť do roku 2050 množstvo oxidu uhličitého o 90 % v…

Električky s airbagmi pre chodcov. Nové riešenie vo verejnej doprave

26.4.2024 Redakcia Auto trendy - Zürišské úrady spolu s výrobcom električiek Alstom testujú veľmi zaujímavé riešenie, ktoré by mohlo zachrániť životy chodcov pri zrážke s mestskou električkou. Prvé testy obrovského…

Elektrika? Áno, ale nie. Maserati si necháva poistku

25.4.2024 Redakcia Auto trendy - 110 rokov od svojho založenia stojí Maserati pred nemalou výzvou: expandovať na trh s luxusnými elektromobilmi. Premiéra modelu GranCabrio Folgore odhalila viac, ako by sa…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov